Destinatii Europene

Revelion 2010 Hotel Savoy - Egipt

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2009 - 02/01/2010
Pret Total:
854 € (142.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

Localizare: hotel construit în stil oriental, alcătuit din vile, situat în Sharks Bay, pe plaja White Knights Beach, aproape de aeroport, la 15 de minute de Naama Bay, pe malul mării. Este situat într-o grădină imensă - clădirea principală se află la 400m de plajă. Grădina este frumos amenajată; are plajă cu recifuri de corali.
Facilităţi: restaurant bufet, restaurante á la carte cu diferite specifice, snack-, shisha-, lobby-, beach-, pool, cocktail bar, baruri de zi şi de noapte, cafenea, centru de conferinţe, supraveghere copii, asistenţă medicală, miniclub, închiriere auto, curse de autobuz spre aeroport şi spre Naama Bay, spălătorie, închiriere seif, room service, servicii bancare, salon de frumuseţe.
Camere: complex hotelier cu arhitectură orientală, camere elegante, moderne şi unice, dotate cu aer condiţionat, baie, uscător de păr, radio,TV, telefon, seif şi minibar, balcon sau terasă cu vedere spre grădină. La cerere şi contra cost camere cu vedere spre mare sau piscină, camere conectate şi camere familiale.
Sport şi agrement: complex alcătuit din 3 piscine centrale, 2 bazine de înot din care un bazin cu apă temperată, piscină pentru copii, terase de plajă. Plajă privată, cu port privat pentru excursiile proprii cu yacht şi programe de scufundări, centru de scufundări, sporturi nautice. Centru wellness şi spa, baie turcească, masaj, centru fitness, aerobic, terenuri de tenis, tenis de masă, baschet şi volei, minifotbal, teren de joacă pentru copii, miniclub 4-12 ani, programe de animaţie în timpul zilei şi noaptea, night club cu discotecă, sală de joacă, săli de conferinţe. Şezlongurile, prosoapele şi umbrelele pe plajă şi la piscine sunt gratuite. În apropiere terenuri de golf, echitaţie şi plimbare cu cămilă.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
28-Dec-09 - 02-Ian-10854

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • 1 copil intre 2-12 ani: 189 Euro + taxe
  • 2 copii intre 2-6 ani: 189 Euro + taxe
  • 2 copii intre 6-12 ani: -25% + taxe

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Gea Travel