Destinatii Europene

Revelion 2010 Hotel Mahdia Palace

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 05/01/2010
Pret Total:
569 € (71.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Localizare: hotel de lux, cu servicii de calitate superioara, construit in stil maur este situat pe malul marii, in Mahdia. Este o alegere ideala pentru toate categoriile de varsta. Hotelul se afla la 40 de km de aeroport, 4 km de centrul orasului, 300 m distanta de magazine.
Facilitati hotel: receptie, restaurante, bar, snack bar, club de noapte, discoteca, cafenea, cafene maura, coafor, magazine, magazin de suveniruri, sala de conferinta, internet wireless in zona receptiei, piscina (umbrele si sezlonguri gratuite, prosoape contra garantie), piscina acoperita, bazin pentru copii, miniclub, teren de joaca.
Activitati sportive si distractive gratuite: program de animatie, program de seara, ocazional, tenis de masa, volei, minigolf.
Activitati sportive si distractive contra cost: teren de tenis, spotruri nautica, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, baie turceasca.
Facilitati camere: cu 2 paturi, posibilitate de pat suplimentar: 1 (a 3-a persoana/copil ), baie proprie (cada sau dus, wc), uscator de par, aer conditionat individual in sezon, Tv satelit, mini bar, alimentarea contra cost, seif la receptie contra cost, balcon sau terasa.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
29-Dec-09 - 05-Ian-10569

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Gea Travel