Destinatii Europene

Revelion 2010 Hotel Iberostar Solaria

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 05/01/2010
Pret Total:
664 € (83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Localizare: Inaugurat in anul 2005, hotelul este construit in stilul unui amfiteatru roman, intr-o atmosfera eleganta, se situeaza pe plaja, in apropierea Medinei Mediterranea si a portului Yasmine Hammamet, la aproximativ 7 km de centrul istoric al orasului Hmmamet si la 80 km de aeroport.
Dotari camere: In total sunt 239 camere si suite cu 2 paturi, pat suplimentar: 1 (a III-a persoana), pat suplimentar: 2 (2 copii), baie proprie (cada sau dus, uscator de par, grup sanitar), aer conditionat, linie telefonica directa, Tv satelit, frigider, seif si balcon.
Facilitati: Receptie, 4 restaurante, restaurant oriental, ce ofera bucatarie intenationala, mediteraneeana si tunisiana, 3 baruri, cafenea, cafenea maura, magazin de suveniruri, schimb valutar, centru de afaceri cu 6 sali de conferinte pentru 250 persoane, conexiune internet wireless, 2 piscine (sezlonguri si umbrele gratuite), centru de thalassoterapie. Activitati sportive si distractive: miniclub pentru copii, programe de animatie, teren de tenis, sala de fitness, sauna, baie turceasca, sporturi nautice, echitatie in apropiere, teren de golf la 5 km.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
29-Dec-09 - 05-Ian-10664

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Gea Travel