Destinatii Europene

Revelion 2010-Africa de Sud

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2009 - 10/01/2010
Pret Total:
2415 € (219.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REVELION 2010

AFRICA DE SUD


Perioada: 30.12.2009 – 10.01.2010
(11 zile / 9 nopti)

Ziua 1 (30 Dec) BUCURESTI – PARIS – JOHANNESBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 18:00 pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Johannesburg, via Paris. Sosire la Paris la ora 22:15. Decolare spre Johannesburg la 23:20.

Ziua 2 (31 Dec) JOHANNESBURG – SUN CITY
Sosire la Johannesburg la ora 10:55. Plecare spre Sun City, ”Las Vegas”-ul Africii. Cazare la hotel Cabanas 3*. Timp liber pentru odihna si pregatire pentru petrecerea de Revelion. Seara, participare la cina festiva organizata in restaurantul hotelului.

Ziua 3 (01 Ian) SUN CITY
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja la piscina hotelului. Seara, cina la restaurantul hotelului.

Ziua 4 (02 Ian) SUN CITY
Mic dejun. Timp liber pentru plaja la piscina hotelului. Optional, va propunem sa vizitati rezervatia de crocodili Kwena, sa va incercati norocul intr-unul din luxoasele cazinouri sau sa va bucurati de o plimbare pe elefanti.

Ziua 5 (03 Ian) SUN CITY – PRETORIA
Dupa pranz, plecare spre Pretoria, capitala administrativa a Africii de Sud. Tur panoramic de oras, urmat de transfer, cazare si cina la hotel 4*.

Ziua 6 (04 Ian) KRUGER PARK
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Kruger, pe unul din cele mai spectaculoase trasee din Africa de Sud, canionul Blyde River. Cazare si cina la Protea – Kruger Gate Lodge 3*.

Ziua 7 (05 Ian) KRUGER PARK
Plecare matinala (ora 05:00, mic dejun la pachet) spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Urmeaza o experienta de neuitat: plimbare cu vehicole decapotabile printre ”comorile” Africii: lei, leoparzi, gheparzi, turme de elefanti, girafe si multe alte specii de animale si pasari. Intoarcere la hotel pentru mic dejun. Dupa-amiaza, o noua ”experienta africana”, urmata de transfer la lodge pentru cina si cazare.

Ziua 8 (06 Ian) JOHANNESBURG – CAPE TOWN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Johannesburg – Cape Town. Sosire la Cape Town, transfer si cazare la hotel Capetonian 4*. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 9 (07 Ian) PENINSULA CAPE
Mic dejun. Plecare in ”turul peninsulei”, excursie de o zi ce va va da posibilitatea de a admira Castelul si Capul Bunei Sperante unde se afla o frumoasa rezervatie naturala, Golful Hout unde, in functie de vreme, veti putea face o plimbare cu barca si golful Boulders – loc de adunare a frumosilor pinguini africani. Oprire la o vestita vinoteca pentru o degustare de vinuri sud-africane. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 10 (08 Ian) CAPE TOWN
Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras, Cape Town. Veti putea admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Seara, cina la restaurantul hotelului.

Ziua 11 (09 Ian) CAPE TOWN – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Transfer la aeroport pentru zbor Cape Town – Bucuresti (cu schimbarea curselor la Johannesburg si Paris). Sosire la ora 14:15, a doua zi (10.01).

PRET/ PERSOANA: 2.415 EURO + 390 LEI noi
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 400 EURO

Grup minim: 25 persoane.
Termen limita de inscriere : 01 Noiembrie 2009.
Conditii de inscriere: Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.



Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti – Johannesburg si retur (via Paris) cu compania AIR FRANCE
- transport avion Johannesburg – Cape Town – Johannesburg cu compania South Africa
- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4* dupa cum urmeaza : 3 nopti in Sun City 4*, 1 noapte in Pretoria, 2 nopti in Kruger Park lodge 4*, 3 nopti in Cape Town hotel 3*superior
- 7 cine
- cina festiva de Revelion, tip bufet
- 1 zi safari cu vehicole decapotabile
- tururile si vizitele mentionate in program
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse: taxe de aeroport: 445 EURO / persoana (pot suferi modificari), taxa de viza Africa de Sud : 43 EURO/ persoana, asigurarea medicala, asigurarea storno (optionala).

Orar de zbor (ore locale):
30.12.2009: Bucuresti 20:05 – Paris 22:15 / 23:20 – Johannesburg 10:55 (a doua zi, pe 31.12.2009)
06.01.2010: Johannesburg 11:00 – Cape Town 13:10
09.01.2010: Cape Town 15:10 – Johannesburg 17:10 / 20:30 – Paris 06:00 / 10:25 - Bucuresti 14:15 (a doua zi, pe 10.01.2010)

Conditii de retragere / penalizari:
- cu mai mult de 30 zile inaintea plecarii: penalizare 350 EURO / pers
- intre 30 – 21 zile inaintea plecarii: 700 EURO / pers
- intre 20 – 14 zile inaintea plecarii: 1500 EURO / pers
- cu mai putin de 14 zile: 100 %

Documente necesare obtinerii vizei:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii, cu minim 2 pagini complet libere
- 1 fotografie recenta tip pasaport
- formular de viza corect completat
- adeverinta de salariat (cu urmatoarele mentiuni: functie, salariu, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie
- extras cont bancar; cecuri de calatorie sau acte de proprietate (casa, masina)
- pentru posesorii de firma: certificat constatator de la Registrul Comertului
- pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.
IMPORTANT:
Este necesara si traducerea autorizata a documentelor de mai sus in limba engleza!

OBSERVATII:
• In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile mentionate mai sus.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Conform reglementarilor recent intrate in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste - in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti – trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (companie aeriana, respectiv Consulatul Africii de Sud).
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Africa de Sud conform standardelor proprii.

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-iarna.com

Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype:Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti


Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
30-Dec-09 - 10-Ian-102415

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL