Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT SUA CANADA 16 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
18/08/2016 - 17/08/2017
Pret Total:
2168 € (135.5€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
bilet avion BucureÅŸti-Paris-Montreal / New York -Amsterdam -BucureÅŸti.
ghid roman + ghizi locali în : Montreal, Ottawa, Toronto, Chicago, Detroit, New York si Washington;
transport (fӑrӑ zilele13, 14 şi 15) cu autocar 2** cu aer condiţionat;
14 cazari în hoteluri de (similar) 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu tv şi grup sanitar propriu cu duş).
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
495 € (se achitӑ obligatoriu la agenţia din Romania) pt taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacşiş pentru prestatorii din strӑinӑtate de servicii turistice.
biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezÓ‘minte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea;
taxa de vizӑ(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A şi 75 usd pentru Canada,se achitӑ individual de cӑtre client la filialele Bӑncii Transilvania şi se pierd în cazul neacordӑrii vizei) ; · micul dejun.

PROGRAM

Circuit Sua Canada 16 zile

ZIUA 1, ora 13, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN AIR FRANCE pentru destinatia Paris.Ora 15.10-decolare. Ora 17.20 -sosire la Paris, ora 19.10-decolare. Ora 20.30-sosire la Montreal. Cazare in Montreal.

ZIUA 2 Tur (4 ore) Montreal cu ghid local. DupÓ‘ tur, deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Montreal.

ZIUA 3 Deplasare (150 km) la Ottawa. De la ora 11-tur (2.5 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Deplasare (400 km). Cazare in Toronto.

ZIUA 4 Tur (4 ore) Toronto cu ghid local. DupÓ‘ tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic(optional,croazierÓ‘ pe Lacul Ontario,etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Toronto.

ZIUA 5 Deplasare (150 km) la Cascada Niagara. Se viziteazÓ‘ partea canadianÓ‘, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A si se viziteazÓ‘ partea americanÓ‘ a cascadei. Cazare in zona Cascada Niagara (SUA).

ZIUA 6 Deplasare (700 km) la Chicago cu popas (90 min) in Cleveland la Lacul Erie. Cazare in Chicago.

ZIUA 7 Tur (4 ore) Chicago cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic (optional,croazierÓ‘ pe Lacul Michigan, Sears Roebuk- clÓ‘dire de peste 500 metri, cu magazine, etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Chicago.

ZIUA 8 Deplasare (330 km) la Detroit (situat pe malul lacului Sant Clair). De la ora 15-tur (2,5 ore) cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Detroit.

ZIUA 9 Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) in Pittsburg. Cazare in Washington.

ZIUA 10 Tur (4 ore) Washington cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping si program turistic (Muzeul Aerospa-tial, etc.). Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Washington.

ZIUA 11 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas – ul coastei de est) – vizitarea Cazinourilor Cesar’s Taj Mahal si promenada oceanului. Ora 19-deplasare (100 km) pe ruta Winslow-Gloucester. Cazare in Philadelphia.

ZIUA 12 In Philadelphia- vizita aripa C-tin Brancusi din Muzeul de Arta Moderna, apoi Independence Hall (aici a fost votata prima Constitutie a S.U.A). Timp liber in centru.Ora 13-deplasare (150 km) la New York-tur (intre orele 16-20) cu ghid local. Cazare in New York.

ZIUA 13 Timp liber.Optional,plimbare cu vaporasul la Statuia Libertatii si urcare in One World Trade Center (541 m). Cazare in New York.

ZIUA 14 Timp liber.Optional, vizita Muzeul Metropolitan din zona Central Park-Broadway (unde sunt mai multe teatre decat, in total, la Londra si Paris) si urcare Empire State Building(443 m). Cazare in New York.

ZIUA 15 Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 16.24, decolare.
ZIUA 16 Ora 6, sosire in Amsterdam. Ora 9.25, decolare. Ora 13.10, sosire la Otopeni.

Final program Circuit Sua Canada 16 zile.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 440 EUR. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gӑseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sÓ‘ incheiati asigurarea STORNO(odatÓ‘ cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticipÓ‘rii la excursie datoritÓ‘ (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. .
Acte necesare (se trimit la agentie cu minim 8 sӑptamani inaintea plecӑrii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, o fotografie color pe fond alb 5×5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinta de la locul de muncӑ privind functia si salariul sau talonul de pensie, copii dupӑ actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie dupӑ cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul copiilor, copie (in cazul patronilor) dupӑ actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupӑ certificatul de cӑsӑtorie si alte dovezi care aratӑ cӑ nu e cazul de emigratie pentru job in S.U.A, etc. Obs. – este necesarӑ prezenta personalӑ la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora
transmise de agentie.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR