Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ROMA 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
10/08/2016 - 09/09/2016
Pret Total:
213 € (35.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
• Bilet avion Wizz Air Cluj Napoca -Roma şi retur sau Budapesta – Roma si retur. Orele sunt locale si pot suferi modificari.
• 5 cazări cu mic dejun în hotel de 4* in Roma;
• Ghid însoţitor din partea agenţiei din seara primei zile pana in dimineata zilei a 5-a, apoi asistenţă turistică
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
245 euro Taxe aeroport si securitate + transfer aeroport-hotel-aeroport, Bagaj de cala;
intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
transportul local la Roma;
Excursii opţionale: Tivoli, Napoli, Capri 2x20€ (vaporaşele) + 16€ (microbuz cu climatizare dus-întors Capri-Anacapri+ghid local) , toate minim 20 pers.;

PROGRAM
Circuit Roma 6 zile Avion

Ziua 1. Cluj Napoca – ROMA
BUDAPESTA – ROMA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Prezentare in Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj la ora 11.00 pentru zborul Cluj Napoca – Roma, cu compania Wizz Air (* la cerere putem oferi si zbor din Budapesta pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea – Vezi orar de zbor detaliat). După aterizare şi imbarcare in microbuzul de transfer, deplasare spre hotelul de la Roma pentru cazare.

Ziua 2. ROMA
Mic dejun. Vizita in Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul si Pantheonul. Dupa ce “Cetatea Eterna” ne-a convins de venerabila sa varsta, vom admira si frumusetea sa unica in: Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei, iar definitia grandorii o vom afla in Basilica San Pietro. Intoarcere la hotelul de la Roma pentru cazare.

Ziua 3. ROMA – TIVOLI
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala in Roma la muzeul Vatican, unde ne vor coplesi (pe langa multe altele) Capela Sixtina si Stanze di Rafaello. Dupa amiaza sugeram vizita la Castelul Sant’Angelo si Palatul Conservatorilor sau excursie optionala (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira maestria cu care apa a fost metamorfozata in opera de arta, rezultand cele mai spectaculoase gradini renascentiste din Europa. Intoarcere la hotelul de la Roma pentru cazare.

Ziua 4. ROMA- NAPOLI- Insula CAPRI sau POMPEI (450 km)
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala sau shopping in Roma. Optional excursie (22 euro) catre Napoli (seara scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, Palatul Regal) de unde ne imbarcam spre splendida Insula Capri (2 x 20EUR vaporasele +16 EUR microbuz dus-intors Capri-Anacapri+ghid local), pentru a vizita Piata Umberto si Anacapri. Turistii familiarizati cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Turistii care nu merg in Capri, pot vizita individual orasul antic Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 pers.). Intoarcere pentru cazare la hotelul de la Roma.

Ziua 5. ROMA
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala in Roma. Sugeram vizita la Vila Borghese, complexul de Catacombe de pe Via Appia Antica, San Giovanni Laterano sau Centrul administrativ si de afaceri E.U.R inceput de Mussolini in stil rationalist-fascist. Cazare la acelasi hotel de la Roma.

Ziua 6. ROMA- Cluj Napoca
ROMA – BUDAPESTA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Dupa micul dejun, se elibereaza camerele si se lasa bagajele in luggage room. Program liber in Roma. Intoarcere la hotel utilizand mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 11.30 pentru zbor la Cluj Napoca. (* Pentru zborul de Roma – Budapesta transferul de la hotel catre aeroportul din Roma va fi la ora 11.00).
Final program Circuit Roma 6 zile Avion.

ORAR DE ZBOR : WIZZ AIR
Cluj – Avram Iancu – 13.00 – Roma -Ciampino 13.55
Roma – Ciampino – 14.25 – Cluj – Avram Iancu 17.20

*ORAR DE ZBOR – WIZZ AIR – CU PLECARE DIN BUDAPESTA
Budapesta prezentare la aeroport la ora 09.30
Budapesta decolare ora 11.35 Aterizare Roma –Fumicino 13.25

Transfer de la hotel la aeroportul din Roma la ora 11.00
Roma –Fumicino decolare ora 14.05 Aterizare Budapesta 16.00

La cerere putem asigura transfer din Timisoara, Arad si Oradea la aeroportul din Budapesta la preturi promotionale. Solicitati detalii in agentie.

Excursii optionale:
Excursie optionala la Tivoli (10 euro/pers.)
Excursie optionala Napoli (22 euro/pers.)
Insula Capri si Anacapri (56 euro/pers.)
Excursie optionala la Napoli (22 euro/pers.)

Hotel Princess 4* (sau similar cu mic dejun bufet) http://www.hotelprincess.com
Situat in vestul Romei la cca. 3 km distanta de Vatican, hotelul dispune de 290 de camere mobilate modern si dotate cu A/C, TV prin satelit, frigider, baie, uscator de par. Facilitati hotel: receptie,restaurant, bar, piscina in aer liber, parcare.

1. In Roma turistii vor achita (la receptia Hotelului Regent) o taxa locala de cca 6 EUR/zi/pers., similara taxei de statiune. In orice alt oras in care autoritatile locale ar putea solicita o astfel de taxa, aceasta se va achita de turisti la receptia hotelurilor. Similar se achita 1,5 EUR la debarcarea in insula Capri.
2. Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.
3. Vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor din program.
4. Obiectivele marcate cu caractere bold italice se vor vizita doar pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7. Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR