Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT PERU NAZCA MACHU PICCHU 11 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
11/11/2016 - 11/11/2016
Pret Total:
1178 € (107.09€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Paris – Lima si Lima – Paris – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe ruta Cusco – Lima
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- transport cu trenul pe ruta: Ollanta – Aguas Callentes – Cusco
- transport cu vaporas: Parascas – Insulele Ballestas – Parascas, Lacul Titicaca
- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3*
- 2 dejunuri, conform program
- transferurile, tururile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

SERVICII NEINCLUSE
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 70 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 45 usd/pers. pt. ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (care se achita conducatorului de grup cel tarziu la sosirea in Lima); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale care se pot realiza in functie de timpul disponibil, la propunerea partenerului local

PROGRAM
Circuit Peru Nazca Machu Picchu 11 zile

ZIUA 1 / 11.11.2016: BUCURESTI – PARIS – LIMA

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 05:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, zbor AF 1089 (07:05 / 09:15) si mai departe spre Lima cu zborul AF 480 (13:45 / 20:15). Sosire in Lima, capitala si cel mai mare oras din Peru, important centru comercial, financiar, industrial si cultural al tarii, care se intinde pe malurile raurilor Lurin, Chillon si Rimac, in partea de vest a tarii, aproape de portul Xallao de la Oceanul Pacific. Transfer si cazare la Hotel Sonesta Posada del Inka 4* (sau similar).

ZIUA 2 / 12.11.2016: LIMA

Mic dejun. Astazi vom explora Lima, supranumit “orasul regilor”, intemeiat de conchistadorul Francisco Pizzaro in anul 1535, metropola care s-a extins pe zone largi de desert si pe numeroase vai, fiind considerat orasul cu cel mai mare teritoriu desertic, dupa Cairo. Tur panoramic de oras care incepe cu centrul istoric in care vom putea admira Piata Mare, Plaza de Armas intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO, cu Palatul Guvernamental, Primaria, Palatul Arhiepiscopal, Piata San Martin, Catedrala si Biserica San Francisco, renovata dupa numeroase catastrofe naturale. Turul continua in Lima moderna cu cartierele rezidentiale si comerciale, cu San Isidoro – Parcul Olivar, Miraflores – Parcul central si Parcul Iubirii, care are un mic amfiteatru si un bun punct de belvedere catre ocean. Optional se poate vizita Muzeul Aurului, colectia particulara Miguel Mujica, care contine piese originale si copii ale unor piese din aur din perioada pre-inca, in special din cultura Mochica, Chimu si Nasca si apoi, in aceeasi cladire, Muzeul Armelor, care detine piese din sec. al XVI-lea. Cazare.

ZIUA 3 / 13.11.2016: LIMA – PARASCAS – NAZCA

Mic dejun la pachet. Plecare spre Rezervatia Nationala Paracas, situata in Peninsula Paracas, constituita pentru protejarea zonei cu specific desertic subtropical, a ecosistemului marin, dar si a patrimoniului cultural si istoric al culturii preincase Paracas, care s-a dezvoltat pe o perioada de mai bine de 8 secole, pana in anul 100 e.n. Vom face o excursie cu salupa in Insulele Ballestas, care fac parte din Rezervatia Nationala Paracas, o minune a naturii si a vietii marine salbatice, situate in Golful Paracas, un Galapagos in miniatura, “casa” a numeroase specii de pasari indigene si migratoare, printre care pelicani, cormorani cu picioare rosii si teritoriul pinguinilor Humboldt, al focilor si leilor de mare. La intoarcerea spre peninsula, vom putea vedea din salupa “Candelabrul”, un desen enigmatic urias, care ne va trimite cu gandul la desenele de la Nazca, urmatoarea noastra destinatie, unde vom efectua un zbor deasupra enigmaticelor “Linii Nazca”, schite enorme ale unor animale, pasari si figuri geometrice, care continua sa dainuie gravate in desert si care nu pot fi vazute decat de la inaltime. Desi desenele seamana cu motivele stilistice ale culturii Paracas, originea lor este atribuita culturii Nazca, infloritoare intre anii 200 i.e.n. si 700 e.n. Cazare la Hotel Casa Andina Nazca 3* (sau similar).

ZIUA 4 / 14.11.2016: NAZCA – AREQUIPA

Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre sudul tarii, spre Arequipa, numit “orasul alb” datorita constructiilor sale zugravite in alb, al doilea oras ca marime din Peru, intemeiat in anul 1540 de conchistadorul Garci Manuel de Carbajal cu numele de La Ciudad Blanca, devenit in perioada coloniala un important centru comercial. Vom strabate o regiune deosebit de pitoreasca, cu vai largi si zone desertice de-a lungul coastei Pacificului, un traseu poate chiar mai spectaculos decat renumitul “17 Mile Drive” din SUA, un scenic drive care ofera niste panorame unice ale golfurilor salbatice de pe coasta, dupa care vom incepe sa urcam in munti, apropiindu-ne din ce in ce mai mult de celebrul Vulcan Misti. Sosire la Arequipa pentru cazare la Hotel Villa Elisa Boutique 4* (sau similar).

ZIUA 5 / 15.11.2016: AREQUIPA – PUNO

Mic dejun. Dimineata vom vizita Manastirea Santa Catalina, un “mic orasel” construit in sec. al XVII-lea, deschis publicului abia in anul 1970, dupa ce a fost inchis pentru o perioada de aprox. 400 de ani. Vom continua cu un tur panoramic de oras, care include Plaza de Armas, Biserica Iezuita “Compania de Jesus”, cu frumoasa ei capela, Casa del Moral, Catedrala, Palatul Goyeneche, Biserica San Francisco si cartierele tipice Cayma si Yanahuara, de unde se poate admira o frumoasa panorama a vulcanului Misti. Centrul istoric al orasului este inclus pe lista Patrimoniului Universal UNESCO, la scurta distanta aflandu-se vulcanii Chachani (6.075 m) si Pichupichu (5.425 m). Locuita candva de populatia incasa, collaguas, zona este punct de atractie turistica datorita peisajelor minunate, rezervatiilor naturale, vulcanilor, apelor termale, numeroaselor constructii coloniale, manastirilor, bisericilor si vestigiilor istorice. In continuarea zilei vom pleca spre Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca, cunoscuta si sub denumirea de capitala folclorica a tarii, datorita numeroaselor biserici si cladirilor frumoase care dateaza din perioada coloniala. Infiintata in anul 1668 de catre viceregele Pedro Antonio Fernandez ca resedinta administrativa a provinciei Paucarcolla, cu numele de San Juan Bautista de Puno, acest nume i-a fost schimbat ceva mai tarziu in San Carlos de Puno, in onoarea regelui Carol al II-lea al Spaniei. Sosire la Puno, cazare la Hotel Qalasaya 4* (sau similar).

ZIUA 6 / 16.11.2016: PUNO – TITICACA – PUNO

Mic dejun. Croaziera pe lacul sacru Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud, situat in zona podisurilor inalte din Anzii Cordilieri, la granita dintre Peru si Bolivia, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume. Legenda lacului spune ca Zeul Soarelui – Inti i-a trimis aici pe Manco Capac si Mama Ocllo pentru a intemeia o noua civilizatie, iar locul unde Manco Capac si-a infipt bastonul de aur a fost numit Cusco. Vom admira insulele plutitoare populate de tribul Uros Indians, populatia preincasa, una dintre cele mai vechi civilizatii din lume, care s-a izolat in trecut pe aceste insule pentru a se putea apara de amenintarile dusmanilor. In timp, bastinasii s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, continuand insa sa pastreze nealterate o parte dintre vechile traditii. Aceste stravechi asezari ale locuitorilor lacului, cunoscuti si sub denumirea de “tribul apei”, sunt in realitate insule artificiale, construite dintr-o specie de trestie numita “totora” din care acestia isi confectioneaza atat casele, cat si barcile. Dupa o pitoreasca plimbare cu barca de aprox. 2 ore vom ajunge la insula Taquile, vestita pentru ruinele sale, dar mai ales pentru barbatii care croseteaza in locul femeilor tot felul de lucrusoare. Conform traditiei locale, femeile de aici isi aleg barbatul pentru maritis pe cel care foloseste cele mai multe crosete si care este cel mai indemanatic in acest mestesug. Dupa aceasta experienta pe legendarul lac ne vom intoarce in Puno. Cazare.

ZIUA 7 / 17.11.2016: PUNO – SILUSTANI – CUSCO

Mic dejun. Plecare spre Cusco, straveche capitala a Imperiului Incas, capitala turistica a Perului. Vom face o oprire pentru vizitarea faimoaselor Chullpas de Sillustani, morminte in piatra, de forma cilindrica, construite de populatia Aymaras pentru a-si inmormanta persoanele de rang inalt. Frumusetea locului este amplificata de Laguna Umayo, unde s-ar putea sa avem sansa de a vedea exemplarele rare ale faunei locale. Traseul continua pana la punctul cel mai inalt al acestei rute, La Raya, zona de delimitare a culturilor quechua si aymara, prilej de a admira panoramele spectaculoase cu piscuri inzapezite. Dejun bufet pe parcusul drumului. In continuarea zilei vom ajunge in Cusco, capitala Provinciei Cusco, fosta capitala a Imperiului Incas, unde ne vom caza la Hotel Casa Costa del Sol Picoaga 4* (sau similar).

ZIUA 8 / 18.11.2016: CUSCO

Mic dejun. Tur panoramic al centrului Imperiului Incas, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1983, prilej cu care vom admira frumoasele cladiri coloniale din Piata Mare – Plaza de Armas, considerata de catre indigeni “bu

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR