Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT NORD ESTUL INDIEI 13 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
04/09/2016 - 04/09/2016
Pret Total:
1936 € (148.92€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
zbor Bucuresti – Calcutta – Bucuresti via Doha / Kolkata - Guwahati / Dib rugarh – Kolkata;
transferurile cuprinse in program si transport pe durata circuitului cu minibus;
1 noapte de cazare in Doha la dus cu transfer inclus;
Viza Qatar;
10 nopti cu mic dejun pe durata circuitului la hoteluri de 4*;
9 cine si 1 masa de pranz conform program;
vizitele cuprinse in program;
insotitor roman de grup si ghid local pe durata vizitelor si a excursiilor;
asigurare medicala si storno * (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie).

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate pentru zborurile transcontinentale (se achita obligatoriu la inscriere): 395 €;
taxele de aeroport si securitate pentru zborurile continentale: 85 €;
taxa de viza si procesare India (se achita obligatoriu a inscriere): 50 €;
taxa de viza si procesare Permis de intrare Arunachal Pradesh (se achita obligatoriu a inscriere): 50 $;
bacsisuri (se achita obligatoriu la insotitorul de grup) 55$;
excursiile optionale;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Circuit Nord Estul Indiei 13 zile

Ziua 1. BUCURESTI – DOHA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Calcutta, via Doha. Sosire in Doha, transfer la hotel si cazare.
Ziua 2. DOHA
Zi libera in Doha. Seara transfer la hotel si zbor catre Calcutta, unul din cele mai impresionante orase din lume unde veti cunoaste pe deplin cultura bengaleza din trecut si prezent, unde, in spatele degradarii din zilele noastre, veti descoperi grandoarea coloniala de altadata care il ajuta sa tina pasul cu renasterea financiara ce se face simtitia peste tot in India. Se calatoreste noaptea.
Ziua 3. CALCUTTA
Sosire in Calcutta in jurul orei 04:00 dimineata. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale, transfer la hotel si cazare. Dupa micul dejun incepem vizitarea orasului care pana in 1931, a fost cel mai mare oras colonial din Orient. Vom incepe cu un tur de oras de jumatate de zi, unde vom admira Dalhousie Square numita si BBD Bagh, numele dat dupa Benoy, Badal si Dinesh – trei luptatori pentru libertate, spanzurati de britanici in perioada coloniala, continuand apoi cu vizita Bisericii St. John, a carei constructie a fost inspirata de cea a Bisericii St. Martin-in-the-Fields din Londra, Curtea Suprema din Calcutta, construita in stil gotic in anul 1872 si imediat dupa putem admira Sediul Primariei in minunatul stil toscano-doric. Dupa ce trecem de sediul Primariei, continuam spre Raj Bhavan, resedinta Guvernatorului Bengalului de Vest, Casa Scriitorilor, Sediul Central al Postei ( GPO) cu coloanele sale in stil corintian care vegheaza asupra Gaurii Negre din Calcultta, dar si Palatul de Marmura faimos datorita interiorului construit integral din marumura. Trecand pe langa cartierul Burrabazar, vom patrunde apoi in zona comerciala a orasului, printr-o vizita la Piata de Flori de sub podul Howrah, despre care, indienii spun ca este cel mai aglomerat pod din lume. De aici plecam si vizitam Catedrala St. Paul, prima catedrala crestina din India construita de Imperiul Britanic. Imediat langa catedrala vom descoperi simbolul Imperiului Britanic din Orient si anume Victoria Memorial a carei fatada este decorata cu marmura de Makrana adusa special din Jaipur. Dupa amiaza, intoarcere la hotel. Cina si cazare Calcutta.
Ziua 4. CALCUTTA – GUWAHATI
Mic dejun. Dupa micul-dejun, transfer la aeroport pentru zborul catre Guwahati, cel mai cosmopolit oras din regiune, dar si „poarta” de acces catre cele mai multe itinerarii in regiunea de Nord Est a Indiei. In aceasta zi ne aflam in tinutul Asam, situat la granita catre tinutul Arunachal Pradesh, cel mai neexplorat si misterios tinut al Indiei ce se ridica de la poalele regiunii Asam. Arunachal Pradesh este regiunea ce cuprinde aproximativ 26 de triburi indigene si probabil ultimul sanctuar pentru patrimoniul natural si antropologic al Indiei. Sosim pe aeroportul din Guwahati, transfer la hotel pentru cazare. Dupa amiaza ne putem bucura de o plimbare pe malul raului Bhorelli pentru a putea admira apusul de soare. Revenim la hotel in zona parcului National Nameri.
Ziua 5. GUWAHATI – ZIRO
Mic dejun. Dupa micul dejun, suntem transferati catre Ziro, nu inainte de a face o oprire pentru a vizita Tribul Nishi pentru a le descoperi cultura si traditia unuia dintre cele mai mari triburi din Arunachal Pradesh. Dupa pranzul pe care il vom servi la un restaurant local, continuam spre Ziro, oras situat in districtul Subansiri si faimos pentru numeroasele site-uri intrate in patrimoniul UNESCO. Sosim in Ziro, transfer la hotel si cazare. Seara vom face o plimbare prin piata locala, iar apoi ne intoarcem la hotel pentru cina. Cazare Ziro.
Ziua 6. ZIRO & TRIBUL APATANI
Mic dejun. Ziua de azi debuteaza cu o vizita in satul Apatani, cunoscut si sub numele de Apa Tani. Tribul Apatani este diferit fata de restul triburilor din zona si se remarca prin cateva caracteristici speciale indeosebi prin faptul ca este un trib static. Ei nu sunt nomazi ca alte comunitati tribale, ci sunt stabiliti intr-o singura zona geografica, se ocupa cu agricultura si cultiva culturile permanent umede in timp ce alte triburi practica cultivarea pamantului uscat, curatat prin arderea junglei. Ciudatenia acestui trib este data de femeile apartinand acestui trib, care pana in 1970 erau tatuate cu o dunga verticala pe fata si li se puneau cercei circulari in nas, asemanatori unor nasturi, de-o parte si de alta a narilor. Prin acest obicei, liderii apatami le faceau mai putin atragatoare si in acest fel, le protejau de atacatori. Apatami practicau o religie numita „Donyi-Polo” inchinandu-se Soarelui si Lunii. Seara, intoarcere la hotel , cina si cazare Ziro.
Ziua 7. ZIRO – DAPORIJO
Mic dejun. Astazi suntem transferati la Daporijo cu vizite en route a satelor Tagin si Hill Miri, principalele triburi din zona. Hill Miri este un trib mai mic, cu o populatie de aproximativ 9000 de persoane iar principala indeletnicire este agricultura, indeosebi cultivarea orezului. Tribul Tagin face parte dintr-o comunitate mai mare si anume Triburile Tani, unde vom avea ocazia sa descoperim cultura si traditiile pastrate cu sfintenie de aceasta comunitate. Sosire in Daporijo, cina si cazare in case traditionale.
Ziua 8. DAPORIJO – TRIBUL ADI GALLONG – ALONG
Mic dejun. Deplasare spre Along, cunoscut si sub numele de Aalo, este capitala regiunii Siangul de Vest si este asezat intr-o vale pitoreasca la conflunta raurilor Sipu si Siyom. En route ne vom opri pentru a face o vizita altui trib important din aceasta regiune, Adi Gallong, unde vom descoperi obiceiuri si ritualuri religioase stravechi care desi au fost supuse unei continue amenintari inca din perioada coloniala, au reusit sa se administreze singure, pastrandu-si astfel cultura nealterata. Continuam spre Along unde vom vizita piata ,muzeul local si vom admira Podul Patum. Transfer la hotel, cina si cazare.
Ziua 9. ALONG
Mic dejun. Ziua de astazi o vom dedica vizitarii satelor din jurul orasului, pentru a descoperi un amestec de culturi, traditii si reguli respectate din timpuri ancestrale. Vom vizita unul dintre cele 400 de centre de cult din statul Arunachal-Pradesh, Centrul Donyi-Polo Dere. Inchinat Soarelui si Lunii, acest centru de cult este o incercare de a pastra vie cultura imbinata armonios cu credinta. Donyi-Poloismul este o religie antica ce sustine viata fara violenta, bazata pe sustinerea echilibrului vietii ecologice si a compasiunii. Cina si cazare Along.
Ziua 10. ALONG – PASIGHAT
Mic dejun. Plecam spre Pasighat, cel mai vechi oras din estul Indiei, supranmit „Poarta spre Arunchal Pradesh” fondat in 1911 ca oras administrativ pentru intreaga zona de nord a Indiei. In drumul spre Pasighat. En route vom face o oprire in Komsing, un sat aflat pe malul raului Siang cu poduri indigene suspendate, locul unde a fost asasinat Noel Williamson, ofiter politic din secolul XX care a imbratisat ideile imperialismului britanic, intr-o lupta a celor mai puternice triburi din acea vreme, Pangi si Minyong. Continuam drumul spre Pasighat nu inainte de a vizita Pangin, un sat aflat la confluenta raurilor Siyom si Siang, un loc in care, intalnirea celor doua rauri formeaza un adevarat spectacol de albastru, dat de raul Siyom, si verde, dat de raul Siang, o adevarata capodopera a naturii. Tot aici se gasesc si o serie de plante si ierburi medicinale rare folosite in medicina ayurvedica cel mai vechi sistem de medicina din lume, documentat istoric (de peste 6000 ani) dezvoltat si practicat traditional pe teritoriul Indiei.
Ziua 11. PASIGHAT – DIBRUGARTH
Mic dejun. Astazi suntem transferati la Dibrugarh unde vom ajunge traversand raul Brahmaputra cu ferry-boat-ul. Cand fluviul intra in Arunachal Pradesh, este numit Siang și face o coborare foarte rapida de la inaltmea initiala in Tibet, si in cele din urma apare in campie, unde este numit Dihang. El curge aproximativ 35 km si dupa primeste doi afluenti majori: Dibang si Lohit. Din acest punct de confluenta, fluviul devine foarte larg si este denumit Brahmaputra. Sosire in Dibrugarh si transfer la hotel. Dupa amiaza tarziu vom face un tur pietonal de oras. Cina si cazare Dibrugarh.
Ziua 12. DBRUGARTH – CALCUTTA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Calcutta. Sosire si dupa amiaza libera pentru cumparaturi si explorarea orasului pe cont propriu. Va sugeram vizita Muzeului Indian, deschis in 1814, este primul muzeu national al Indiei, are gazduieste o colectie exceptionala de sculpturi cioplite in piatra si metal, salvate din siturile arheologice ale Indiei de Est. Cazare Calcutta.
Ziua 13. CALCUTTA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara via Istanbul. Scurta escala si zbor in conexiune catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti seara.

Final program Circuit Nord Estul Indiei 13 zile.
NOTE
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, f

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR