Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT LONDRA PARIS 9 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2016 - 12/08/2017
Pret Total:
688 € (76.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
croaziera pe Sena si urcarea in Turnul Montparnasse ;
8 cazari cu mic dejun in hotel 3* ;
transport avion Bucuresti – Londra / Paris – Bucuresti ;
autocar in zilele 1 si 5;
excursiile la : Castelul Windsor, Stonehenge si Versailles;
bilet tren Eurostar, Londra – Paris ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
260 € (se achita obligatoriula agentia din Romania) pentru taxe aeroport / securitate/ check-in, tren Eurostar, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision.
biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

PROGRAM

Circuit Londra Paris 9 zile Avion
ZIUA 1 Sambata, ora 06-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 08. Sosire in Londra la 09.20. Excursie la Castelul Windsor si la Stonehenge. Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben, etc. Cazare in Londra.

ZIUA 2 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 10 �), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa unde se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul Zero. Dupa amiaza se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Cazare in Londra.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (grup minim 15 turisti, 80 EUR – daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 EUR – daca se achita in Londra) cu autocarul la Stratford–upon–Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior). Cazare in Londra.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, shopping etc. Cazare in Londra.

ZIUA 5 (mic dejun). Ora 09.00 – transfer (2,5 ore) cu trenul Eurostar de la Londra la Paris. Excursie la Complexul Versailles(palatul si gradinile). Tur PARIS cu autocarul (popas 30 min in Piata Trocadero) pe traseul : Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor. Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza :Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor si Muzeul Louvre. Urcare in Turnul Montparnasse, apoi croaziera (o ora) cu vaporasul pe Sena. Cazare in Paris.

ZIUA 7 (mic dejun).Timp liber sau optional, excursie (100EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 120EUR – daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim 25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele – plata la intrare : Blois – 7 EUR , Amboise – 8 EUR si Chenanceaux – 8 EUR ). Cazare in Paris.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Disneyland, shopping, plimbare pe Champs Elysse, etc. Cazare in Paris.

ZIUA 9 Duminica (mic dejun). Timp liber. Vizita Cartierul Montmarte (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Urcare in Turnul Eiffel. Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.15. Sosire la Aeroportul Otopeni la ora 23.05.

Final program Circuit Londra Paris 9 zile Avion.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 275 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.

London Kings Cross Royal Scot Hotel 3*- situat in Londra.
http://www.travelodge.co.uk/hotels/269/London-Central-Kings-Cross-Royal-Scot-hotel
Hotel IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3*- situat in Paris, cartierul Montmartre, la 200 metri de statia de metrou Brochant. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv, telefon, grup sanitar propriu cu dus, conectiune wi-fi (gratuit) si aer conditionat. Acces (cu plata) la piscina si sala fitness.Mic dejun-bufet suedez.
http://en.federal-hotel.com/hotel_ibis-paris-berthier-porte-de-clichy-paris_2390.htm

Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau C.I.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR