Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ISRAEL EGIPT IORDANIA 9 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
16/09/2016 - 20/10/2017
Pret Total:
540 € (60€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in: Israel, Egipt, Iordania si Bethleem ;
8 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3***(camere, pt.2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat);
o cina in avion ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat ;
bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Petra-aprox. 50 € si Masada – aprox. 15 €).
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 15 € (tur Ierusalim – ziua 8) + 15 € (croaziera pe Marea Galilei-ziua 3) + 25 € (excursia la Masada) + 35 € (excursia la acvariu-ziua 5) + 105 € (taxe aeroport / securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport si bacsis pt. prestatorii din strainatate de servicii turistice).
+ 100 € Taxele de rezervare si de trecere a frontierelor (Israel-Iordania-Egipt) - se achita la agentie

PROGRAM
Circuit Israel Egipt Iordania 9 zile

ZIUA 1–Vineri, ora – ora 07.45, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – birou CHECK IN EL AL pentru destinatia TEL AVIV. Ora 10.45 –decolare spre Israel. Sosire, ora 13.20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv – deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv.
Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Haifa–vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI–Biserica Minunii si Casa Nuntii (Iisus a savarsit prima minune-a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta). Deplasare la MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.

ZIUA 3 (mic dejun). In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) – Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. Se trece din Israel in Iordania. Deplasare in zona Bet She`an (Decapolis–cele 10 orase, unde Isus a facut miracolele Matei 4:25, Marcu 5:20)-tur (2 ore) Amman (vechiul Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolis-ului) cu autocarul. Cina si cazare in Aman.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor) – cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Tur Aqaba cu autocarul. Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare din Iordania in Israel. Turul statiunii Eilat de la Marea Rosie. Timp liber. Excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film). Deplasare din Israel in Egipt. Cina si cazare in Sfanta Ecaterina (Sinai).

ZIUA 6 (mic dejun). Urcare (optional) dimineata devreme in tinuta sport pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Deplasare din Egipt in Israel.
Timp liber in Eilat. Plaja si baie in mare. Cina si cazare in Eilat (Marea Rosie).

ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Ora 14-plecare din Eilat. Popas in Ein Bokek, la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar). Cina si cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta.

ZIUA 8 (mic dejun). Excursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 EUR) la Cetatea Massada–locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Deplasare cu autocarul la Ierihon (cel mai vechi oras din lume – 11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. In BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITATII (cea mai veche din lume). Vizita la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

ZIUA 9 (mic dejun). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR-vizita: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima–unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere:arabesc, evreiesc, armean si crestin)-se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala)-DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Transfer la aeroport.
Ora 21.30 – decolare. Sosire la ora 24.20 in Bucuresti – Otopeni. Cina in avion.

Final program Circuit Israel Egipt Iordania 9 zile.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 270 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport (la inscriere se comunica seria si numarul) normal (nu temporar) valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR