Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT GERMANIA CEHIA 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
05/08/2016 - 09/09/2016
Pret Total:
193 € (38.6€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion BucureÅŸti-Praga-Bucuresti, zbor CSA sau TAROM.
(orele sunt locale şi pot suferi modificări)
Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoţi şi turiştii sosiţi cu avionul. Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 29 grupuri.
4 cazări cu mic dejun la hotel 3* sau 4* (min. 12 pers. la fiecare)
Ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 4-a inclusiv, în rest asistenţă turistică.
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
Taxe aeroport + transfer aeroport - hotel - aeroport: 99 euro
Transportul local în Praga
Excursii opţionale

PROGRAM
Circuit Germania Cehia 5 zile Avion

Ziua 1. BUCURESTI – PRAGA
Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 06:00 pentru zbor Bucuresti – Praga cu compania CSA. Dupa aterizare, transfer la hotel pentru cazare, apoi program liber la dispozitia turistilor. Cazare la Praga.

Ziua 2. PRAGA
Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Incepem turul de oras cu Manastirea Loreta, Hradul – considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfantul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. Dupa amiaza program liber la dispozitia turistilor in Piata Vaclavske. Seara optional, Croaziera fara cina pe Vltava 12 EUR (11 EUR supliment pentru cina). Cazare la acelasi hotel in Praga.

Ziua 3. Praga – KARLSTEIN – KARLOVY VARY – Praga
Mic dejun. Timp liber in Praga sau excursie optionala (Karlovy Vary- Karlstein 25+ 10 EUR) la Karlovy Vary, care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. La intoarcerea spre Praga, vizitam renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situata foarte aproape de Castelul Karlstein. Turistii care nu doresc vizitarea fabricii vor avea timp la dispozitie pentru vizitarea individuala a Castelului. Intoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 4. Praga – DRESDA – Praga
Mic dejun. Timp liber in Praga sau optional excursie (30 euro) in Germania la Dresda. Aici superbele edificii baroc si rococo, au fost aproape in totalitate distruse in timpul bombardamentelor aliate din cel de-al 2-lea Razboi Mondial. Unele lucrari de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. Intoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 5. Praga – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Bucuresti.

Final program Circuit Germania Cehia 5 zile Avion.

HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3* (sau similar ) http://www.olympik.cz/cz/tristar/
Este situat aproape de centrul orasului, la 5 min. de statia de metrou linia B si doar cateva statii de centru. Hotelul ofera restaurant, room service. Camerele au telefon, TV satelit si baie cu dus.

HOTEL OLYMPIC PRAGUE 4* (sau similar) www.olympik.cz/cz/olympik/ Este amplasat la cativa zeci de metri fata de hotelul Olympic Tristar, aproape de centrul orasului si de statia de metrou. Renovat si modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri si de 319 camere echipate cu baie, aer conditionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif.

Excursii optionale:
Excursie optionala Croaziera pe Vltava fara cina (12 euro)
Excursie optionala Croaziera pe Vltava cu cina (23 euro)
Excursie optionala Karlovy Vary + Karlstein (35 euro)
Excursie optionala la Dresda (30 euro)

ORAR DE ZBOR – TAROM
Otopeni 08.05 Praga 09.00
Praga 09.45 Otopeni 12.35

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

Grup minim 20 pers.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR