Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT AMERICA DE SUD 23 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
23 zile
Valabilitate Oferta:
19/11/2016 - 18/11/2017
Pret Total:
2822 € (122.7€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid român şi ghizi locali;
bilet avion BucureÅŸti-Lima / Rio de Janeiro-BucureÅŸti;
22 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece ȋn ţarile respective nu sunt organisme specializate ȋn clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere pentru 2 persoane, cu: TV, aer condiţionat şi grup sanitar propriu cu duş, iar pâna ȋn 31.01.2016 hotelurile vor fi nominalizate);
transport cu minibuze 2* cu aer condiţionat.

SERVICII NEINCLUSE
1795 € (se achita obligatoriu la agenţia din România) pentru (a – e):
a) taxele de: aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, traversare a podului peste Rio Iguazú;
b) 2 cine tradiţionale cu program artistic (Lima şi Buenos Aires);
c) 5 excursii: (1) în ziua 14 (Croaziera în Delta Paraná/ El Tigre), (2) în zilele 20 - 21 (Coasta Atlantica), (3) în ziua 21 (Croaziera în Golful Sepetiba), (4) în ziua 22 (Urcare pe muntele Corcovado la Statuia lui Iisus) şi (5) în ziua 22 (Urcare pe muntele Capaţâna de Zahar);
d) ghizi locali şi bilete de intrare la toate obiectivele turistice ne-opţionale menţionate în program (fara Peru) şi bacşiş pentru prestatorii de servicii turistice din strainatate;
e) biletele de avion: La Paz - Asunción, Asunción - Buenos Aires, Buenos Aires - Puerto Iguazú, Foz do Iguaçu - São Paulo;

PROGRAM
Circuit America de Sud 23 zile

ZIUA 1 (Vineri). Ora 5,00: intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni si check-in AIR FRANCE pentru destinatia Paris/ Lima. Decolare din Bucuresti la ora 7,05. Aterizare la Lima la ora 20,15 apoi transfer la hotel si cazare. Cazare in Lima (Peru)

ZIUA 2 (mic dejun). In cursul diminetii city tour Lima cu ghid local (vizitarea Catedralei, Manastirii San Francisco si Muzeului de Arta, È‹n total 5 ore). Dupa amiaza timp liber È‹n Lima. Seara, cina traditionala cu program artistic peruan. Cazare in Lima (Peru)

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Pisco/ Paracas (245 Km). Optional, croaziera È‹n Insulele Ballestas (rezervatie marina supranumita Micul Galapagos unde se pot vedea colonii de foci, pinguini, pelicani, cormorani, etc., pret/ 2h: 20 US$, platibil È‹n Romania). La ora 12,00 deplasare la Nazca (210 Km) si vizitarea Muzeului Civilizatiei Nazca. Optional, survolarea (È‹n avioneta) a liniilor misterioase de la Nazca, vizibile doar de la altitudine (pret/ 35 min: 135 US$, platibil È‹n Romania). Cazare in Nazca (Peru)

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (455 Km, pe un traseu spectaculos) la Abancay, oras situat È‹n Anzi la altitudinea de 2.377 m. Cazare si timp liber È‹n Abancay. Cazare in Abancay (Peru)

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Cusco (192 Km). In Cusco (situat la altitudinea de 3.350 m, capitala Imperiului Inca) se viziteaza, cu ghid local, Catedrala si Koricancha (Templul Soarelui). Deplasare, cu ghid local, la Pisac unde se viziteaza piata Indiana. Pe drumul de È‹ntoarcere se viziteaza fortareata incasa Sacsahuaman (exterior). Cazare si timp liber È‹n Cusco. Cazare in Cusco (Peru)

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare (cu trenul) pe valea sacra a lui Rio Urubamba (afluent al Amazonului) la Machu Picchu (fostul oras sfant al incasilor, situat la altitudinea de 2.430 m) unde se viziteaza, cu ghid local: Palatul Imperial, Templul Soarelui, Palatul Printesei si Templul Lunii (pret bilet intrare È‹n situl arheologic: 70 US$, platibil È‹n Romania). Optional, urcare (nu se recomanda) pe culmea Huayna Picchu (cea mai frumoasa si fotografiata culme din Peru). Intoarcere la Cusco cu trenul. Cazare in Cusco (Peru)

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare de la Cusco la Chivay (550 Km). Popas la La Raya (cel mai È‹nalt punct al traseului: 4.335 m altitudine). La Andahuaylillas se viziteaza biserica a carei capela este considerata capela sixtina a Americii de Sud. La Raqchi se viziteaza Complexul arheologic cu Marele Templu al lui Viracocha. La Pucara se viziteaza Muzeul culturii Pukara. Sosire la Chivay si cazare.
Cazare in Chivay (Peru)

ZIUA 8 (mic dejun). Dis de dimineata (pentru a putea vedea condorii) deplasare (30 Km) la Valea Colca. Se viziteaza Canionul Colca (cel mai adanc din lume – peste 1.100 m adancime), Trecatoarea Condorilor si mormintele sapate ȋn stanca. Deplasare (163 Km) la Arequipa (oras supranumit La Ciudad Blanca – Orasul Alb, situat la poalele vulcanului Misti), city tour Arequipa cu ghid local (3 ore). Cazare si timp liber in Arequipa.
Cazare in Arequipa (Peru)

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la Puno (situat pe malul peruan al Lacului Titicaca – cel mai ȋnalt lac navigabil din lume, cu altitudinea de 3.810 m). In zona Puno se viziteaza, cu ghid local, mormintele cilindrice de la Sillustani si insulele plutitoare Uros, unice ȋn lume. Cazare si timp liber ȋn Puno.
Cazare in Puno (Peru)

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare È‹n Bolivia. Vizitarea, cu ghid local, a Muzeului Bazilicii Nuestra Senora de Copacabana din orasul Copacabana (cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud), apoi vizitarea Insulei Soarelui de pe Lacul Titicaca. Traversarea Lacului Titicaca cu bacul. Deplasare la La Paz (oras bolivian situat la altitudinea de 3.800 m). Cazare in La Paz (Bolivia)

ZIUA 11 (mic dejun). Se efectueaza (cu ghid local, È‹n total 5 ore): vizitarea sitului arheologic Tiahuanaco + city tour La Paz + vizitarea Vaii Lunii (cu peisaj selenar). Timp liber È‹n La Paz. Seara, optional, cina traditionala cu program artistic bolivian. Cazare in La Paz (Bolivia)

ZIUA 12 (mic dejun). Timp liber, apoi transfer la aeroport si decolare spre Asuncion (Paraguay) la ora 14,00. La ora 20,00 (ora locala) aterizare la Asuncion, transfer la hotel si cazare. Cazare in Asuncion (Paraguay)

ZIUA 13 (mic dejun pana la ora 7,00). Intre 7,00 – 9,00 city tour Asuncion cu ghid local, apoi timp liber 1 ora ȋn Asuncion. La ora 10,00 transfer la aeroport si decolare spre Buenos Aires (Argentina) la ora 13,30. La ora 15,20 aterizare la Buenos Aires, apoi city tour Buenos Aires pe traseul Av. 9 de Julio – Pl. de la Republica – Av. de Mayo – Pl. del Congreso – Av. de Mayo – Pl. de Mayo (Casa Rosada). Transfer la hotel si cazare. Cazare in Buenos Aires (Argentina)

ZIUA 14 (mic dejun). In cursul diminetii deplasare (30 km) cu ghid local in statiunea El Tigre si plimbare (1 ora) cu salupa prin delta fluviului Parana. Optional, vizitarea Teatrului Colon, impresionant prin arhitectura interioara. Dupa amiaza timp liber in Buenos Aires. Seara, cina traditionala cu program artistic argentinian (tango). Cazare in Buenos Aires (Argentina)

ZIUA 15 (mic dejun). Timp liber ȋn Buenos Aires. Sugestii: (1) Circuit cu bus turistico (pret/ 24h: aprox.15 US$), (2) Muzeul si Stadionul echipei Boca Juniors � La Bombonera � (pret: aprox. 5 US$), (3) Muzeul Evita Peron (pret: aprox. 3,5 US$), (4) Excursie optionala la Montevideo (Uruguay): plecarea de la hotel la ora 6,00 (transfer Hotel – Port), traversarea estuarului Rio de La Plata cu vaporul (7,30 – 10,30) pana la Montevideo (Uruguay), city tour Montevideo cu ghid local (ȋn total 7 ore), ȋntoarcerea cu vaporul la Buenos Aires (19,30 – 22,30) si transfer la hotel (pret total: 330 US$, platibil ȋn Romania). Cazare in Buenos Aires (Argentina)

ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber È‹n Buenos Aires. La ora 10,00 transfer la aeroport si decolare spre Puerto Iguazu (Argentina) la ora 13,20. La ora 15,05 aterizare la Puerto Iguazu, transfer la hotel si cazare. Timp liber (optional, plimbare pietonala prin Puerto Iguazu pana la Monumentul celor 3 frontiere). Cazare in Puerto Iguazu (Argentina)

ZIUA 17 (mic dejun). Se viziteaza (cu ghid local) partea argentiniana a Cascadei Iguazu, respectiv: Circuitul Inferior (la baza cataractelor), Circuitul Superior (deasupra cataractelor) precum si excursie cu trenuletul + pietonal pe punti metalice pana la cascada Gatlejul Diavolului (Garganta del Diablo). La pranz, intrare in Brazilia si vizitarea (cu ghid local) a partii braziliene a Cascadei Iguacu. Timp liber in Foz do Iguacu. Cazare in Foz do Iguacu (Brazilia)

ZIUA 18 (mic dejun). In cursul diminetii se viziteaza (cu ghid local) Barajul Itaipu (al doilea ca marime din lume). Transfer la aeroport si decolare spre Sao Paulo (Brazilia) la ora 16,50. Aterizare la Sao Paulo la 19,45. Transfer la hotel si cazare. Cazare in Sao Paulo (Brazilia)

ZIUA 19 (mic dejun). City tour Sao Paulo (in total 5 ore, cu ghid local, se viziteaza: Catedrala Metropolitana – interior, Teatrul Municipal – exterior, plimbari pietonale pe Rua Oscar Freire, Bulevardul Paulista si Parcul Ibirapuera. Dupa amiaza deplasare la Santos si cazare. Timp liber ȋn Santos.
Cazare in Santos (Brazilia)

ZIUA 20 (mic dejun). In Santos (in total 4 ore, cu ghid local) city tour + 2 vizite (interioare): Muzeul Cafelei (unic in lume, unde se face shopping de cafea) si Muzeul Pele. Deplasare (300 km) pe Coasta Atlantica cu popasuri de cate 30 minute in statiunile Caraguatatuba si Ubatuba. Seara, sosire la Paraty si cazare. Cazare in Paraty (Brazilia)

ZIUA 21 (mic dejun). Plimbare pietonala (1 ora) prin Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului la Mangaratiba. Croaziera in Golful Sepetiba cu ghid local (in total 4 ore – cu popas de 2 ore pe insula tropicala Jaguanum pentru plaja, baie si plimbare prin jungla). In continuare, deplasare la Rio de Janeiro si cazare. Cazare in Rio de Janeiro (Brazilia)

ZIUA 22 (mic dejun). In cursul diminetii (7,00 – 9,30) vizitarea pietonala a orasului vechi (Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria, Manastirea Sao Bento). In continuare, plimbare cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare cu liftul sau pe scari la Statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado (la 710 m altitudine, cu panorama asupra orasului Rio de Janeiro si a Golfului Guanabara). In continuare, urcare cu telecabina pe stanca Capatana de Zahar/ Pao de Acucar (la 400 m altitudine, cu alta panorama asupra orasului Rio de Janeiro si a Golfului Guanabara). Dupa amiaza intoarcere la hotel si

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR