Destinatii Europene

Paste Croatia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
16/04/2009 - 22/04/2009
Pret Total:
299 € (42.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 . 16 aprilie -Catre Budapesta...
Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilit pe diagrama de plecari (anexata pe pag urmatoare) in vederea deplasarii spre Budapesta. In cursul serii ajungem la Budapesta, una dintre cele mai frumoase perle din siragul Dunarii. In functie de sosire se face un tur panoramic al acestui fermecator oras, incepand cu Bulevardul Andrassy, Podul cu lanturi, Biserica Matyas, Palatul Regal si Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul, Piata Eroilor.
Cazare hotel 3*.

ZIUA 2. 17 aprilie – Catre Croatia...
Mic dejun. Ne indreptam spre capitala Croatiei, Zagreb, un oras ce isi datoreaza frumusetea numeroaselor influente culturale clasice si baroce. Ajungem in Zagreb unde poposim pentru o scurta vizita a orasului dupa care ne continuam drumul spre destinatia noastra de vacanta: Trogir. In cursul serii ajungem in Trogir, pitorescul oras cetate. Ne cazam in Insula Ciovo, in statiunea Okrug Gornji. Legatura dintre Insula Ciovo si continent este un pod care trece pe langa superbul port Trogir.
Cazare si cina la Hotel Vila Paula 3*.

ZIUA 3 .18 aprilie – Dubrovnik
Mic dejun. Va propunem optional - excursie la Dubrovnik, oras-port si centru turistic din Dalmatia de sud, unde vom explora cea mai bine pastrata cetate-port medievala, care are o istorie impresionanta. Odata ajunsi aici admiram: Biserica Sf. Vlaho, Catedrala Maicii Domnului, Biserica iezuita, Biserica Franciscana. Doritorii pot urca pe metereze, unde pot face un tur complet al acestestei cetati de la inaltime.
Cazare si cina la Hotel Vila Paula 3*.ZIUA 4 . 19 aprilie - Vizita la Split, cel mai mare oras din Dalmatia. Hristos a Inviat!
Mic dejun. Duminica de Paste - program liber. Puteti petrece ziua de Pasti in statiunea Trogir.
Optional dupa-amiaza excursie la Split unde vom vizita: Palatul Imparatului roman Diocletian, Peristyle, dealul Marian cu vedere spre centrul orasului. Important centru turistic si comercial, ce se situeaza pe a doua pozitie dupa Zagreb, Split-ul este sub patrimoniul UNESCO din 1979, datorita Palatului lui Diocletian, care dateaza din anul 305 AD. Un alt loc care merita vizitat este portul din Split unde gasim o multime de vase, ambarcatiuni si feriboturi care fac legătura cu insulele din Dalmatia.
Cazare si cina la Hotel Vila Paula 3*.

ZIUA 5. 20 aprilie – Trogir
Mic dejun. Va propunem o vizita a orasului Trogir, fondat de colonistii greci in sec al III- lea i.Hr. Orasul vechi, este denumit de localnici ‘muzeul orasului’, datorita varietatii de stiluri arhitectonice, fortificatii medievale, palate renascentiste si conace venetiene gotice ce fac parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam centrul istoric al orasului cu biserica Sf. Barbare, poarta orasului, vechea intrare principala a asezarii, Catedrala, din al carei turn se desfasoara o priveliste frumoasa a zonei, Palatul, Turnul cu Ceas. Va propunem optional – Fish Piknik .
Cazare si cina la Hotel Vila Paula 3*.

ZIUA 6. 21 aprilie -Spre Budapesta
Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam spre capitala batranului fluviu. Sosim in cursul serii in Budapesta. In Budapesta aveti program liber pentru a descoperi Buda si Pesta.
Optional - Cina Crama Borkatacomba – cu degustare de vinuri si program artistic traditional.
Cazare la hotel 3* in Budapesta

ZIUA 7. 22 aprilie - Din nou acasa...
Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam spre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

HOTEL VILA PAULA 3*


Hotelul este situat in Okrug Gornji, in partea de Nord a Orasului Trogir la 23
Km de Split.
Hotelul este situat la numai 150 m de plaja. Hotelul dispune de piscina proprie, restaurant. Camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor, telefon, balcon si aer conditionat - inclus in pret.www.villa-paula.com

Servicii incluse :
Transport autocar clasificat 3*;
2 nopti cazare la hotel 3* cu mic dejun in Budapesta;
4 nopti cazare cu demipensiune hotel 3* in zona Trogir;
Insotitor de grup din partea agentiei;

BONUS
Tur panoramic BUDAPESTA
Vizita Zagreb.

Pretul nu include :
Asigurarea medicala de calatorie;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Taxa de statiune (aproximativ 6 € /persoana/sejur);
Programele optionale:

CINA BORKATACOMBA – Degustare de vinuri si program artistic traditional .
Pret 35 eur/pers. pentru un grup minim de 25 de participanti.

DUBROVNIK - Acest “oras facut din piatra si lumina” ramane puternic si somptuos precum apusul de soare care se reflecta in fortificatiile sale de secol XIV incluse in patrimoniul universal UNESCO.
Pret 45 eur/pers. pentru un grup minim de 25 de participanti.

VIZITA LA SPLIT – Se viziteaza Palatul Imparatului roman Diocletian, Perystil-ul, dealul Marian cu vedere spre centrul orasului, toate situate in centrul istoric al orasului si incluse in patrimoniul universal UNESCO. Pret 20 eur/pers. pentru un grup minim de 25 de participanti.

FISH PICKNIK - Croaziera in jurul Insulei Ciovo, Vizitam Insula Maslenica. Vin bun, peste la gratar si muzica Croata ne asteapta intr-un decor mirific.
Pret 35 eur / pers. pentru un grup mininim de 25 de participant.Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " FALCON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (5)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: FALCON TRAVEL