Destinatii Europene

ISLANDA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
14/08/2012 - 21/08/2012
Pret Total:
1195 € (149.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

ISLANDA – Insula ghetii si a focului

PLECARE: 14 august 2012

Ziua 1: BUCURESTI – REYKJAVIK
Intalnire la ora 16:45 pe aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines. Schimbarea avionului in Viena si sosire in Reykjavik la ora 22:45. Transfer si cazare la hotelul Grand 4*/similar.
Ziua 2: REYKJAVIK
Mic dejun urmat de un tur ghidat al celei mai nordice capitale din lume. Turul include principalele atractii ale orasului: cladirea Parlamentului, Casa Hofdi una dintre cele mai frumoase cladiri din oras, celebra pentru intalnirea din 1986 dintre Ronald Reagan si Mihail Gorbaciov, intalnire care a pus capat Razboiului Rece. Continuam cu portul pescaresc si Biserica Hallgrimskirkja al carei turn poate fi observat aproape din orice punct al orasului. Cazare in Reykjavik.
Ziua 3: REYKJAVIK – BESSASTADIR – LACUL KLEIFARVATN - LAGUNA ALBASTRA - REYKJIAVIK (OPTIONAL)
Mic dejun. Excursie optionala de o zi in peninsula vulcanica Reykjanes cu o oprire la Bessastadir. Localitate intemeiata de vikingi, in prezent aceasta gazduieste resedinta oficiala a presedintelui. Vom continua cu Lacul Kleifarvatn unde veti asista la un spectacol dat de activitatea geotermala a zonei, apoi cu Laguna Albastra, o piscina naturala cu apa calda situata in mijlocul unui imens camp de lava format de intensa activitate vulcanica. Aici vom avea timp liber pentru relaxare si o baie in laguna (intrarea este inclusa in pretul excursiei optionale). Cazare in Reykjavik.
Ziua 4: REYKJAVIK –THINGVELLIR – GHEIZERE – CASCADA GULLFOS –KIRKJUBÆJARKLAUSTUR
Mic dejun. Plecare spre Kirkjubaejarklaustur. In drum ne vom opri in Valea Thingvellir unde in anul 930 a luat nastere primul parlament din lume. Tot aici ne vor fi prezentate dovezi ale migratiei continentelor, Islanda fiind situata la intersectia a 2 placi tectonice importante, cea euroasiatica si cea nord americana. Urmatoarea oprire va fi in parcul geotermal al gheizerelor unde Strokkur, cel mai activ dintre ele, erupe la fiecare 10 minute, aruncand in aer o coloana de 20-30 m de apa fierbinte. In continuare vom vizita o alta minune a insulei - Gulfoss (Cascada de Aur), o cascada dubla a carei spectaculozitate este accentuata si de numeroasele curcubee ce se formeaza in zilele insorite. In cursul serii vom ajunge la aproximativ 25 km de Kirkjubaejarklaustur (pe scurt Klaustur) unde ne vom si caza – hotel Islandia Nupar 3*/similar.
Ziua 5: KIRKJUBAEJARKLAUSTUR – JOKULSARLON – SKAFTAFELL - KIRKJUBÆJARKLAUSTUR
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata Parcului National Skaftafell, o minunata oaza verde localizata langa cel mai inalt varf al Islandei. Excursia va debuta cu o oprire la Jokulsarlon (laguna glaciara) pentru o plimbare cu barca printre iceberguri, o oportunitate perfecta pentru a observa numeroase specii de pasari subpolare, urmata de o mica drumetie in jurul lagunei. In Parcul National Skaftafell principala atractie o reprezinta Cascada Svartifoss (Cascada Neagra), a carei denumire provine de la coloanele negre de bazalt formate in spatele acesteia. Cazare in apropiere de Kirkjubaejarklaustur.
Ziua 6: KIRKJUBÆJARKLAUSTUR – SKOGAR – SELJALANDSFOSS – DYRHOLAEY - REYKJAVIK
Mic dejun. Pe drumul de intoarcere spre Reykjavik vom face opriri la plajele de nisip negru si stancile din Reynisfjara, muzeul popular in aer liber din Skogar, cascadele Skogarfoss si Seljalandsfoss si promontoriul Dyrholaey, loc de popas pe timpul verii al simpaticelor pasari “puffin”. Seara sosire si cazare la hotel Grand 4*/similar in Reykjavik.
Ziua 7: REYKJAVIK
Mic dejun. Zi dedicata dupa preferinte plimbarii pe strazile orasului Reykjavik, unei excursii pentru observarea balenelor sau unei plimbari cu masina de teren pe ghetarul Langjokull si Borgarfjordur. Cazare in Reykjavik.
Ziua 8: REYKJAVIK - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite individuale. Transfer la aeroport in jurul orei 20:30 si imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu plecare la ora 23:35. Schimbarea avionului in Viena si sosire in Bucuresti la ora 09:50 (a doua zi).

PRET/persoana: 1195 EUR (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 290 EURO

SERVICII INCLUSE:
transport avion cu compania Austrian Airlines Bucuresti – Viena – Reykjavik si retur;
7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*si 4*: 5 nopti Reykjavik, 2 nopti in zona Kirkjubaejarklaustur (hotel Islandia Nupar 3*/similar fara televizor in camera – “nature hotel”);
transport pe teritoriul Islandei conform itinerariului cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel – aeroport;
tur de oras in Reykjavik cu ghid local;
vizitarea Parcului National Thingvellir, gheizerelor si Cascadei Guffoss cu ghid local;
excursia Kirkjubaejarklaustur -Jokulsarlon-Skaftafell- Kirkjubaejarklaustur;
vizitarea cu ghid local a plajelor cu nisip negru si stancilor din Reynisfjara, promontoriului Dyrholaey si cascadelor Skogarfoss si Seljalandsfoss;
vizitarea muzelului Skogar;
insotitor roman de grup;

NU SUNT INCLUSE:
● taxele de aeroport : 285 EURO (pot suferi modificari) ● alte vizite cu exceptia celor mentionate la sectiunea “Servicii Incluse” ● excursiile optionale ● asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale; asigurarea storno se incheie doar impreuna cu asigurarea medicala, odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) ● bauturile de orice fel la mesele incluse in program ● bacsisuri pentru soferi si ghizii locali: ~ 30 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Islanda.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
14-Aug-12 - 21-Aug-121195

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International