Destinatii Europene

Indochina - Circuit: Vietnam - Laos - Cambodgia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
02/05/2009 - 01/10/2009
Pret Total:
2460 € (153.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

VIETNAM – LAOS – CAMBODGIA
Perioada: 06.10 – 21.10.2009


Ziua 1
06.10 BUCURESTI – VIENA - BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 16:00 pentru imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Bangkok (schimbarea cursei la Viena).
Ziua 2
07.10 BANGKOK - HANOI
Sosire la Bangkok la ora 14:20. Imbarcare cursa Thai Airways cu destinatia Hanoi. Sosire la ora 19:40, transfer si cazare la hotel Sunway 4* (sau similar). Cina.
Ziua 3
08.10 HANOI – HALONG BAY
Dupa micul dejun, plecam spre golful Ha Long, unul din cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Ne imbarcam pe vasul Bai Tho Junk si vom petrece ziua navigand prin Parcul National, un taram de basm. Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 4
09.10 HANOI
Mic dejun pe vas. Dupa ce debarcam, ne intoarcem spre Hanoi. Pe drum, scurta vizita la fabrica de ceramica Bat Trang. Dupa-amiaza, tur panoramic de oras in capitala Vitenamului. Seara, transfer, cina si cazare la hotel Sunway 4* (similar).
Ziua 5
10.10 HANOI – HUE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Hanoi – Hue cu plecare la ora 11:50. Sosire la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Vom vizita Palatul Imperial, pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului si piata traditionala Dong Ba. Seara, cina si muzica traditionala in gradina Y Thao. Transfer si cazare la hotel Morin 4* (sau similar).
Ziua 6
11.10 HUE – DANANG – HOI AN
Dupa micul dejun, plecam spre Mausoleul regelui Tu Duc. Mormantul a fost construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Ziua continua cu vizitarea celui de-al doilea Mausoleu regal, cel al regelui Khai Dinh. Plecam spre Hoi An, drumul fiind o experienta de neuitat de-a lungul tarmului maritim. Scurte opriri pentru vizita “Muntelui de Marmura” din Danang. Seara, cina si cazare hotel Life Resort 4* (sau similar) in Hoi An.
Ziua 7
12.10 HOI AN – DANANG – HO CHI MINH
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Danang pentru zbor spre Ho Chi Minh. Sosire la 09:10. Dupa-amiaza tur de oras in fostul oras Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Vom admira Palatul Prezidential, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon. Cazare hotel Duxton 4* (sau similar).
Ziua 8
13.10 HO CHI MINH
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau plimbari individuale. Optional, excursie croaziera in delta Mekong. Vom vizita ferme de fructe, gradini de bonsai, fabrica de dulciuri din nuca de cocos. Seara, cazare Duxton 4*.
Ziua 9
14.10 HO CHI MINH – PHNOM PENH
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Ho Chi Minh – Phnom Penh. Sosire in capitala Cambodgiei la ora 13:15. Transfer si cazare la hotel Juliana 3* (sau similar). Dupa-amiaza vom vizita Palatul Regal si Pagoda de Argint, iar seara ne bucuram de imaginea apusului la Wat Phnom.
Ziua 10
15.10 PHNOM PENH – SIEM REAP
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zbor la Siem Reap. Cazare la hotel Express Angkor 4* (sau similar). Dupa amiaza vizitam ruinele templelor Preah Khan si Neak Poan. Seara, cina la un restaurant local.
Ziua 11
16.10 SIEM REAP
Dimineata devreme incepem vizita unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national. Cina la un restaurant local.
Ziua 12
17.10 SIEM REAP – LUANG PRABANG
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Luang Prabang. Sosire in veche capitala a Laosului, oras din patrimononiul universal UNESCO, la ora 14:20. Transfer si cazare la hotel Villa Santi 4* (sau similar).


Ziua 13
18.10 LUANG PRABANG
Dupa micul dejun, tur panoramic al orasului vechi. In prima parte a zilei vom vizita templele Wat Vixoune, That Makmo si Wat Xieng Thong. Ziua continua cu vizitarea Muzeului National si a vestitului templu cu 5 acoperisuri, Wat Mai. Urcam apoi pe dealul Phousy pentru a admira o frumoasa priveliste a orasului si a raului Mekong. Dupa-amiaza timp liber pentru plimbari individuale. Cazare hotel Villa Santi 4*.
Ziua 14
19.10 LUANG PRABANG - PAK-OU - LUANG PRABANG
Dimineata devreme participam la ritualul stravechi de hranire a calugarilor budisti: in fiecare dimineata localnicii se trezesc la 5 pentru a se alinia pe strazi in asteptarea calugarilor si a le da ofranda zilnica de mancare. Ne imbarcam apoi pe un vas traditional si pornim in amontele raului Mekong pentru a vizita pestera Pak Ou. Pranz la un restaurant local. La intoarcere, vom vizita fabrica de papirusuri din satul Ban Xang Khong. Cazare la hotel Villa Santi 4*.
Ziua 15
20.10 LUANG PRABANG – BANGKOK - VIENA
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 14:20 si sosire la Bangkok la 16:25. Plecare spre Viena la 23:55.
Ziua 16
21.10 VIENA – BUCURESTI
Sosire la Viena la ora 05:35, schimbarea cursei spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la 10:00

PRET/ persoana: 2.460 EURO + 350 LEI (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 600 EURO

Servicii incluse:
• transport avion Bucuresti – Hanoi si Luang Prabang – Bucuresti (cu schimbari in Viena si Bangkok) cu compania Austrian Airlines
• transport avion companii locale: Hanoi – Hue, Danang – Ho Chi Minh, Ho Chi Minh – Phnom Peng, Phnom Penh – Siem Reap, Siem Reap – Luang Prabang
• 13 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Hanoi, 1 noapte pe vas in Halong Bay, 1 noapte in Hue, 1 noapte in Hoi An, 2 nopti in Ho Chi Minh, 1 noapte in Phnom Penh, 2 nopti in Siem Reap, 3 nopti in Luang Prabang
• 9 cine si 3 mese de pranz
• excursiile, croazierele si vizitele mentionate in program
• taxa viza Vietnam
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse: taxe de aeroport 350 EURO/ persoana (pot suferi modificari), taxa intrare Vietnam 25 USD/ persoana (se platesc la sosirea pe aeroportul din Hanoi), taxe de viza pentru Cambodgia si Laos 40 USD/ persoana (se platesc pe aeroport, la sosire), taxele de iesire din tarile vizitate aprox. 50 USD/ persoana (se platesc pe aeroport, la plecare din tarile respective); asigurarea medicala (obligatorie), asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice), bauturile racoritoare si alcoolice, intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale, bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti.

GRUP MINIM: 20 PERSOANE

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 01 Septembrie 2009.
CONDITII DE INSCRIERE:: conform contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / 4 fotografii tip pasaport / formular completat personal.

Conditii de retragere / penalizari:
- intre 30 – 25 zile inaintea plecarii: 40% din valoarea pachetului
- intre 24 – 16 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului
- cu mai putin de 15 zile: 100 %
- modificare de nume cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare: 150 EURO

OBSERVATII:
 agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, repectiv de legile locale
 agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile locale din tarile vizitate. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 mesele principale – dejun si cina - au specific local
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau o carte de credit ca garantie; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Pentru detalii si rezervari va rugam contactati agentia :
DESTINATION TRAVEL
www.destinationscandinavia.ro
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.vacantecroaziere.ro
travel@destinationtravel.ro


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL