Destinatii Europene

Hotel Iberostar Chich Chan

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 05/01/2010
Pret Total:
607 € (75.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:



Localizare: este localizat in centrul orasului Yasmine Hammamet, la 200 m de plaja privata a hotelului cu multe atractii turistice si culturale in apropiere. Aeroportul International din Tunis este la 65 km si cel din Monastir este la aprox. 85 km.
Camere: toate camerele sunt echipate corespunzator , cu telefon, mini bar, TV prin satelit, climatizare (15.06 - 15.09). In momentul rezervarii turistii pot opta pentru camere duble cu 2 paturi individuale ce pot fi unite, junior suites si camere familiale.
Dotari si servicii: hotelul este dotat cu receptie, restaurant, bar, restaurant tematic, cafenea turceasca si club de noapte, sala de conferinta (350 pax), spalatorie, seif la receptie, magazine, salon coafura, masaj, hammam si servicii medicale. In frumoasele gradini sunt amenajate piscine cu caderi de apa, piscina pentru copii si locuri de joaca pentru copii, piscina acoperita si incalzita iarna. Sezlongurile si umbrelutele de la piscina si de pe plaja sunt gratuite.
Sunt organizate evenimente de animatie pentru turisti si pentru copii sau intreceri sportive. De asemenea sunt amenajate mese de tenis, centre pentru fitness, 2 terenuri de tenis, minigolf, polo, volei pe plaja si gimnastica acvatica.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
29-Dec-09 - 05-Ian-10607

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Gea Travel