Destinatii Europene

Degustare de vin si relaxare la Eger

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Weekend
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
19/11/2010 - 21/11/2010
Pret Total:
125 € (41.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1: Plecare din Cluj-Napoca vineri dimineata la ora 07:30, sosire in Eger in jurul orei 13:00 (ora locala).
Eger, numit si orasul bailor termale, al studentilor si al vinului, este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase orase baroc ale Ungariei. Este o resedinta episcopala milenara si se poate mandri cu un trecut istoric bogat si monumente istorice valoroase, printre care si cel mai nordic minaret turc din Europa. Eger este totodata si patria vinurilor pasionale: in pivnitele vechi de secole din valea „Szepasszonyok Volgye” (“Valea Femeilor Frumoase”) poate fi degustat vinul renumit Egri bikaver (Sange de taur). Strandul cu ape curative, deschis în orice perioada a anului, dispune de sapte bazine a caror apa este recomandata pentru vindecarea bolilor reumatice.
Dupa ce ne instalam la hotel, incepem turul de oras, vizitand Cetatea medievala si pivnitele sapate in stancile vulcanice, care se intind pe intregi kilometri sub oras si in imprejurimile lui. Reteaua de tuneluri si pivnite, denumita “Orasul de sub oras” in 2007 a fost aleasa una din cele sapte minuni arhitecturale ale Ungariei. Dupa vizita, program liber. Cazare in Eger.


Ziua 2: Dupa micul dejun vizitam imprejurimile orasului Eger: Egerszalok (6 km distanta), Demjen, Szepasszonyok volgye. “Valea Femeilor Frumoase”, cum ar veni in traducere, este o renumita zona viticola in apropiere de Eger, cu peste 200 de crame, dintre care 44 deschise si pentru vizitatori. Locul de origine al binecunoscutulul vin din Eger, al gastronomiei si al culturii locale, valea este o destinatie populara pe toata perioada anului. Egerszalok si Demjen sunt locatii speciale datorita apei termale din zona, care ofera pe langa baile termale aflate la baza treptelor de calcar care acopera tot dealul (unice de acest fel in Europa) si o priveliste deosebita. Program liber pana la ora 16.00 (vizita in orasul Eger, program de baie la Egerszalok, Demjen sau Baia Turceasca din Eger). De la ora 17.00, cina la un han din Szepasszonyok volgye, cu degustare de vinuri produse in zona.

Ziua 3: Dupa micul dejun pornim spre casa. Vizita in orasul Debrecen, al doilea oras ca marime din Ungaria, cu o istorie bogata, de peste 750 de ani. A fost capitala Ungariei de doua ori, pentru un timp scurt: in timpul revoluției din 1848-49 și in timpul celui de-al doilea razboi mondial in 1945. Este un important centru cultural, artistic și științific. Cele mai importante puncte de atractie din Debretin sunt: Marea Biserica Reformata, Muzeul Déri, Catedrala Sfanta Ana, Teatrul Csokonai, Universitatea Debrecen, Aquaticum – Centrul de Terapie si Bai, Gradina Zoologica si Gradina Botanica.


Tariful include:
- transport cu autocar Cluj-Eger-Cluj
- 2 nopti cazare in Eger cu mic dejun
- 1 cina + degustare de vinuri
- asistenta turistica

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a persPret pers/circuit
19-Nov-10 - 21-Nov-10-125125-125

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: nu

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE TRAVEL"

Total Oferte de Turism (1)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE TRAVEL