Destinatii Europene

City break Roma 2016,avion+cazare si mic dejun!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
17/12/2015 - 31/01/2016
Pret Total:
95 € (23.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

City BreakRoma 2016, 3 nopti,avion+cazare cu mic dejun inclus,la doar 95 euro/persoana !

Perioade si tarife 2016:

-12 ianuarie-13 aprilie – 95 euro/persoana
-16-30 aprilie, luna iunie, luna octombrie-155 euro/persoana
-iulie,august- 165 euro/persoana
-mai,septembrie- 170 euro/persoana

Oferta include:
-3 nopti cazare la hotelul Marc Aurelio 4*/ Laura 3*/ Giotto 3*/ Kriss 3*;
-mic dejun inclus;
-bilete de avion Bucuresti-Roma-Bucuresti;
-bagaj de mana 10 kg inclus + check-in online.

Oferta nu include:
-taxele de aeroport- 55 euro/persoana;
-transfer aeroport-hotel-aeroport;
-asigurare medicala/storno .

Hotelul Laura 3* este situat convenabil în Piazza Bologna, lângă stația de metrou. Legăturile sale excelente de transport public vă conduc în întreaga Romă. Toate camerele oferă aer condiţionat.Camerele au podea cu mochetă și mobilier din lemn. Fiecare cameră include baie privată cu cadă sau duş.Acest hotel confortabil și primitor este situat într-o zonă prietenoasă și rezidențială, plină cu magazine și restaurante. Un bufet de mic dejun este disponibil în sala de mese, între orele 07:30-10:30.Personalul profesionist de la Hotelul Laura va fi încântat să vă ajute cu orice problemă ați avea, inclusiv cu organizarea de excursii de o zi și tururi ale orașului. Nomentano este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de puncte de atracţie antice, artă și muzee.
Hotelul Kriss 3* vă oferă camere simple şi accesibile, la doar 10 minute de mers cu metroul de Colosseum. La acest hotel prietenos şi bine întreţinut beneficiaţi de legături excelente de transport. Administrat de o familie, Hotelul Kriss oferă servicii de înaltă calitate. Camerele beneficiază de aer condiţionat şi minibar. Accesul Wi-Fi este disponibil în întregul hotel, iar recepţia are program nonstop şi oferă hărţi gratuite. Staţia de metrou Policlinico este chiar vizavi de Hotel Kriss, la mai puţin de 300 de metri, ajutându-vă să vizitaţi cu uşurinţă frumosul centru istoric al Romei. De asemenea, de aici puteţi ajunge în cel mai scurt timp cu tramvaie şi autobuze peste râu la Trastevere şi Vatican.
Situat la doar 500 de metri de stația de metrou Cornelia din Roma, Hotelul Marc\'Aurelio este la 5 minute de mers cu mașina de Vatican. Hotelul oferă camere cu aer condiționat, restaurant cu bar și recepție deschisă nonstop.Camerele în stil clasic de la Marc\'Aurelio au un TV, minibar și podea din lemn. Baia privată este dotată cu cadă sau duș.Micul dejun tip bufet continental este oferit în sala de mese. Restaurantul este deschis la cină și servește mâncăruri locale și internaționale. Principalele puncte de atracție din Roma, cum ar fi Treptele Spaniole și Piazza Navona, sunt ușor accesibile cu metroul. Hotelul oferă parcare gratuită. Aeroportul Fiumicino se află la 20 de minute de mers cu mașina. Aurelio este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee, puncte de atracţie antice și monumente.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Smart Trip SRL"

Total Oferte de Turism (3)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Smart Trip SRL