Destinatii Europene

CIRCUIT SPANIA ANDALUZIA 16 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2016 - 03/09/2016
Pret Total:
733 € (45.81€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4, exceptând ziua 6 (transport local contra cost); Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 11 grupuri, din care 10 grupuri au beneficiat de autocare clasificate 2*- 4*.
15 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
BONUS 3 cine pentru cazările din Costa Brava;
excursiile la Padova, El Escorial, Vale de los Caidos, Andorra, Genova;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

SERVICII NEINCLUSE
vizite opţionale: Alhambra (doritorii pot achita doar din ţară, la înscriere), Croazieră pe Dunăre, toate minim 30 persoane
autocar local şi transport public în ziua 6 (conform normelor AETR)
intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

PROGRAM
Circuit Spania Andaluzia 16 zile Autocar

Ziua 1. Bucuresti – BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucuresti, de la Autogara Calea Grivitei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – GRAZ – Padova (795 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova, unde vizitam Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare in zona Padova.

Ziua 3. VERONA – MILANO – RIVIERA LIGURICA (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano, unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, pe atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare in zona Genova.

Ziua 4. CANNES – Costa BRAVA (760 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversand minunata Coasta de Azur. Scurta oprire in renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor langa Palais des Festivals et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava.

Ziua 5. COSTA BRAVA – ZARAGOZA – MADRID (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid. Pe traseu oprire in Zaragoza, unde vizitam Basilica St. Maria del Pilar si Catedrala La Seo del Salvador. Seara incepem turul panoramic cu autocarul in capitala Spaniei: Piata si Fantana Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bld. Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.

Ziua 6. Madrid – El ESCORIAL (150 km)
Mic dejun. Utilizand transportul public, dedicam intreaga dimineata explorarii Palatului Regal si faimosului Muzeu Prado. Timp liber in Madrid sau excursie la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea in perioada Contra-Reformei. Manastirea, resedinta istorica a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu UNESCO. La intoarcerea spre Madrid, admiram grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid.

Ziua 7. MADRID – ARANJUEZ – TOLEDO – CORDOBA (485km)
Mic dejun. Plecare spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (resedinta de vara a familiei regale) si a gradinilor superbe care il inconjoara. Urmeaza Toledo – fosta capitala a tarii, adevarat “oras-muzeu” in care a trait si creat faimosul El Greco. Admiram Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, Podul San Martin si zidurile fortaretei medievale. Deplasarea continua spre Andaluzia, cea mai impresionanta regiune a Spaniei. Seara, cazare la Cordoba.

Ziua 8. CORDOBA – SEVILLA – GIBRALTAR (395 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al 4-lea oras ca marime din Spania, unde vizitam Piata Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz si Palatul Alcazar. In apropiere de Alcazar se inalta Catedrala, a 3-a din lume ca marime. Strabatem sudul țarii, pentru a ne caza in Algeciras. Excursie in Gibraltar, teritoriu britanic superb amplasat la poalele stancii omonime. In rezervatia Upper Rock exista o colonie de macaci, care incanta micii vizitatori, iar pentru pasionatii de shopping, zona comerciala a orasului este un adevarat paradis. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 9. ALGECIRAS – COSTA DEL SOL – CORDOBA – GRANADA (395 km)
Mic dejun. Parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu statiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Incepem vizita in Cordoba, renumita prin Moscheea transformata in Catedrala dupa Reconquista – “Mezquita-Catedral” si Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu stradute inguste si balcoane cu flori. Seara sosire si cazare la Granada.

Ziua 10. Granada – VALENCIA (290 km)
Mic dejun. Incepem vizita in Granada cu Alhambra (35 euro /pers. se incaseaza din agenție), cel mai important monument de arta islamica din Spania, resedinta a suveranilor mauri si ulterior a Regilor Catolici. Aici admiram vechea fortareata Alcazaba, Palatul Nasrid, Gradinile si Palatul Generalife, resedinta de vara a califilor, dar si replica crestina a Palatului lui Carol al V-lea. Timp liber in centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Ne indreptam spre Valencia pentru cazare.

Ziua 11. VALENCIA – PortAventura– BARCELONA (360 km)
Mic dejun. Tur de oras in Valencia – centrul istoric cu stradutele sale inguste, Palacio del Marques de Dos Aguas in stil baroc si Catedrala. Continuam traseul spre Salou – statiune de top de pe Costa Dorada, unde aveti intreaga dupa-amiaza la dispozitie pentru a petrece timpul liber la plaja, in cafenele, restaurante sau magazine. Optional, va propunem PortAventura – cel mai mare parc de distractii tematic din Europa si al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafata (35.000 mp), dar mai ales prin senzatiile oferite. Cazare si cina in Costa Brava.

Ziua 12. Barcelona – Manastirea MONTSERRAT
Mic dejun. Incepem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra La Rambla, Piata Catalunia. Timp liber pentru shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie la Montserrat, unde admiram celebra Manastire construita pe stancile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Intoarcere in Barcelona pentru impresionantul spectacol de sunet si lumini “Fantana Magica”. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 13. Costa BRAVA – ANDORRA – Coasta de AZUR – NICE (645 km)
Mic dejun. Traversam Pirineii intr-o excursie catre micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Plecare pentru cazare in zona Aix-en-Provence-Nice. In Nice ne vom delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.

Ziua 14. NICE – MONACO – GENOVA – PADOVA (530 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia – Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric, cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Sosire si cazare in zona Padova.

Ziua 15. PADOVA – LJUBLJANA – BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru a parcurge un tur panoramic cu autocarul in centru. Optional, croaziera pe Dunare (cu cina 29 EUR/ fara cina 14 EUR). Cazare la Budapesta.

Ziua 16. Budapesta – BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire dupa 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Final program Circuit Spania Andaluzia 16 zile Autocar.

Exemple de cazari 2015
Budapesta www.tulipinnbudapestmillennium.com/
Zona Padova (dus- intors) http://www.hotelresi.it/
Zona Genova http://www.poggiohotel.it/en/
Costa Brava (dus- intors) http://hotelneptuno.com/rooms/
Madrid http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/madrid/tojal/hoteldetail/photos-tours
Cordoba www.hotelcarmencordoba.com/#
Algeciras http://www.expressgibraltar.es
Granada http://www.maciavillablanca.com
Valencia www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/valencia/vlcbo/hoteldetail/photos-tours
Zona Nice – Cannes http://www.hotellouisiane.fr/photos.html
Budapesta www.expohotelbudapest.com

Tarife orientative obiective turistice
Spania
1 Sagrada Familia Barcelona 14,8 Euro
2 Muzeul Picasso Barcelona 11 Euro
3 Catedrala La Seo Del Salvador Zaragoza 4 Euro
4 Muzeul Prado Madrid 14 Euro
5 Manastirea – El Escorial Escorial 10 Euro
6 Mezquita- Catdedral Cordoba 8 Euro
7 Catedrala + Biserica San Juan Toledo 11 Euro
8 Palatul Alcazar Sevilla 9 Euro
9 Catedrala Sevilla 8 Euro
10 Biserica San Isidoro, Panteonul Leon 8 Euro
11 Catedrala Leon 8 Euro
12 Catedrala Granada 4,5 Euro
13 Palacio Del Marques Valencia 4 Euro

Excursii optionale:
GRATUIT Excursiile optionale la Padova, Montserrat, Gibraltar, El Escorial, Vale de los Caidos, Andorra si Genova
Excursie optionala la Alhambra – nu poate fi rezervata ulterior

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Pentru turistii din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer, oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti, la un hotel 3*** in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare din Autogara.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbuz):
BUCURESTI Autogara – Calea Grivitei nr. 158 05.45
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.00
RM. VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 11.30
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.00
DEVA McDonald’s GARA 14.00
ARAD Gara Centrala 16.00

Daca turistii se imbarca dintr-o alta local

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR