Destinatii Europene

CIRCUIT SI SEJUR ITALIA RIMINI 13 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2016 - 22/08/2017
Pret Total:
579 € (44.54€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
7 cazari cu demipensiune la hotel 3* in Rimini;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*.
asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
25 € pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas)
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea

PROGRAM
Circuit si Sejur Italia Rimini 13 zile Autocar

ZIUA 1 – luni, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2) Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la VIENA, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora). Cazare in zona Padova-Venetia.

ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia, deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudecca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Optional, vaporas pentru Murano si Burano. Cazare in zona Padova-Venetia.

ZIUA 4 (mic dejun). In VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. In MILANO se viziteaza: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera “SCALA” cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Cina si cazare in Rimini.

ZILELE 5, 6, 7, 8, 9, 10 Mic dejun, cina si cazare la hotel in RIMINI.
Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.
� In ziua a 6-a excursie (50 EUR) de 1 zi pentru vizitare Turnul din Pisa si FLORENTA (popas 4 ore) : Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio.
� In ziua a 7-a excursie (15 EUR) la San Marino, apoi plaja si baie in mare la Rimini .
� In ziua a 8-a excursie (25 EUR) la Assisi (deplasare pe ruta Pesaro – Cagli)-vizita in orasul sfant Basilica Sf. Francisc (cele 2 biserici suprapuse, frescele lui Giotto, mormantul Sf. Francisc), apoi plaja si baie in mare la Rimini.
� In ziua a 9-a excursie (50 EUR) de 1 zi la Roma.
Excursiile din zilele : 6, 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei, fara biletele de intrare, costa in total 140 Ñ” si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 11 (mic dejun). Plaja si baie. Ora 14 – plecare din Rimini. Cazare in zona Padova-Venetia.

ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare la POSTOJNA-vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 13-sambata (mic dejun). Plecare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de:vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Final program Circuit si Sejur Italia Rimini 13 zile Autocar.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 300 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

Imbarcari: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR