Destinatii Europene

CIRCUIT POLONIA GERMANIA CEHIA 9 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
31/07/2016 - 04/09/2016
Pret Total:
353 € (39.22€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Bilet avion Bucureşti- Viena- Bucureşti, zbor Austrian Airlines (orele sunt locale şi pot suferi modificări).
transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*; (Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat TOATE cele 17 grupuri, din care 13 grupuri au beneficiat de autocare clasificate 3* si 4*.)
8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3* si 2*;
ghid însoţitor din partea agenţiei, exceptie dimineaţa primei zile şi ziua 9.
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
Taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.
Intrările la obiectivele turistice

PROGRAM
Circuit Polonia Germania Cehia 9 zile Avion

Ziua 1. BUCURESTI – VIENA – CRACOVIA (390 km)
Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 06.00 pt. zbor spre Viena cu compania AUSTRIAN Airlines. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer spre Slovacia (cca 175 km). Dupa intalnirea cu ghidul si autocarul, deplasarea continua spre Polonia, pentru vizita in Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase ale tarii, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinand fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Cracovia.

Ziua 2. AUSCHWITZ – CZESTOCHOWA – VARȘOVIA (390 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Muzeul Lagarului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Manastirea Jasna-Gora, cunoscuta in intreaga lume pentru icoana „Madona Neagra”, care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continua spre Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa cat pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Muzeul Chopin, orasul Vechi pe exterior– Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Cazare la Varsovia.

Ziua 3. VARȘOVIA – POZNAN – BERLIN (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania. Pe traseu, scurta oprire in Poznan, unul din cele mai vechi si mai pitoresti orase ale Poloniei. Seara cazare la Berlin.

Ziua 4. BERLIN – POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul in Berlin, apoi continuam turul pietonal admirand: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Timp liber in Berlin sau excursie la Potsdam la Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Intoarcere pentru cazare la Berlin.

Ziua 5. BERLIN
Mic dejun. Dimineata timp liber in Berlin. Sugeram vizita Muzeului Pergamon, continand renumitele colectii din Orientul Apropiat, antichitati clasice si Arta Islamica, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Cazare la Berlin.

Ziua 6. BERLIN – DRESDA – KARLOVY VARY – PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc. Programul continua cu Karlovy Vary, binecunoscuta statiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Seara, optional, croaziera fara cina pe Vltava 12 EUR (11 EUR supliment pentru cina). Cazare la Praga.

Ziua 7. PRAGA – KARLSTEIN
Mic dejun. Tur de oras: Podul Carol, Catedrala Sfantul Vit, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. Dupa amiaza program liber sau excursie optionala (15 euro) la renumitul Castel Karlstein, evocand perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.

Ziua 8. PRAGA – BRNO – PUNKVA – BRATISLAVA – BUDAPESTA (525 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Din Brno puteti opta pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romatice cu barca pe raul subteran. Transfer din Bratislava (cca 65 km) cu microbuz la hotel in Viena pentru cazare.

Ziua 9. Viena – BUCUREȘTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, se depoziteaza bagajele in luggage room. Zi libera la dispozitie pentru vizita individuala in Viena, utilizand mijloacele de transport in comun. Transfer de la hotel la aeroportul din Viena (in jurul orei 17.30) pentru zbor la Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul orelor 23.00.

Final program Circuit Polonia Germania Cehia 9 zile Avion.

Excursii optionale: (tarife valabile doar pentru plata in agentie)
Excursie Palatul Sansoucci-Potsdam – 8 euro
Gratuit – Excursie Karlovy Vary inclus
Excursie Castelul Karlstein – 8 euro
Excursie Complexul Carstic Punkva – 8 euro
Croaziera pe Vltava, fara cina – 6 euro
Croaziera pe Vltava, cu cina – 17 euro
Croaziera pe Dunare, fara cina – 14 euro
Croaziera pe Dunare, cu cina – 29 euro

ORAR DE ZBOR : COMPANIA AUSTRIAN AIRLINES
OTOPENI – 08.10 – VIENA – 08.50
VIENA – 20.15 – OTOPENI – 22.55

Grup minim 25 pers.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Autocarul va prelua turistii sositi la Viena cu avionul precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Acest program este de tip „ Compact”. Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.
Prețurile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turiștii vor putea sa iși dea acceptul pentru achitarea diferenței de tarif fața de prețul din ziua achitarii pachetului turistic.

Exemple de cazari 2015
Cracovia : http://www.krakowexpress.pl/en
Varsovia : http://www.accorhotels.com/gb/hotel-7125-ibis-warszawa-reduta/index.shtml
Berlin : http://hotelmardin.com/Karlshorst/
Praga : http://www.hotelfortunacityprague.com/

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR