Destinatii Europene

Circuit Maroc, septembrie 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
21/09/2013 - 29/09/2013
Pret Total:
845 € (93.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

MAROC Poarta spre Africa
Perioada: 21 – 29 septembrie 2013

Ziua 1: Bucuresti - Casablanca
Intalnire cu reprezentantul la aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Plecare spre Casablanca via Istanbul cu compania aeriana Turkish Airlines. Sosire la Casablanca. Tur panoramic Casablanca, cel mai mare oras si port al Marocului; in Evul Mediu orasul se numea Anfa si era un prosper centru comercial; in 1907 Casablanca a fost ocupata de francezi, sub a caror administrare s-a dezvoltat rapid. Astazi orasul incanta cu o clima blanda, cu plajele sale la Oceanul Atlantic, cu magazine luxoase, dar avand si unul dintre cele mai mari bazaruri din lume. Cazare in Casablanca la hotel 4*.


Ziua 2: Casablanca – Rabat
Mic dejun. Plecare la Rabat, capitala regatului Maroc, avand o populatie de aproximativ 2 milioane locuitori. Se viziteaza Kasbah de Oudayas, o fortareata din secolul XII, Turnul Hassan, Palatul Regal (exterior). Cazare in Rabat la hotel 4*.


Ziua 3: Rabat – Fes
Mic dejun la hotel. Plecare spre Fes; pe drum se viziteaza Moulay Idriss - oras sfant al Islamului, Volubilis -asezare fondata de o populatie din Mauritania in sec III i Hr, reconstruita de romani, din timpul carora s-au pastrat numeroase vestigii. Calatoria continua spre Meknes - una dintre cele patru capitalale imperiale ale Maghrebului, resedinta a vizirilor Merindes inca din secolul al XII lea; veti putea admira Poarta Bab Mansour, precum si cladirile somptuoase ridicate de Moulay Ismail, rege contemporan cu Ludovic al XIV lea, care a zidit aici un veritabil Versailles. Plecare spre Fes. Cazare in Fes la hotel 4*.


Ziua 4: Fes
Mic dejun. Fes - fosta capitala a Marocului in mai multe randuri, ultima perioada incheindu-se in 1912, si-a pastrat statutul de centru cultural si spiritual al tarii. Se viziteaza faimoasa Medina cu numeroasele centre religioase, palate, fantani, Universitatea - cea mai veche din lume, mosqeea Karaouine, pietele traditionale. Cazare in Fes la hotel 4*.



Ziua 5: Fes – Midelt -Erfoud
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Erfoud in sudul Marocului. Pe drum veti vizita Azrou – cunoscut pentru minunatele paduri de cedru. Continuam cu una din putinele statiuni de ski din Maroc – Ifrane mica perla verde, care iarna se acopera cu zapada si care este inconjurata de paduri de cedri. Apoi veti continua drumul spre Erfoud, prin Valea Ziz. Cazare in Erfoud la hotel de 4*. Dupa amiaza optional excursie la Merzouga- Cu o masina 4X4 veti escalada dunele de nisip.


Ziua 6: Erfoud – Tinghir- Todra – Quarzazat
Dupa micul dejun transfer spre Ouarzazat. Veti trece prin faimosul Defileu Todra ce se afla in extremitatea estica a Muntilor Atlas. Atat raul Todra cat si Dadesm au sapat in munte canioane marginite de stanci. Ultimii 600 de metri ai defileului Todra sunt cei mai spectaculosi, intrucat aici canionul se ingusteaza, dand nastere unei poteci de numai 10 metri latime, in locuri cu pereti prapastiosi si netezi din stanca, inalti de 160 de metri si care il marginesc de o parte si de alta. Cazare in Quarzazat la hotel 4*.


Ziua 7: Quarzazat - Marrakech
Mic dejun. Dupa turul orasului Quarzazat veti merge la Aït Benhaddou. Este unul dintre orasele fortificate din Ouarzazate, aflat de-a lungul fostei rute a caravanelor dintre Sahara si Marrakech. Dincolo de zidurile orasului se afla 6 fortarete si cateva case. Majoritatea locuitorilor orasului locuiesc in prezent intr-un oras mult mai modern, aflat pe celalalt mal al raului, dar cu toate acestea, cateva familii inca isi duc traiul intre zidurile acestei asezari. Dupa amiaza se pleaca catre Marrakech. Cazare in Marrakech la hotel de 4*.


Ziua 8: Marrakech
Mic dejun. Marrakesh - oras fondat de dinastia Almoravides, al doilea oras ca vechime dintre orasele imperiale, asezat intr-o oaza de la poalele Muntilor Atlas; se viziteaza Mormintele Saadyin, muzeul Menara, Palatul Bahia, Mosqeea Koutoubia (exterior), si celebra Piata Djemaa El Fna. Cazare in Marrakesh la hotel 4*. *Optional – cina cu program folcloric intr-un restaurant tipic marocan.


Ziua 9: Marrakech - Casablanaca – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport. Plecare spre Bucuresti via Istanbul cu companía aeriana Turkish Airlines. Sosire la Otopeni Aeroport Henri Coanda.

Pret/persoana in camera dubla : 845 euro


Servicii incluse:
 bilet de avion companía aeriana Turkish Airlines Bucuresti – Casablanca si retur (via Istanbul)
 8 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4*
 transport cu autocarul pe teritoriul Marocului
 ghizi locali pentru tururile de oras conform programului
 asistenta din partea agentiei pe toata durata calatoriei


Nu sunt incluse:
 taxe de aeroport si transferuri 299 euro/pers (pot suferi modificari)
 asigurarea medicala si/sau storno
 bacsisurile
 excursii optionale


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Sep-13 - 29-Sep-13845

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE HERON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (46)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE HERON TRAVEL