Destinatii Europene

Circuit Maroc

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
01/05/2007 - 31/12/2007
Pret Total:
942 € (85.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • ecoturism

Descriere Oferta Turistica:

DESCOPERA MAROCUL
11ZILE/10NOPTI

Acest tur te duce in faimoasele Orase Imperiale si de asemenea iti arata Marocul ,,real ‘’cu sarmul sau unic. In Fes, Maraches, Meknes si Rabat poti admira glorioasa arhitectura istorica si religioasa, dunele de nisip de la Merzouga, dunele de nisip Sahariene.

Ziua 1 Casablanca (37km)Sosirea la Aeroportul Mohammed V. Intampinare. Transfer la hotel in Casablanca. Cazare. Cina.

Ziua 2 Casablanca/Rabat( 110km)-Dupa micul dejun, intalnirea cu ghidul la 09 :30 apoi turul capitalei afacerilor din Maroc : din masina veti vedea Piata Natiunilor Unite, Piata Centrala cu fructe proaspete si legume, afara veti vedea moscheea Hassan II, Districtul Habos, Palatul REgal, zona rezidentiala Anfa si esplanada de restaurante si cluburi de noapte. Pranzul. Placam spre Rabat, capitala administrativa a Marocului si unul dintre cele patru orasele imperiale. Puteti vedea : Mechouar si Palatul Regal( vedere de afara), Tornul Hasan, Mausoleul lui Mohamed V :arhitectura fina si arta decorativa in Maroc si Oudayas. Ajungem la hotel, Cina.

Ziua 3 Rabat/Meknes/Fes Dupa micul dejun, plecam la Meknes, turul acestui antic oras, capitala a islamului, cu Palatul El Hdim, Bab El Mansour si Gradinile Regale. Pranzul. Continuam cu Fez si Moulay Idriss, apoi Volubilis unde sunt cele mai importante ruine romane din Maroc.Cazare in hotel la Fez, cina.

Ziua 4 Fez Toata ziua vizitam Fez, prestigiosul oras imperial si primul din istoria Marocului. A fost fondat in 790 de zMoulay Idriss II. A devenit centru religios al Marocului. Vizitam Medina cu cateva monumente. Pranzul. Dupa pranz continuam vizita. Ne intoarcem la hotel. Cina

Ziua 5 Fez/Midelte/Erfoud 500 km Dupa micul dejun, plecam la Midelt prin padura muntilor Atlas. Pe drum vizitam Azrou, Pranzul si odihna. Continuam cu Erfoud de-a lungul Fluviului Ziz prin sate frumoase fortificate cu o arhitectura de oaza. Ajungem la Erfoud. Cina si cazare. Optional : Excursie la Merzouga ca sa admiram apusul si dunele de nisip.

Ziua 6 Erfoud/tinghir/Ouarzazate Dupa micul dejun, plecare spre Tineghir via Rissani unde a fost inmormantata ancestrala dinastie Alaoulite, Moulay Ali Cherif. Trecand de Tinejdad, sosim in Canionul Todrha. Pranzul si odihna si continuam la Ouarzazare prin Tineghir, Boumalne et El Kelaa M’gouna, oras unde de mai multi ani are loc festivalul trandafirilor. Cazare la hotel si cina.

Ziua 7 Ouarzazate/Marrackech (200km) Dupa micul dejun, turul orasului Ouarzazate cu Kasbah din Tifoultout si Taourirt. Apoi plecare la kasbah din Ait Benhaddou. Pranzul si odihna. Upa amiaza , plecare la Maraches prin Taddert si Tizin Tiachka, traversam muntii Atlas (2260m) care va oferta privelisti minunate. Ajungem la Maraches, ne cazam si cina.

Ziua 8 Marrackech Dupa micul dejun, partea istorica a orasului imperial rosu cu : Koutoubia Minaret, Saadians Tombs, Gradina Menara si Palatul Bahia. Pranzul si odihna. Continuam cu vizita pietei Jamaa El Fna. Cina si ramanem peste noapte la hotel.
Ziua 9 Marrackech/Essaouira (170 km) Mic dejun si plecam la Essaouira. Pranzul si Odihna. Apoi turul orasului Essaouira sau Mogador, un oras care aminteste de perioada cand Spania , Portugalia si Anglia se bateau sa detina controlul asupra acestei coaste. Acum, Essaouira este cunoscuta datorita sculpturilor in lemn si de asemenea datorita festivalului Gnaoua : un fel de muzica jazz. Cazare la hotel.

Ziua 10 Essaouira/Casablanca Dupa micul dejun, puteti vedea cum se practica medicina veche. Pranzul si odihna. Dupa amiaza transfer la Maraches sau Cassablanca in functie de ora de zbor. Sosire cazare si cina.

Ziua 11 Casablanca/PlecareDupa micul dejun, transfer la aeroport. Asistenta cu toate formalitatile.2pers; 3pers; 4pers; 5pers
Hotel 3* 1734 euro/pers; 1293euro/pers; 1062euro/pers; 942euro/pers
Hotel 4* 1830 euro/pers; 1398euro/pers;1175 euro/pers; 1006euro/pers
Hotel 5* 2262 euro/pers;1836euro/pers;1618 euro/pers; 1489 euro/pers

Servicii incluse

-Aer conditionat , masina 4+4 la dispozitie pentru pentru tot turul cu sofer+benzina.
-Demipensiune (mic dejun si cina zilnic)
- Intrare la monumentele principale si siturile turistice pe toata perioada turului.
-Transportul bagajelor la aeroport si hotel
Taxe +asistenta 24/24

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Armonia Voyages"

Total Oferte de Turism (11)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Armonia Voyages