Destinatii Europene

Circuit Isreal & Egipt

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
13/06/2009 - 01/09/2009
Pret Total:
1090 € (90.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


I S R A E L & EGIPT

Pe urmele lui Moise

Nazareth – Tiberias – Ierusalim – Bethlehem – Eilat – Sf. Ecaterina (Sinai) – Cairo – Alexandria

PERIOADA: 21.09 – 02.10.2009

ZIUA 1 (21.09.2009): BUCURESTI – HAIFA – CAANA – NAZARETH – TIBERIAS
Intalnire la Aeroportul International OTOPENI “Henri Coanda”, ora 04:00 cu insotitorul de grup. Imbarcare pe cursa TAROM - Bucuresti 06:00 / Tel Aviv 08:35 (Aeroportul Ben Gourion). Deplasare pe coasta Mediteranei spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul deasupra pesterii Proorocului Ilie Tezviteanul. Vom privi Templul Cultului Bahai, cu gradinile suspendate superioare gradinilor de la Versailles, apoi vom continua spre Caana – unde vom vizita biserica ortodoxa aflata pe locul casei unde a avut loc prima minune din Galileea - transformarea apei in vin. Ajungem la Nazareth, unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavril cu izvorul Mariei apoi Biserica Catolica Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat, cu casa Mariei. Cina si cazare la hotel 4* in Tiberias.

ZIUA 2 (22.09.2009): TIBERIAS – CAPERNAUM – TABGHA
Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor - vizitarea Bisericii ortodoxe ridicate pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata – Chibutz Yardenit, locul amenajat al botezului domnului. Tiberias – vizitarea orasului-statiune aflat la Marea Tiberiadei. Capernaum – oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, Casa Sf Petru. Tabgha, unde Isus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea bisercii. OPTIONAL: Plimbare cu “barca lui Iisus” (pe apele marii Galileii/ Tiberiadei). Cina si cazare in Tiberias la hotel 4*.

ZIUA 3 (23.09.2009): QUMRAN – IERIHON – MAREA MOARTA
Mic dejun. Coboram pe valea Raului Iordan catre Qumran, locul unde s-au descoperit documentele scrise de Secta Esenienilor. Scurta oprire la magazinul de produse cosmetice cu saruri din Marea Moarta. In functie de timp, baie in Marea Moarta / strandul chibutzului Kaliain. Intrare in orasul Ierihon, cel mai vechi din lume. Vizitarea Bisericii greco-ortodoxe, unde se afla “Dudul lui Zacheu” si la Biserica si caminul romanesc. Cina si cazare la hotel 4*in Ierusalim.

ZIUA 4 (24.09.2009): BETHLEHEM – EIN KAREM - IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare la Bethlehem. Vizitarea Bisericii Nativitatii si a ieslei in care s-a nascut Domnul. Deplasare la Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, vizitarea Bisericii aflate deasupra casei unde s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”, si a Fantanii Mariei. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul “Cina cea de Taina” si Mormantul Marelui rege David. Incheiem vizita cu Zidul Plangerii, in Ierusalim. Cina si cazare la hotel 4* in Ierusalim.

ZIUA 5 (25.09.2009): IERUSALIM – MUNTELE MASLINILOR
Mic dejun. Incepem plerinajul urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati, vizitarea Manastirii ruse Eleon, Bisercii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la caminul si Biserica romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare in Ierusalim.

ZIUA 6 (26.09.2009): MAREA MOARTA - EILAT
Mic dejun. Parasim Ierusalimul si coboram spre Marea Moarta. Continuam pe Tarmul Marii Moarte pana la Statiunea Ein Bokek. Scurta oprire si continuam spre orasul-statiune EILAT, o adevarata perla la Marea Rosie. Vizitarea statiunii. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 7 (27.09.2009): EILAT – TABA – SINAI / EGIPT
Mic dejun matinal. Deplasare Eilat – Taba – trecerea granitei din Israel in peninsula Sinai-Egipt. Calatorie de-a lungul litoralului egiptean spre Manastirea Sf. Ecaterina, construita de Imparatul bizantin Justinian cel Mare in anii 550-551), unde, dupa traditie, Dumnezeu i-a vorbit lui Moise. Cina si cazare la hotel Morgenland (sau similar), categ. Turist.

ZIUA 8 (28.09.2009): MUNTELE SINAI – MANASTIREA SF. ECATERINA - CAIRO
In zori, la ora 01:00 urcare pe Muntele Sinai (cca 3/4 ore , necesar echipament de munte ), locul unde conform traditiei Moise a primit Tablele cu Legi. Intoarcere dimineata la hotel. Ora 08:30 - Mic dejun la hotel. Vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina. Continuam calatoria traversand peninsula Sinai si vom ajunge seara la Cairo, capitala Egiptului. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 9 (29.09.2009): CAIRO – ALEXANDRIA
Mic dejun.Excursie de o zi la Alexandria. Vom vizita Manastirea Sf. Macarie in valea Natroun, aproape de Manastirea Sf. Mina (cu moastele sfintului). Continuam cu Biblioteca din Alexandria si locul vechiului far, Teatrul Roman, Citadela. Cina si cazare in Cairo, hotel 4*.

ZIUA 10 (30.09.2009): CAIRO
Mic dejun. Tur oras Cairo. Se va vizita Manastirea Sf. Marcu (mormantul si moastele Sf. Apostol Marcu), orasul vechi, Biserica suspendata, cele 3 Piramide si Sfinxul, Laboratoarele de parfumuri si papirus. Cina si cazare la hotel 4*.

ZIUA 11 (01.10.2009): CAIRO
Mic dejun. Azi vom continua turul in Cairo si vom vizita Muzeul de Egiptologie. Continuam cu Bazarul din Cairo. Seara cina festiva pe vas de croaziera pe Nil (program variete 2 ore, belly dancer, cina bufet – transfer asigurat). Ora 23:00, deplasare cu autocarul la Aeroporul International din Cairo pentru formalitatile de plecare spre tara.

ZIUA 12 (02.10.2009): CAIRO – BUCURESTI. Decolarea aeronavei TAROM, Cairo (02:25) - Bucuresti (06:15).

VA DORIM UN PELERINAJ PLACUT!

PRET / PERSOANA: 1090 EURO + 190 Lei loc in camera dbl / trpl Supliment camera single 270 EURO

Tariful este valabil pentru un grup de minim 35 persoane.
Supliment grup 30-34 persoane: 35 EURO / persoana.

SERVICII INCLUSE:
 transport avion cu Compania TAROM, Bucuresti – Tel Aviv si Cairo - Bucuresti
 asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire
 10 nopti cazare cu mic dejun si cina incluse la hoteluri 3* si 4*: 2 nopti Tiberias, 3 nopti Ierusalim, 1 noapte Eilat, 1 noapte Sf. Ecaterina / Sinai, 3 nopti Cairo
 transport cu autocar dotat cu aer conditionat (conform itinerariului)
 ghid egiptean 4 zile
 intrari la obiectivele precizate in program
 ghid vorbitor de limba romana in Israel, specializat in pelerinaje, agreat de Patriarhia Romana
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
 taxele de aeroport: 125 euro / persoana;
 taxa viza Egipt: 25 euro / persoana;
 taxa trecere punct vamal TABA (Egipt): 20 euro / persoana;
 “tips” (bacsisuri) - obligatorii in zona – 25 euro / persoana Israel, 10 euro / persoana Egipt. Se achita la fata locului reprezentantilor agentiilor locale;
 asigurarea medicala, asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

NOTA: In functie de anumite situatii speciale se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel, respectiv Egipt. Este recomandabil ca fiecare persoana sa dispuna si de o geanta de mana sau un mini rucsac pentru ascensiunea pe Muntele SINAI.

ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si o copie xerox a acestuia (pagina cu foto)
CONDITII DE RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii Turistice, semnat la inscriere.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de data de plecare.
Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
OBSERVATII:
 In cazul neacodarii vizei de intrare in Egipt, taxa de viza NU este rambursabila;
 Actele pentru obtinerea vizei se proceseaza si se transmit la Ministerul de Interne din Egipt;
 In cazul scumpirii carburantului, implicit al biletului de avion, tariful modificat se va anunta ulterior;
 Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarei tangente pe care o are cu statele Israel si Egipt.

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype:Destination.Travel

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL