Destinatii Europene

CIRCUIT INSULELE BALEARE 17 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
11/08/2016 - 11/08/2017
Pret Total:
846 € (49.76€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali in zilele : 6, 8 si 10;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;
7 cazari cu demipensiune (bufet suedez) la hotel 3* in Mallorca; · 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de : 4* (Savona), 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
2 cazari pe vapor (cabine cu 4 paturi).
asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
110 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 85 €+25 €, pentru:
a) 85 € = taxe ferry boat pentru turisti si autocar;
b) 25 €=Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
Circuit Insulele Baleare 17 zile Autocar

Hotel HSM Don Juan 3*** – situat in insula Mallorca.
http://www.saintmichel.net/en/hotel-majorca-magaluf/hotel-hsm-don-juan.html

ZIUA 1- joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora). Cazare in zona Venetia – Padova.

ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona unde se viziteaza (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. La Milano, vizita (90 min): Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile “Vitorio Emanuele” si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.

ZIUA 4 (mic dejun). In Monaco(o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa – Promenade des Anglais (Opera, Hotel Negresco). In Cannes – Palatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare. Cazare in Barcelona.

ZIUA 5 (mic dejun). Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Vizita Muzeul Picasso si Parcul Guel. Timp liber: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, plaja si baie. Ora 23-plecare cu ferryboatul in Insulele Baleare. Cazare pe vapor.

ZIUA 6-ora 8, sosire in Palma de Mallorca. Excursie de 1 zi cu autocar si ghid local pe ruta Monacort – Porto Cristo – Cala Ratjada – Puiero de Pollenca – Inca, cu oprire ( 2 ore) pentru plaja si baie. Cina si cazare in insula Mallorca.

Zilele 7-12 mic dejun, cina si cazare in insula Mallorca. Plaja si baie in mare.

ZIUA 8 – excursie de � zi, tur Palma de Mallorca, cu autocar si ghid local. Plaja si baie in mare.

ZIUA 10 – excursie de � zi cu autocar si ghid local pe ruta Puierto de Soler- Puierto de Andrab – Paguiera. Plaja si baie in mare.
Excursiile din zilele: 6, 8 si 10 sunt incluse (fara biletele de intrare) in pretul excursiei si costa in total 90 Ñ” (40+25+25). Optional (plata in Spania):
ZIUA 11 – excursie cu vaporul in statiunea Ibiza.
ZIUA 12 – seara traditionala cu program artistic specific.

ZIUA 13 (mic dejun, ora 12-predarea camerelor). Plaja si baie in mare. Ora 23-plecare cu vaporul la Barcelona. Cazare pe vapor.

ZIUA 14 Sosire ora 6 in Barcelona. Deplasare la Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare in zona Bellegarde (Anecy) – Geneva.

ZIUA 15 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora) vizita: Podul Mont Blanc, Jardin “Des Anglais” si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna(o ora)-vizita: Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich(1.5 ore)-vizita:Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Biserica Femeilor. Popas la Vaduz (1 ora.). Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).

ZIUA 16 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart (exterior). Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 17 – sambata (mic dejun), plecare din Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Final program Circuit Insulele Baleare 17 zile Autocar.

Supliment single 450 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

Imbarcari: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR