Destinatii Europene

CIRCUIT IN NORDUL SPANIEI SI PORTUGALIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
30/08/2013 - 09/09/2013
Pret Total:
999 € (90.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT IN NORDUL SPANIEI SI PORTUGALIA

Perioada: 30 august – 09 septembrie 2013
10 nopti / 11 zile

Ziua1: BUCURESTI – MADRID
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei. Zbor la Madrid. Tur panoramic de oras ½ zi Madrid cu ghid local: Puerta del Sol - cea mai renumita piata din Madrid, Gran Via, Plaza Cibeles, - renumita pentru fantana din secolul al XVIII-lea intruchipand-o pe zeita fertilitatii, Piata Spaniei; vizita la Palatul Regal. Transfer la hotel. Cazare in Madrid.

Ziua 2: MADRID – SEGOVIA - VALLADOLID – BURGOS (340 km)
Mic dejun. Plecare spre Burgos; pe drum oprire pentru scurte vizite in Segovia - Apeductul roman, Valladolid - oras renumit prin cladirile decorative (fatade stil plataresc si isabelin) si prin arta ( sculpturi renascentiste). Drumul continua catre Burgos, oras intemeiat de Diego Rodriguez in 884. Cazare in Burgos.

Ziua 3: BURGOS- LEON (187 km)
Mic dejun. Tur pietonal ½ zi Burgos cu ghid local: vizita Catedrala - cea de a treia ca marime din Spania, dupa Sevilla si Toledo, edificiu considerat mausoleul legendarului Rodrigo Diaz (El Cid), capodopera a sculpturii gotice, Cartuja de Miraflores - manastire cunoscuta pentru altarul realizat de Gil de Siloe si Diego de la Cruz. Plecare spre Leon. Sosire si cazare in Leon, oras ce a fost pentru un timp capitala Spaniei si cetatea de scaun a Reconquistei.

Ziua 4: LEON – SANTIAGO DE COMPOSTELA (358 km)
Mic dejun. Tur panoramic Leon ½ zi cu ghid local: vizita la Catedrala - construita intre mijlocul sec.al XIII-lea si sfarsitul sec al XIV- lea in stil gothic, faimoasa pentru cele mai mari vitralii din Spania, si biserica San Isidro-Panteonul regal si muzeul; drumul continua spre Santiago de Compostella. Sosire si cazare in Santiago de Compostella, cel mai important loc de pelerinaj crestin, dupa Roma si Ierusalim. Centrul vechi istoric din Santiago de Compostela a fost înscris în anul 1985 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Cazare in Santiago de Compostela.

Ziua 5: SANTIAGO DE COMPOSTELLA
Mic dejun. Tur panoramic de oras ½ zi Santiago de Compostella si vizita la Catedrala. Traditia populara privind numele de "Compostela" afirma provenienta acestuia din cuvintele latine "campus stellae" insemnand "campuri de stele" si ducand mai departe la traducerea intregului nume "Santiago de Compostela" prin "Sfantul Ioan din campul cu stele". Acest nume se trege din credinta conform careia moastele Sfantului Ioan au fost aduse in Spania din Orientul Mijlociu. Aceste moaste ar fi fost ingropate in locul in care un pastor ar fi zarit o stea, iar mai apoi a ridicat o biserica deasupra lor. Mai tarziu, mica bisericuta a ajuns sa fie inlocuita cu actuala Catedrala din Santiago de Compostela. Dupa- amiaza, timp liber. Cazare in Santiago de Compostella.

Ziua 6: SANTIAGO DE COMPOSTELLA – PORTO – COIMBRA (350 km)
Mic dejun. Plecare catre Portugalia, al carei prim oras vizitat va fi Porto – oras declarat de UNESCO” Patrimoniu al Umanitatii” si renumit pentru vestitele crame cu vin de Porto. Vizita la o crama si degustare de vinuri. Scurt tur panoramic: impunatoarea Catedrala (secolul XII), biserica Sao Francisco si Podul D. Luis - emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Plecare spre Coimbra. In vremurile Monarhiei, Coimbra era capitala regatului, de aceea niciodata nu si-a pierdut importanta, mai ales din punct de vedere cultural. Coimbra detine de asemenea una dintre cele mai importante si mai vechi universitati din Europa. Cazare in Coimbra.

Ziua 7: COIMBRA
Mic dejun. Tur de oras. In vremurile Monarhiei, Coimbra era capitala regatului, de aceea niciodata nu si-a pierdut importanta, mai ales din punct de vedere cultural. Coimbra detine de asemenea una dintre cele mai importante si mai vechi universitati din Europa. Cazare in Coimbra.

Ziua 8: COIMBRA – FATIMA – LISABONA
Mic dejun. Excursie de o zi la Fatima, un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor si Basilica ridicata in memoria aparitiilor Sfintei Fecioare. Timp liber pentru dejun in Nazare - o pitoreasca asezare de pescari de pe malul oceanului Atlantic. Excursia continua cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe, in stil mediteranean. Cazare in Lisabona.

Ziua 9: LISABONA
Mic dejun. Tur de oras 1 zi cu ghid local: cartierul Belem cu turnul Belem - o adevarata bijuterie a artei manueline, monumentul modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei si Praca do Comercio - cea mai mare si mai frumoasa Piata din Lisabona. In continuare se viziteaza biserica Dos Jeronimos unde se afla mormantul lui Vasco da Gama, cartierul Alfama, Piata Rosio, Piata Do Comercio. Cazare in Lisabona.

Ziua 10: LISABONA
Mic dejun. Timp liber. Optional, excursie la Sintra, Cascais si Estoril. Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Se viziteaza Palatul national, fascinanta constructie. Plecare spre Cascais, unde puteti admira portul pescaresc. In drum spre Cascais, oprire la Boca do Inferno, o grota inalta de 20 m, sapata in stanca de apele oceanului. Oprire la Estoril, renumita statiune de litoral situata in apropierea Lisabonei, celebru pentru Formula 1, locul unde au trait in exil ultimii regi ai Italiei - Humberto de Saboia, contele de Barcelona, Regele Carol al Romaniei. Cazare Lisabona.

Ziua 11: LISABONA
Mic dejun. Vom profita de ziua libera pentru a cerceta pe cont propriu Lisabona sau pentru a face ultimele cumparaturi pentru cei dragi. Spre seara se va face transferul de la hotel la aeroportul din Lisabona pentru formalitatile de check in pentru zborul spre casa.


Pret : 999 euro/pers, cazare in camera dubla
Supliment camera single: 264 euro
NOTA : Pretul este valabil pentru un grup de minimum 20 persoane .


SERVICII INCLUSE:
 Bilet de avion Bucuresti – Madrid / Lisabona - Bucuresti , compania Tap Portugal
 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3* si 4* conform program.
 transport pe teritoriul Spaniei si Portugaliei cu autocar
 transferuri aeroport - hotel - aeroport
 Tururi de oras cu ghid local in Madrid, Valladolid, Burgos, Leon, Santiago de Compostella, Porto, Coimbra, Fatima, Lisabona.
 Asistenta turistica din partea agentiei


NU SUNT INCLUSE:
 Taxele de aeroport: 215 euro / persoana
 asigurarea medicala si storno
 cheltuieli personale: minibar hotel, programe speciale TV in camera de hotel, telefoane etc
 bacsisuri (ghizi locali, soferi, restaurante etc)
 excursiile optionale care se achita la fata locului si se realizeaza in functie de numarul de participanti, minim 20 persoane. Sunt organizate de agenţiile de turism locale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Aug-13 - 09-Sep-13999

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE HERON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (46)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE HERON TRAVEL