Destinatii Europene

Circuit in Israel, plecare in 22 nov, de la 545eur

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/11/2013 - 28/11/2013
Pret Total:
545 € (77.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 (22 NOV): Întalnire la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (Otopeni) în data de 22 NOV 2013 la ora 04:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. După formalitățile vamale ne vom imbarca pe cursa TAROM RO 155 cu plecare din București la 06:00. Sosirea în Tel Aviv va fi la ora 08:35. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va insoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Începem intinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor, după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Urcăm pe Muntele Carmel și vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cazare la hotel de 4* în Nazaret.

Ziua 2 (23 NOV): Micul dejun. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizităm Biserica Anunțării cu izvorul Mariei, iar ulterior urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de 4* în Nazaret.

Ziua 3 (24 NOV): Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Spre finalul zilei opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*+ (hotel nou deschis - martie 2013).

Ziua 4 (25 NOV): Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem îndrepta spre renumita staţiune Qalya pentru a face baie în Marea Moartă). Continuăm pelerinajul cu drumul spre Betania, unde vom vizita Mormântul lui Lazăr. Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon. Vizită la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit. Ziua se va încheia cu o vizită opțională a Muzeului cărții0 - Qumran, unde s-au găsit manuscrisele de la Marea Moartă). Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*+ (hotel nou deschis - martie 2013).

Ziua 5: (26 NOV) Micul dejun. Vizităm Bethleemul – Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Vizită la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Opțional putem vizita și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*+ (hotel nou deschis - martie 2013).

Ziua 6 (27 NOV): Micul dejun. O zi în Ierusalim. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt și/sau Grădina Mormântului Gol, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii - avem posibilitatea să vedem, opțional și tunelul zidului. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*+ (hotel nou deschis - martie 2013).

Ziua 7 (28 NOV): Micul dejun. Începem ziua devreme cu vizitarea locului întâlnirii Mariei cu Elizabeta, Biserica Vizitării, Ein Kerem, izvorul Mariei din Ein Kerem. Continuăm drumul până la Biserica Sf Ioan Botezătorul, Muzeul Holocaustului Yad Vashem (excusie cadou!) unde 70% dintre exponate provin din România. Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom imbarca pe cursa TAROM RO 152 cu decolare la ora 20:05 și sosire la aeroport Otopeni- București, ora 22:50.



Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Nov-13 - 28-Nov-13545

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • TARIFUL INCLUDE:
  •  Biletul de avion BUH - TLV - BUH - cu compania aeriană TAROM
  •  Cazarea: 6 nopÅ£i la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
  •  Intrarea la toate obiectivele turistice, inclusiv : Muzeul HolocaustuluiI, Muntele Tabor, Capernaum
  •  Ghid vorbitor de limbă română
  •  Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoÈ›itor de grup
  •  Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului
  •  Asigurarea storno si asigurarea medicală
  • EXCURSIE CADOU: Muzeul Holocaustului Yad Vashem
  • TARIFUL NU INCLUDE:
  •  Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers)
  •  BacÈ™iÈ™ ,,TIP” Pentru È™ofer si ghid - obligatoriu (25 eur/pers)
  • VÄ‚ PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITÄ‚ÈšI:
  • o Excursii opÈ›ionale
  • o Transport din localitatea dvs spre aeroport È™i retur cu autocar modern , rapid si confortabil (de la 40 eur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: FILADELFIA