Destinatii Europene

Circuit Franta, 12 zile, autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
25/07/2013 - 05/08/2013
Pret Total:
595 € (49.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

FRANTA 12 zile

Nurnberg – Reims – Paris – Versailles – Fontainebleau (optional) – Rouen
Mont St. Micchel – St. Malo – Angers – Valea Loirei – Strasbourg – Donaueschingen – Salzburg

Autocar 12 zile / 11 nopti Plecare: 25.07.2013

Ziua 1 BUCURESTI – PITESTI – ARAD – GYOR
Plecare din Bucuresti, Statia metrou Lujerului, ora 05 :45, din Pitesti, parcare Muntenia, ora 07:00, pe ruta Rm. Valcea – Sibiu – Deva – Arad – Gyor. Tur pietonal by night in orasul baroc Gyor, al doilea dupa Budapesta, ca importanta apatrimoniului arhitectonic. Cazare Gyor.

Ziua 2 GYOR – NURNBERG
Mic dejun. Plecare catre Nurnberg, cu oprire pe traseu pentru a vedea Monumentul Walhalla. Seara, tur „by night” in Orasul Vechi – inconjurat de un puternic zid de aparare din sec. al XIII-lea si in care se poate intra pe una din cele 5 porti; Piata Principala, unde se afla Biserica Doamnei noastre, cu faimosul ceas, care in fiecare zi la pranz reda omagiul celor 7 Electori pentru imparatul Carol al IV-lea. Cazare Nurnberg.

Ziua 3 NURNBERG – REIMS - PARIS
Mic dejun. Plecare spre Paris, cu oprire la Reims, pentru a vedea Catedrala Notre Dame, unde 26 de regi ai Frantei au ales sa fie incoronati. Sosire la Paris, unde vom face un tur panoramic, cu autocarul: Champs Elysees, Piata Charles de Gaulle, incoronata de Arcul de Triumf, care comemoreaza victoriile Imparatului Napoleon, vedem Grand Palais si Petit Palais, Palatul Elysee – resedinta oficiala a presedintelui Frantei, Luvru, Orsay, Ile de la Cite cu Catedrala Notre Dame – capodopera a artei gotice, Palatul Justitiei, Conciergerie – unde a fost tinuta prizoniera Maria Antoaneta, Domul Invalizilor cu Mormantul lui Napoleon si Muzeul Armelor, Trocadero, Tour Eiffel. Oprire in Montmartre pentru a vedea Bazilica Sacre Couer si Place du Tertre – ce aminteste de timpul cand Montmatre a fost Mecca artei moderne, iar astazi este locul unde multi artisti isi expun operele lor. Cazare Paris.

Ziua 4 FONTAINEBLEAU - PARIS
Mic dejun. Excursie optionala la Fontainebleau, dominat de Castelul Fontainebleau, ce a stralucit din sec. 12 pana in 1814, cand Napoleon I, refugiat aici, s-a despartit de Garzile Imperiale. Dupa amiaza timp liber in Paris – o putem dedica vizitei muzeului Luvru, cumparaturilor sau unor plimbari pe cont propriu. Seara, va propunem sa urcati in Turnul Eiffel si / sau o plimbare cu vaporul pe Sena. Cazare Paris

Ziua 5 VERSAILLES – PARIS – MOULIN ROUGE
Mic dejun. Excursie la Versailles – vizita celebrului Palat al Regelui Soare, Gradinile cu Micul si Marele Trianon. Dupa amiaza, putem face o plimbare prin Cartierul Latin, Montparnasse, pe langa Sorbona, pana la Pantheon si Gradinile Luxemburg. Seara, optional, participare la spectacolul de la Moulin Rouge, cel mai celebru cabaret din lume (prêt informativ bilet cu 1/2 sticla sampanie inclusa = 100 euro/pers). Cazare Paris.

Ziua 6 PARIS
Mic dejun. Facem o incursiune pietonala in Paris (deplasare cu metroul). Vizite: L’Ile de la Cite, cu vizitarea Catedralei Notre Dame, Palatul Conciergerie – unde a fost tinuta prizoniera Maria Antoaneta, Sainte Chapelle. Urmeaza: Domul Invalizilor cu Mormantul lui Napoleon si Muzeul Armelor. Dupa amiaza, ne indreptam spre Montmartre: Basilica Sacre Couer, apoi o plimbare prin Cartierul artistilor, Montmartre si o vizita in Place du Theatre. Cazare Paris.

Ziua 7 PARIS – ROUEN – MONT ST MICHEL – ST MALO
Mic dejun. Plecare spre Rouen, unde vom face un scurt popas in centrul isoric pentru a vedea Catedrala Rouen – a carei fatada a fost pictata de Claude Monet. Urmatoarea oprire va fi pe tarmul Marii Nordului, la Arromanches. Continuam pana la Mont-Saint-Michel, care gazduieste una din cele mai mari constructii religioase din Europa, rezultatul a 500 de ani de munca (din secolul al XI-lea pana in secolul al XVI-lea.). Manastirea se afla in varful unui deal de granit, la 75 m deasupra marii care creeaza nisipuri miscatoare in timpul refluxului. Cazare St Malo.
Ziua 8 ST MALO – RENNES – ANGERS – VALEA LOIREI – ORLEANS

Mic dejun. Continuam excursia spre Angers, capitala antica a regiunii Anjou si casa unei incomparabile colectii de tapiserie. Cea mai renumita este Apocalipsa Sf. Ioan, iar cea mai mare tapiserie din lume se afla tot aici, are o lungime de 107 m si a fost comandata de Ducii de Anjou, in sec 14. Este un spectacol uluitor, dat de tehnica complexa si de imaginatie, in cele 75 de piese expuse aici. Plecam apoi spre Valea Loirei - Castelul Chenonceaux, care ne trimite cu gandul la povestea Dianei de Poitiers, favorita Regelui Henric al II-lea. Continuam cu Amboise si Chambord (exterior). Cazare Orleans.

Ziua 9 ORLEANS – STRASBOURG – LUTTERBACH
Mic dejun. Excursia continua spre STRASBOURG, unde va propunem sa faceti o plimbare cu vaporul pe canale; vom vedea Cartierul „La Petite France”, Piata Gutenberg, Catedrala Notre Dame, Parlamentul European si Palatul European. Cazare Lutterbach (zona Colmar- Mulhouse).

Ziua 10 LUTTERBACH – SALZBURG
Mic dejun. Plecam spre Donaueschingen, pentru a vedea locul de unde izvoraste Dunarea. Continuam traseul prin tinutul bavarez pana la Salzburg, capitalã a statului federal cu acelasi nume. Orasul Vechi, cu arhitectura sa barocã, are unul dintre cele mai bine pãstrate centre din lumea germanicã. Fortareata Hohensalzburg, Palatul Rezidenz, Casa Mozart, Palatul Mirabel cu gradinile inflorite, stradutele medievale cu souvenir-uri traditionale transpun vizitatorul intr-o epoca fermecatoare. Cazare Salzburg.

Ziua 11 SALZBURG – VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Budapesta cu oprire la Viena – unde vom face un tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Ministerul de Razboi, Hotel Imperial, Opera de Stat, Parcul cu statuia de aur a lui Strauss – fiul, Muzeul de Arte Frumoase, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Biserica Votiva. Urmeaza turul pietonal, care ne permite sa admiram Piata Maria Tereza, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta a dinastiei Habsburgilor, ruinele Cetatii Vindobona, Catedrala Sf. Stefan, Cripta Capucinilor. Sosre la Budapesta unde vom face un tur cu autocarul: Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Biserica Matei, Piata Mileniului. Cazare Budapesta.

Ziua 12 BUDAPESTA – PITESTI – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara.

Tarif: 595 euro/pers (loc in camera dubla sau tripla)

Grup minim 38 persoane
Grup 34 – 37 persoane, supliment 30 euro
Camera Single, supliment 245 euro

Tariful include:
- transport cu autocar 3*
- 11 cazari cu mic dejun hoteluri 2- 3* , Ibis, Ibis Budget (in Paris), Campanile, Kiriad
- tururile de orase si vizitele din program
- taxe rutiere si parcari
- ghid insotitor din partea agentiei

Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea;
- excursia optionala la Fontainebleau – 20 euro/pers (minim35 pers)
- participarea la spectacol la Moulin Rouge (cca 100 euro/pers - ½ sticla sampanie inclusa)
- plimbarea cu vaporul pe Sena (informativ 12 euro), plimbarea cu vaporul pe canale la Strasbourg (informativ 10 euro)
- asigurarile medicala de calatorie si storno, optionale dar recomandate;

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Iul-13 - 05-Aug-13595

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Acte necesare: carte de identitate / pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii in excursie

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE HERON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (46)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE HERON TRAVEL