Destinatii Europene

CIRCUIT ELVETIA BAVARIA LOMBARDIA 9 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
08/08/2016 - 08/08/2016
Pret Total:
423 € (47€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*; Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 18 grupuri, din care 15 grupuri au beneficiat de autocare 3* şi 4*.
8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;
excursia la CASTELELE BAVARIEI;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu, de la Budapesta.

SERVICII NEINCLUSE
excursii opţionale si intrările la obiectivele turistice
telecabina la Chamonix şi Matterhorn, trenuleţul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein;

PROGRAM
Circuit Elvetia Bavaria Lombardia 9 zile Autocar

Ziua 1. CLUJ sau TIMISOARA / ARAD – BUDAPESTA – VIENA – Defileul DUNARII – MELK – TIROL (890+165 km)
Ora 2:00 Plecare din Cluj de la Autogara Beta, Str. Giordano Bruno, nr. 1, pe ruta Oradea – Budapesta. Continuam traseul spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Opera. Ne indreptam spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram Defileul Dunarii, cu o scurta oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Cazare in zona Innsbruck.

NOTA: Din Oradea plecare de la Parcarea Radio Transilvania la ora 05.00
din Timisoara plecare de la Iulius Mall la ora 03.00
din Arad plecare de la Gara Centrala CFR la ora 03.40

Ziua 2. INNSBRUCK – LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. Zi libera in Innsbruck sau excursie opționala (20 euro) in Bavaria. Incepem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat intr-un cadru natural unic. Cazare in regiunea Tirol.

Ziua 3. DAVOS – ST. MORITZ – LAGO di COMO – MILANO (430 km)
Mic dejun. Deplasare spre renumitele statiuni de lux Davos și St. Moritz, apoi parcurgand sudul Elvetiei trecem in regiunea Lombardia din Italia si urmam drumul pe malul Lacului Como, catre capitala Lombardiei – Milano – unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, superb decorat in exterior, culminand cu fatada sa impunatoare din marmura alba. Intoarcere in zona Varese pentru cazare.

Ziua 4. ZERMATT – MATTERHORN – MONTREUX – LAUSANNE (465 km)
Dupa micul dejun, revenim in Tara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumusete rara, spre Tasch pentru urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Optional ascensiune la cota 3.883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi “recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa “pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. Incheiem ziua cu un tur pietonal in Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare in zona Bellegarde.

Ziua 5. GENEVA – Chamonix – Mont Blanc – Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, iar seara, sediul ONU. Timp liber in Geneva sau excursie optionala (25 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume, Aiguille du Midi – 3.777

m, in apropiere de Mont Blanc. Intoarcere in Bellegarde pentru cazare.

Ziua 6. BERNA – INTERLAKEN – LIECHTENSTEIN (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Continuam cu Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Se tranziteaza Liechtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz, apoi cazare in zona Dornbirn- Austria.

Ziua 7. SANKT GALLEN – Cascada RINULUI – ZURICH – LUCERNA(345 km)
Mic dejun. Ne deplasam pe malul lacului Konstanz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictina. Fondata in anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictina din Europa, fiind inclusa si in patrimonial UNESCO. Excursia continua spre Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului. In Zurich incepem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si principala artera comerciala a orasului – Bahnhofstrasse. Incheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oras: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara intoarcere pentru cazare in zona Dornbirn.

Ziua 8. KITZBUHEL – ZELL AM SEE – SALZBURG (390 km)
Dupa micul dejun, vom avea ocazia sa admiram produsele unice ale gigantului cristalelor – Swarovski. Continuam cu renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel și Zell am See. Deplasarea continua spre Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

Ziua 9. SALZBURG – Lacurile Glaciare – LINZ – Cluj sau Arad/ Timisoara (785 + 165 km)
Mic dejun. Se traverseaza superba zona montana Salzkammergut, cu creste semete reflectate in oglinda lacurilor glaciare Attersee si Mondsee. Scurt popas in renumita statiune St. Gilgen. Plecare spre Budapesta cu o scurta oprire in Linz pentru un tur de oras in centrul istoric. Seara sosire la Budapesta. Imbarcare in microbuzele de transfer pentru orasele de destinatie.

Final circuit Circuit Elvetia Bavaria Lombardia 9 zile Autocar.

Sosire la Oradea, Parcarea Radio Transilvania in jurul orelor 02.30 – 05.15 urmatoarea zi.
Sosire la Cluj la Autogara Beta in jurul orelor 05.00 – 08.15 urmatoarea zi.
Sosire la Arad la Gara Centrala CFR in jurul orelor 00.10 – 03.00 urmatoarea zi.
Sosire la Timisoara la Iulius Mall in jurul orelor 00.45 – 04.00 urmatoarea zi.

EXEMPLE DE CAZARI 2015
Zona Tirolhttp://hotel-olympia-axams.at/en/
Zona Varesewww.albergoitalia.novara.it
Zona Bellegardehttp://www.kyriadbellegarde-chatillon-en-michaille.fr/en
Zona Dornbirnwww.gasthof-tyrol.com
Zona Salzburg http://www.auerhahn.at/index.php?lI=68

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din/spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior
Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR