Destinatii Europene

CIRCUIT ELVETIA BAVARIA COASTA DE AZUR 11ZILE AUTO

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
05/08/2016 - 31/08/2016
Pret Total:
463 € (42.09€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*; Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 18 grupuri, din care 15 grupuri au beneficiat de autocare 3* şi 4*.
10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;
excursia la St.Gallen, Cascada Rinului, Zurich, Lucerna;
ghid însoţitor din partea agenţiei, pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
excursii opţionale, Telecabina la Chamonix şi Matterhorn, trenuleţul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein, intrările la obiectivele turistice

PROGRAM
Circuit Elvetia Bavaria Coasta de Azur 11 zile Autocar

Ziua 1. Bucuresti – BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara, Calea Grivitei, nr. 158, pe ruta prezentata in tabelul de mai jos. Cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA – Defileul DUNARII – MELK – TIROL (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Opera. Ne indreptam spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram Defileul Dunarii, cu o scurta oprire la Durnstein, apoi pe exterior splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Cazare in zona Innsbruck.

Ziua 3. INNSBRUCK – LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. Incepem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat intr-un cadru natural unic. Cazare in zona Dornbirn- Austria.

Ziua 4. Cascada RINULUI –ZURICH – LUCERNA- LIECHTENSTEIN (345 km)
Mic dejun. Timp liber in zona Dornbirn sau excursie optionala GRATUITA (in valoare de 35 euro) la Zurich. Oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului. In Zurich incepem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si Bahnhofstrasse, principala artera comerciala a orasului. Excursia optionala continua spre Lucerna pentru un tur de oras: Kapellplatz, Kapellbrucke, Rathaus, St. Peterskapeele, Wasserturm. Incheiem excursia optionala tranzitand Liechtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz. Seara intoarcere pentru cazare in zona Dornbirn.

Ziua 5. INTERLAKEN – BERNA – MONTREUX – LAUSANNE (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Urmeaza Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman unde putem admira renumitul Castel Chillon. Incheiem ziua cu un tur pietonal in Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare in zona Bellegarde.

Ziua 6. GENEVA – Chamonix – Mont Blanc Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, iar seara sediul ONU. Timp liber in Geneva sau excursie optionala (25 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3.777m, in apropiere de Mont Blanc. Intoarcere in Bellegarde pentru cazare.

Ziua 7. ZERMATT – MATTERHORN – GENOVA (535 km)
Dupa micul dejun, parcurgem zone montane de o frumusete rara in Tara Cantoanelor, spre Tasch pentru urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Optional, ascensiune la cota 3.883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4.000 m, va fi “recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa “pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Traseul continua prin Aosta si regiunea Lombardia din Italia pentru cazare in zona Genova – Savona.

Ziua 8. MONACO – NICE – SAN REMO – GENOVA (390 km)
Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor sau optional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita pe exterior la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Urmeaza Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la intoarcere, oprire in San Remo, replica statiunilor exclusiviste in “varianta” italiana. Cazare in zona Genova – Savona.

Ziua 9. GENOVA – MILANO – VERONA – PADOVA (520 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se viziteaza pe exterior: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, pe atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a adminra: Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Drumul continua pentru cazare in zona Padova- Udine.

Ziua 10. Udine – Graz – Budapesta (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 11. Budapesta – Bucuresti (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire dupa 23:30, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Final program Circuit Elvetia Bavaria Coasta de Azur 11 zile Autocar.

Excursii optionale: (Tarife valabile pentru plata in agentie)
GRATUIT Excursiile St. Gallen, Cascada Rinului, Zurich, Lucerna
Chamonix – Mont Blanc – 13 euro
Coasta de Azur – 18 euro

Exemple de cazari 2015
Budapesta http://www.tulipinnbudapestmillennium.com/en
Zona Innsbruck www.tyrol-obsteig.at
Zona Dornbirn http://www.basemontafon.at/
Zona Bellegarde http://www.kyriad-bellegarde-chatillon-en-michaille.fr/en
Zona Genova- Savona http://www.poggiohotel.it/en/
Zona Padova- Udine www.hotelresi.it
Budapesta http://www.expohotelbudapest.com

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbus):
BUCURESTI Autogara – Calea Grivitei, nr. 158 05.45
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.00
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 11.30
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.00
DEVA McDonald’s GARA 14.00
ARAD Gara Centrala 16.00
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. ÈŠnscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de ÈŠmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus):
PLOIESTI 5 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.00
CAMPINA 8 EUR / sens/ pers. Casa Bucur- Popas Km 92 07.30
BRASOV 10 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.00
Sf.GHEORGHE 10 EUR / sens/ pers. Petrom V- iesire Brasov 08.00
TG. MURES 10 EUR/ sens/ pers. Parcare Promenada Mall 11.30
CLUJ 10 EUR / sens/ pers. Intrarea in parcarea Polus Mall 13.30
ORADEA 10 EUR / sens/ pers. Intrarea in parcarea SELGROS 18.00
TIMISOARA 5 EUR / sens/ pers. Parcare Auchan-Calea Arad 15.00
CONSTANTA 8 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 02.00
BUZAU 8 EUR / sens/ pers. PETROM Pod Maracineni 06.00
BRAILA 10 EUR / sens/ pers. Intrare parcare CARREFOUR 04.30
GALATI 10 EUR / sens/ pers. McDonald’s 04.00
FOCSANI 10 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 04.30
BACAU 15 EUR / sens/ pers. Parcare Stadion Municipal 06.00
PIATRA NEAMT 15EUR / sens/ pers. Parcare Hotel Central 07.00
SUCEAVA 15EUR / sens/ pers. Parcare Hotel Bucovina 05.30
IASI 15EUR / sens/ pers. Parcare Billa (Sos. Arcu, nr. 29) 05.00
CHISINAU- IASI 10 EUR / sens/ pers. Parcare Hotel Național 02.00
CRAIOVA 10 EUR / sens/ pers. McDonald’s Calea Bucuresti 06.30
SLATINA 8 EUR / sens/ pers. Parcare Hotel Parc 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca. 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Pentru turistii din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer, oferim GRATUIT o noapte de cazare (la dus sau la retur, la alegerea turistilor) in Bucuresti la un hotel de 3* in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare din Autogara.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Autocarul va prelua turistii sositi la Viena cu avionul precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 35 pers.

Turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare si Oradea, pot solicita imbarcare si debarcare la BUDAPESTA fara cazare si mic dejun in prima si ultima zi si obtin o REDUCERE de 75 EUR din pretul de catalog (necumulabila)

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR