Destinatii Europene

Circuit China

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
20/11/2007 - 02/12/2007
Pret Total:
1645 € (137.08€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CHINA - CELE 8 COMORI

Ziua 1 + Ziua 2 Bucuresti – Beijing
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:00. Imbarcare pe zborul Bucuresti–Munchen cu decolare la ora 17:05. Sosire in Munchen si imbarcare pe zborul catre Beijing. Sosire in Beijing la ora 12:05, a doua zi (21 nov). Dejun la restaurant local in Beijing. Transfer la hotel. Dupa amiaza se viziteaza Templul Cerului. Mult mai mare decat Orasul Interzis, dar mai mic decat Palatul de Vara, Templul Cerului se intinde pe o suprafata de 2.700.000 metri patrati si a fost construit in anul 1420, in timpul dinastiei Ming pentru sacrificiile inchinate cerului. Cina la hotel sau la un restaurant local. Cazare la hotel 3* in Beijing.

Ziua 3 Beijing
Mic dejun. Ziua debuteaza cu vizita Marelui Zid Chinezesc (sectiune Juyongguan Pass), recent ales printre cele sapte noi minuni ale lumii. Zidul se intinde ca un dragon imens pe o distanta de aprox. 6500 km, de la est spre vest, are o vechime de 2000 de ani si a fost construit pentru a proteja China de invadatorii din nord. Dupa pranz vom vizita o fabrica de cloisonneuri, unde vom afla detalii despre procedeul de fabricatie vechi de sapte secole. Dupa amiaza vom vizita mormantul unui imaparat din dinastia Ming; complexul cuprinde 13 morminte ale imparatilor din dinastia Ming care a condus China intre anii 1368 – 1644 si este deosebit de atractiv, atat prin cadrul natural deosebit in care este situat, dar si prin arhitectura deosebita. La intoarcere spre hotel vom vizita un centru de medicina traditionala chinezeasca. Cina va fi servita la un restaurant local, unde principalul preparat va fi rata gatita in stil traditional chinezesc. Cazare in Beijing.

Ziua 4 Beijing – Zhengzhou
Mic dejun. Azi vom vizita cea mai importanta atractie turistica din Beijing: Orasul Interzis, fost Palat Imperial timp de aproape 5 secole, in timpul dinastiilor Ming si Qing. Cele 9.999 de cladiri din interiorul Palatului se intind pe o suprafata de 74 de hectare si sunt inconjurate de un zid inalt de 10 m si un sant adanc de 6 m. Pranzul va fi servit intr-un restaurant local in apropierea Palatului de Vara. Dupa pranz vom vizita Palatul de Vara care este situat la 12 km distanta de Beijing si adaposteste o frumoasa gradina imperiala. In trecut, Palatul de Vara era “refugiul” familiei imperiale pe timpul verii, iar gradina palatului este cea mai bine conservata din China. Dupa cina, transfer la gara din Beijing pentru imbarcare in trenul spre Zhengzhou; innoptare in tren, in cusete de 4 persoane.

Ziua 5 Zhengzhou – Templul Shaolin
Sosire la Zhengzhou dimineata devreme si transfer la hotel pentru a servi micul dejun. Dupa micul dejun vom vizita templul Shaolin, celebru datorita calugarilor experti in artele martiale kung fu. Conform legendei, templul a fost construit in anul 495 la ordinul imparatului Xiawen din dinastia Wei, pentru un eminent calugar Indian, fondatorul credintei Zen. Pranzul si cina vor fi servite la un restaurant local. Cazare in Zhengzhou la hotel 3*.

Ziua 6 Grotele Longmen – Xi’An
Dupa micul dejun se viziteaza grotele Longmen, foarte atractive datorita sculpturilor deosebite. Sculptarea lor a inceput in sec. al V-lea cand dinastia Wei a mutat capitala de la Datong la Luoyang. Multe dintre aceste sculpturi, care au o vechime de 1000 – 1500 ani sunt considerate un important material istoric despre arta, muzica, religia, caligrafia si medicina chinezeasca. Transfer cu autocarul la Xi’An. Cu o istorie de peste 3100 de ani, Xi’An este unul dintre cele mai importante orase din istoria Chinei si a fost capitala tarii timp de 13 dinastii. Xi’An este renumit si pentru faptul ca era punctul terminus al Drumului Matasii, dar si pentru armata soldatilor de terra-cotta. Dupa sosirea in Xi’An se viziteaza Pagoda Gastei Salbatice. Considerata simbolul acestui oras, pagoda cu o inaltime de 60 m a fost construita in anul 652 si are forma unei piramide in trepte. Cina la restaurant local. Cazare in Xi’An la hotel 3*.

Ziua 7 Xi’An – Guilin
Dupa micul dejun vom vizita una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale sec. XX: soldatii de terra-cotta. Aceasta incredibila armata formata din 6000 de oameni si caii lor a fost descoperita din intamplare in anul 1974, de catre un grup de localnici care sapau un put. Statuile au o vechime de 2000 de ani, iar rolul lor era sa apere mormantul imparatului Qin Shi Huang. Dejun la restaurant local. Dupa amiaza, transfer la aeroportul din Xi’An pentru zbor spre Guilin. Sosire la Guilin, transfer la hotel. Cina si cazare la hotel 3*.

Ziua 8 Guilin – Yangshuo
Dupa micul dejun, croaziera pe Raul Lijiang spre Yangshuo. Zona raului Lijiang este considerata una dintre cele mai frumoase din lume datorita peisajului deosebit: superbe varfuri carstice te surprind la fiecare cotitura a raului, bivoli arand campiile, copii si pescari care plutesc usor pe ambarcatiuni de bambus. Pranzul va fi servit pe vas. Punctul terminus al croazierei este orasul Yangshuo. Transfer la hotel. Cina si cazare in Yangshuo la hotel 3*.

Ziua 9 Guilin – Shanghai
Mic dejun. Transfer la Guilin si vizitarea Muntelui Fubo si a Pesterii Flautului de Trestie care contine unele dintre cele mai frumoase peisaje carstice din China; cateva dintre cele mai importante atractii sunt: “Padurea Primitiva”, “Palatul de Cristal” si “Muntele din Flori si Fructe”. Dejun la restaurant urmat de transfer la aeroportul din Guilin pentru zbor spre Shanghai. Sosire in Shanghai, transfer la hotel. Cina si cazare la hotel 3*.

Ziua 10 Shanghai
Dupa micul dejun vom vizita cateva dintre cele mai importante atractii ale orasului Shanghai: gradina Yuyuan, orasul vechi si templul cu Buddha de Jad care adaposteste Institutul Budist din Shanghai si contine o colectie importanta de statui si picturi. Pranzul si cina vor fi servite la un restaurant local. Cazare in Shanghai.

Ziua 11 + Ziua 12 Shanghai – Bucuresti
Mic dejun. Shanghai, mandria Chinei moderne este motorul economic si cel mai mare oras industrial din China. Vom vizita cateva dintre atractiile moderne ale acestui oras sofisticat: muzeul din Shanghai, artera comerciala Nanjing Road si turnul de televiziune Oriental Pearl. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Dupa pranz, timp liber pentru cumparaturi pe Nanjing Road. Cina de ramas bun la restaurant local. In jurul orei 21:00 transfer la aeroportul din Shanghai pentru imbarcare zbor spre Munchen. Decolare din Beijing la ora 00:15. Sosire in Munchen la ora 05:25, a doua zi (01 dec). Imbarcare zbor Munchen – Bucuresti si sosire in Bucuresti la ora 12:15.
Plecare - Lufthansa Aeroport Henri Coanda 2007-11-20 15:00:00
Loc in dubla - Pret: 1645 EUR
Single - Pret: 1765 EUR
Partaj in dubla - Pret: 1645 EUR

Servicii incluse
• transport cu avionul Bucuresti-Beijing si Shanghai-Bucuresti, via Munchen, Compania Lufthansa
• transport cu avionul Xi'An-Guilin si Guilin-Shanghai
• 8 nopti cazare la hoteluri de 3* din care: 2 nopti la Beijing, 1 noapte in Zhengzhou, 1 noapte in Xi'An, 1 noapte in Guilin, 1 noapte la Yangshuo, 2 nopti la Shanghai
• 1 noapte in tren, in cusete pentru 4 persoane, intre Beijing si Zhengzhou
• pensiune completa: mic dejun, pranz, cina (prima masa este pranzul in Beijing, ultima masa este cina in Shanghai)
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
• vizitele la obiectivele turistice mentionate in program
• ghid local
• insotitor roman de grup

Servicii neincluse
• taxele de aeroport cca 225 €/ persoana
• taxa de viza 25€/persoana
•asigurare medicala de calatorie
• bacsisurile pentru ghizi, soferi, personal hoteluri si restaurante: 40 usd/persoana (se vor achita la sosirea in China insotitorului de grup)
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
• asigurarea optionala storno
Supliment camera single: 120€
Oferta este valabila pentru un grup minim de 15 pasageri.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Suzana Travel"

Total Oferte de Turism (3)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Suzana Travel