Destinatii Europene

CIRCUIT BRAZILIA ARGENTINA PATAGONIA 18 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
25/11/2016 - 23/11/2017
Pret Total:
2767 € (153.72€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali;
bilet avion Bucuresti-Buenos Aires / Rio de Janeiro-Bucuresti;
15 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11’14 vor fi nominalizate);
transport cu autocar 2 * cu aer conditionat
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
1850 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-e):
a) taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si de poduri peste fluvii (Parana si Iguazu);
b) 2 cine traditionale cu program artistic (Buenos Aires si Foz de Iguazu);
c) 5 excursii in zilele:3 (El Tigre), 14-15 (Coasta Atlanticului), 15 (croaziera din Golful Sepetiba), 16(statuia lui Iisus) si 16(Capatana de zahar);
d) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;
e) biletele de avion: Buenos Aires – Ushuaia, El Calafate-Buenos Aires, Buenos Aires – Foz de Iguazu, Foz de Iguazu-Sao Paulo.

PROGRAM
Circuit Brazilia Argentina Patagonia 18 zile

ZIUA 1 – Joi. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.’15.

ZIUA 2 (mic dejun). Sosire la Buenos Aires,in jurul orei 9. Tur (5 ore)Buenos Aires cu ghid local. Timp liber. Cazare in Buenos Aires (Argentina).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre – plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si (optional) servirea pranzului.
De la ora 14 – timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.
Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango). Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional, excursie cu vaporul la Montevideo. Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 5 (mic dejun). Transfer la aeroport – decolare spre Ushuaia. Cazare in Ushuaia (Tara de Foc-Argentina).

ZIUA 6 (mic dejun).Optional, croaziera cu catamaranul (cu ghid local la bord) pe Canalul Beagle- vizita : Insula Leilor de Mare (Isla de Los Lobos),“Farul de la capatul lumii”si Insula Pasarilor (Isla de Pajaros). Optional,plimbare (cu ghid local) cu trenuletul cu aburi (Trenul de la capatul Lumii) prin Rezervatia Naturala Tara de Foc (Tierra del Fuego) – vizita fauna, flora si popas la colibele indiene. Cazare in Ushuaia.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare cu minibuzul la Rio Grande (Tara de Foc – Argentina) si popas in centru. Traversarea Stramtorii Magellan. Cazare in Punta Arenas(Patagonia-Chile).

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Pinguinera (colonia de pinguini) din Golful Otway sau deplasare (cu ghid local) pe apa (optional) la colonia de pinguini de pe Insula Magdalena din Stramtoarea Magellan. Cazare in Puerto Natales (Patagonia-Chile).

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Parcul National Torres del Paine din Anzii Chilieni. Se viziteaza : Pestera Miledon, lacul Pehoe sau lacul Amarga si Turnurile Albastre (Torres del Paine). Cazare in Puerto Natales.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare cu minibuz si ghid local in Parcul National Los Glaciares cu vizitarea Ghetarului Perito Moreno (cel mai mare ghetar din cei 42 din America de Sud). Cazare in El Calafate (Patagonia – Argentina).

ZIUA 11 (mic dejun). Transfer la aeroport-decolare spre Buenos Aires, apoi spre Brazilia. Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).

ZIUA 12 (mic dejun). Se viziteaza (ghid local toata ziua) Barajul Itaipu, apoi partea braziliana a cascadei Iguazu. Cina traditionala braziliana cu program artistic. Cazare in Foz de Iguazu.

ZIUA 13 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Iguazu si frontiera in Argentina. Deplasare (30 km) cu autocarul – vizita (cu ghid local) partea argentiniana a cascadei Iguazu: circuitul inferior – apele cascadei se vad de jos in sus, circuitul superior – apele se vad de sus in jos si circuitul cu trenuletul + pietonal pe puntile peste ape la cascada Gatlejul Diavolului (Garanta del Diablo). Decolare spre Sao Paulo – tur si shopping (Bvd. Paulista). Cazare in zona Sao Paulo – Santos.

ZIUA 14 (mic dejun). Ghid local (4 ore) in Santos – o ora pentru shopping si 3 ore pentru tur + vizite (Muzeul Cafelei si Stadionul FC Santos – aici a jucat Pele). Deplasare (300 km) cu autocarul pe Coasta Atlanticului (popasuri, cate o ora, in Caraguatatuba si Ubatuba). Cazare in Paraty.

ZIUA 15 (mic dejun). Plimbare pietonalӑ (o ora) in Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului prin Angra dos Reis in Mangaratiba – Golful Sepetiba (croazierӑ 4 ore in insule, din care in 40 min. se viziteaza insula Jaguanum). Deplasare la Rio de Janeiro – popas la Stadionul Maracana (in renovare) si plimbare pietonala pe Sambadrom. Cazare in Rio de Janeiro.

ZIUA 16 (mic dejun). Ora 8 – deplasare (ghid local toatӑ ziua) cu autocarul in orasul vechi – tur pietonal (M-tirea Sao Bento – vizita interior, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria), apoi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare (scari/ lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m) – panorama Rio de Janeiro.

Deplasare cu autocarul pt urcare cu telecabina pe stanca (400 m) Pao de Acucar (Capatana de Zahar) – alta panorama a orasului. Sugestie – cina si show samba (muzica, dansuri) in Plataforma. Cazare in Rio de Janeiro.

ZIUA 17 (mic dejun). Deplasare la Stadionul Maracana (vizita din exterior), plimbare pietonala pe Sambadrom, vizita plaja Ipanema. Timp liber – plaja si baie pe plaja Copacabana sau cumparaturi in Rio Sul (Botafogo Shopping Center). Transfer la aeroport-decolare.

ZIUA 18 – Duminica, sosire la Otopeni.

Final program Circuit Brazilia Argentina Patagonia 18 zile.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 300 EUR.
Grup minim 15 turisti.
Supliment single 595 EUR

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnÓ‘virilor, deceselor, accidentelor, etc. Asigurarea medicalÓ‘ e obligatorie.
Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. In cazul prelungirii excursiei (Amazon-Manaus-Rio Negro) trebuie comunicat cu minim 5 luni inaintea plecarii.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR