Destinatii Europene

CIRCUIT ANGLIA GERMANIA LUXEMBURG 10 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
05/08/2016 - 26/08/2017
Pret Total:
386 € (38.6€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
115 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (40 €+ 75 €) :
a) taxele de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 €;
b) croaziera pe Tamisa+excursiile (fara biletele de intrare) la: Oxford, Shakespeare (Stratford), Windsor, Greenwich si Valea Rinului=75 €
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
Circuit Anglia Germania Luxemburg 10 zile Autocar

ZIUA 1 Vineri, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MUNCHEN – vizita: Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).
Cazare in Munchen.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la LUXEMBOURG unde se viziteaza centrul istoric si Catedrala Notre Dame.
Cazare in Calais.

ZIUA 4 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. In Stratford–upon–Avon se viziteaza Casa natala si Mormantul ale lui W. SHAKESPEARE de la Trinity Church. Vizita OXFORD. Cazare in Londra.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la GREENWICH-vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire). Se viziteaza British Museum (intrare gratuita). Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben. Timp liber. Ora 20.30-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.

ZIUA 6 (mic dejun) Se viziteaza Galeriile Nationale (intrare gratuita). Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.

ZIUA 7 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre CÅ“ur cu oprire la Platoul Heysel (vizita in exterior Atomium si Minieuropa), apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber. Ora 20.30-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) – de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Nurenberg.

ZIUA 9 (mic dejun). In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa), apoi vizita in exterior bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11 – traversarea Austriei.Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 10 Duminica (mic dejun).Deplasare Ungaria-Arad-Sibiu-Pitesti.Sosire(in conditii normale de:vreme, trafic, formalitatile vamale,etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Final program Circuit Anglia Germania Luxemburg 10 zile Autocar.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 250 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Acte necesare: pasaport sau carte de identitate.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR