Programul de iarna de la Blue Air

E bine sa urmariti astfel de oferte pentru ca puteti economisi bani importanti daca va planificati din timp vacanta. Incepand de vineri, compania aeriana Blue Air a pus in vanzare bilete incepand de la 19,99 euro (TVA si taxe de aeroport incluse) pentru un segment. Asa ca, daca sunteti hotarati si aveti siguranta zilei de maine :) , va puteti lua de pe acum biletele pentru Craciun si Revelion sau chiar pentru 1-8 martie.

Destinatiile introduse pana acum in programul de iarna (31 octombrie 2010 – 27 martie 2011) sunt Spania, Franta, Italia, Belgia, Marea Britanie si Irlanda. Urmeaza si altele ce vor fi anuntate in aceste zile pe site-ul companiei, pe masura ce vor fi introduse in acest program.

Oficialii companiei mizeaza pe situatia economica actuala, cand promotiile sunt la mare cautare iar cei mai multi turisti isi planifica din timp vacanta pentru a obtine cele mai bune preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>