Reduceri pentru cuplurile care fac copii

Un complex hotelier din insula Aruba din Caraibe ofera cuplurilor indragostite o reducere de 300 de dolari daca concep un copil in timpul sederii pe insula.

Managementul de la Westin Resort a lansat un program pentru a atrage viitorii parinti, oferindu-le un “credit de conceptie” de 300 de dolari. Reducerea poate fi obtinuta daca fericitul cuplu dovedeste ca micutul a fost conceput pe perioada sederii la hotel. Nu va ganditi la tot felul de dovezi ciudate :) , e vorba doar de o potrivire de date. Daca data conceptiei coincide cu perioada in care cuplul a fost cazat la hotel, atunci obtine reducerea. Oferta este valabila pana pe data de 18 decembrie 2008. O camera la Westin Resort incepe de la 200 de dolari pe noapte.

Luna trecuta, lantul holier Premier Inn a lansat o alta oferta promotionala ce vizeaza cuplurile fericite: luna de miere de 58 de lire sterline. Oferta include traditionalele elemente nelipsite dintr-o seara romantica: vin, capsune si bomboane de ciocolata :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>