Destinatii Europene

Hotel Rina Vista

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Romania / Poiana Brasov

Descriere Locatie:

Situat in centrul statiunii Poiana Brasov, in mijlocul naturii, Hotelul Vista 3* face parte din lantul hotelier RINA HOTELS. Situat la o altitudine de 1030m si fiind structurat pe 6 etaje, Hotelul Vista ofera o frumoasa panorama a masivului Postavarul. Accesul rapid la hotel, impreuna cu operativitea personalului conduc la petrecerea timpului dumneavoastra cat mai placut.

Hotelul Rina Vista are in portofoliu 88 de camere Double, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Fiecare camera este dotata cu: baie, TV, minibar, telefon. Sauna, seif, ascensor, gradinita pentru copii cu supraveghetoare calificata, Internet Wireless pentru spatiile publice din cadrul hotelului, masaj, inchiriere echipament ski, scoala de ski si transfer la partii, spalatorie sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul nostru le poate oferi.

Restaurantul hotelului, dispunand de 120 locuri, va ofera cele mai rafinate preparate din bucataria romaneasca si internationala pregatite de Maestrul Bucatar. Va oferim cadrul perfect de organizare a evenimentelor business, cat si a celor private, reuniuni, cine festive.

Profesionalismul personalului, calitatea serviciilor oferite impreuna cu puritatea naturii care ne inconjoara promit ca alegerea dumneavoastra sa fie una inspirata.

Va asteptam!

Pentru Romania nu sunt disponibile alte informatii

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " SC AMROM CONIMPEX SRL

Ultimele Oferte Turistice Postate de Agentie:

  • Agentia nu are postata nici o Oferta de Turism.