Destinatii Europene

Ziua Femeii la Roma, Italia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
07/03/2012 - 11/03/2012
Pret Total:
399 € (79.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Perioada: 07-11 Martie 2012 (5 zile / 4 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – ROMA
Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa ALITALIA/TARAOM cu destinatia Roma. Sosire la Roma si transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare hotel Best Western Blu 4*/similar. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2: ROMA
Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

Ziua 3: ROMA
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Ziua 4: ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D’Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d’Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc.
Ziua 5: ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa ALITALIA/TAROM cu destinatia Bucuresti. PRET/PERS: 399 EURO (loc in camera dubla) Supliment camera single: 115 EUR/persoana Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): reducere 10 euro.

SERVICII INCLUSE:

* transport avion compania ALITALIA/TAROM Bucuresti – Roma si retur;
* 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*;
* transfer aeroport – hotel – aeroport;
* tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
* insotitor roman de grup


NU SUNT INCLUSE IN PRET:

* taxele de aeroport 120 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
* intrari la obiectivele turistice;
* excursiile optionale – Tivoli (pret informativ pentru un grup minim de 20 persoane: 60 Euro – intrarile la vilele Adriana si D’Este fiind incluse in tarif);
* asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
* asigurarea storno (optionala)


Grup minim: 25 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Termen limita de inscriere: cu trei saptamani inainte de data plecarii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Mar-12 - 11-Mar-12399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio