Destinatii Europene

Vive la France

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
20/07/2010 - 17/08/2010
Pret Total:
1195 € (108.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Vive la France

Plecari: 20 iulie, 17 august 2010
(11 zile / 10 nopti)

Ziua 1 BUCURESTI – NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 15:30 pentru imbarcare cursa directa TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 19:15, transfer si cazare la hotel 3*. Plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Promenade des Anglais.

Ziua 2 NISA – MONACO (optional)
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul vechi al Nisei. Optional, excursie in principatul Monaco, cel mai bogat oras-stat din lume unde vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. Retur in Nisa si cazare.

Ziua 3 NISA – AIX EN PROVENCE – AVIGNON – NIMES (290 km)
Mic dejun. Plecam spre Aix en Provence, un orasel incantator, fost centru al aristocratiei franceze. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup, plecand apoi spre Avignon. Vizita optionala la Palatul Papilor. Plecare spre Nimes, cazare la hotel 3*.

Ziua 4 NIMES – CARCASSONNE – TOULOUSE (290 km)
Dupa micul dejun, plecam spre Toulouse. Pe drum, ne vom opri la Pont du Gard, un apeduct construit de romani acum 2000 de ani, monument ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Ne vom opri apoi in orasul fortificat, Carcassonne. Cazare in Toulouse.

Ziua 5 TOULOUSE – BORDEAUX (235 km)
Dimineata, vom vizita Toulouse cu insositorul de grup si vom admira cladirea Priimariei, a teatrului, operei aflate in Place du Capitole si centrul orasului. Seara, cazare in Bordeaux.

Ziua 6 BORDEAUX - TOURS (325 km)
Dupa micul dejun, tur de oras in Bordeaux cu ghid local cu scurte opriri la biserica romanica St. Croix, la Grand Theatre si pe Esplanade des Quinconces. Plecam spre Tours, cu o scurta oprire in zona viticola St. Emilion pentru o degustare de vinuri. Seara, sosire la Tours si cazare la hotel 3*.

Ziua 7 TOURS – VALEA LOIREI
Dupa micul dejun, plecare spre Valea Loirei, cea mai romantica regiune a Frantei unde vom vizita castelele medievale Amboise si Chennonceaux. Seara, retur la Tours si cazare la hotel 3*.

Ziua 8 TOURS – PARIS (230 km)
Mic dejun. Plecam spre Paris. Pe drum, scurta oprire in orasul Chartres pentru vizita optionala a vestitei catedrale “l’Acropole de la France”, o bijuterie a arhitecturii gotice. Seara, cazare la hotel 3* in Paris.

Ziua 9 PARIS
Dupa micul dejun, tur de oras cu ghid local pentru admirarea principalelor obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place Concorde, Arcul de Triumf. Transfer la hotel 3* si cazare. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi sau plimbari individuale.

Ziua 10 PARIS
Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 11 PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 10:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom.

PRET/persoana: 1.195 EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 200 EURO
Reducere a treia persoana adulta: 70 EURO

SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti – Nisa si Paris – Bucuresti cu compania TAROM
• 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 2 nopti in Nisa, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Toulouse, 1 noapte in Bordeaux, 2 nopti in Tours, 3 nopti in Paris
• transport cu autocar local pe teritoriul Frantei
• degustare de vinuri in regiunea St Emilion
• excursie de o zi pe Valea Loirei cu vizitarea castelelor Chennonceaux si Amboise
• tururi de oras cu ghid local in Bordeaux si Paris
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: • taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari) • asigurarea medicala • asigurarea storno • intrarile la obiectivele turistice.

GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 70 EURO/ persoana.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de plecare.

OBSERVATII:

• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Iul-10 - 17-Aug-101195

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL