Destinatii Europene

Vacanta sejur in Thailanda-taramul fermecat

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
01/07/2009 - 12/11/2009
Pret Total:
1120 € (93.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Thailanda – taramul fermecat

Plecari: 19 octombrie, 12 noiembrie
(12 zile / 9 nopti)

Ziua 1
BUCURESTI – BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 17:20 pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok, schimbare cursa la Istanbul.

Ziua 2
BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora 13:05. Transfer si cazare hotel Baiyoke Sky 4* sau similar. Timp liber pentru relaxare si pentru plimbari scurte.

Ziua 3
BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), urmeaza China town cu o scurta vizita la cea mai mare piata de flori Paklong Talad. Continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri înaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos încrustate în sidef) si Wat Benjamaborphit (Templul de marmura). Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cazare hotel Baiyoke Sky 4*sau similar.

Ziua 4
BANGKOK
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos si vom opri intr-un sat traditional pentru a vedea cum se face zaharul brun. Dupa participarea la piata plutitoare vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincial Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarcem in Bangkok. Cazare hotel Baiyoke Sky 4*sau similar.

Ziua 5
BANGKOK
Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului situata la 90 de km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimonial UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem buffet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel. Cazare hotel Baiyoke Sky 4*sau similar.

Ziua 6
BANGKOK
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resenta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Seara va propunem optional o cina la restaurantul Wanfah care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare hotel Baiyoke Sky 4*sau similar.

Ziua 7
BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari ferme de crocodili (peste 15 000 de exemplare). Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Montien Pattaya 4*.

Ziua 8
PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei - o suprafata impresionanta de orhidee, lacul si parcul natural. Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze, si o demonstratie de box thailandez. Cazare hotel Montien Pattaya 4*.

Ziua 9
PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota, sau puteti face snorkeling. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare hotel Montien Pattaya 4*.

Ziua 10
PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optinal, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Montien Pattaya 4*.

Ziua 11
PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. In jurul orei 18:00 transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti cu schimbarea cursei la Istanbul

Ziua 12 BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:50 dimineata si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti, aeroport Otopeni la ora 09:55.

PRET/persoana (loc in camera DUBLA) : 1120 EURO + 390 LEI
Supliment camera single : 300 EURO

Oferta este valabila pentru grup minim: 20 persoane

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti, via Istanbul, compania TURKISH AIRLINES;
 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 5 nopti in Bangkok, 4 nopti in Pattaya ;
 transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 transfer Bangkok – Pattaya cu autocarul;
 vizitele la obiectivele turistice mentionate in program (tur de o jumatate de zi in Bangkok, vizita de o zi la piata plutitoare Damnoen Saduak)
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport: 250 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• asigurarea medicala
• taxa de viza si procesare acte: 30 EURO/ pers
• taxa de iesire din Thailanda (se achita la plecare pe aeroportul din Bangkok ~ 20 USD in moneda locala)
• bacsisurile obligatorii in Thailanda (20 USD/ pers; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
• asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)

GRUP MINIM: 20 persoane.
Pentru un grup de 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :
Bucuresti ora 19:20 – Istanbul ora 20:45 / Istanbul ora 23:35 – Bangkok ora 13:05
Bangkok ora 23:45 – Istanbul ora 05:50 / Istanbul ora 08:30 – Bucuresti ora 09:55

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de data inceperii excursiei.

ACTELE NECESARE OBTINERII VIZEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere, 2 fotografii recente tip pasaport, talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, nr. contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net, formular de viza completat.

CONDITII DE RETRAGERE SI PENALIZARI :
- intre 30 – 21 zile inaintea plecarii: 30%
- intre 20 – 15 zile inaintea plecarii: 60 %
- cu mai putin de 15 zile: 100 %

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 15 persoane platitoare):
Ayuthaya – 70 euro/persoana
Marele Palat si Buddha de Smarald – 30 euro/persoana
Cina pe vas Wanfah – 50 euro/persoana
Ferma de crocodili – 25 euro/persoana
Satul Nong Nooch – 50 euro/persoana
Insula de Corali – 65 euro/persoana
Cabaretul Alcazar – 30 euro/persoana

Hotel Baiyoke Sky 4*, Bangkok – www.baiyokehotel.com – este cel mai inalt hotel din Bangkok avand 88 de etaje si fiind localizat in centrul orasului si la o distanta mica de cele mai importante centre comerciale. Cele 673 camerele elegante sunt dotate cu tv satelit, telefon, seif, frigider, aer conditionat, uscator de par. Printre facilitatile hotelului se numara: restaurant, baruri, cafenea, piscina interioara si exterioara, sala de conferinta etc.

Hotel Montien Pattaya 4*, Pattaya – www.montien.com/pattaya - se afla situat in centrul statiunii Pattaya. Toate cele 300 de camere au vedere spre ocean si sunt dotate cu televizor, minibar, aer conditionat, balcon, seif. Hotelul dispune de mai multe restaurante fiecare avand alt specific, piscina exterioara situata intr-o gradina, jacuzzi, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de gimnstica, sauna, centru de masaj, salon de frumusete, teren de tenis, centru de conferinta etc.

OBSERVATII:
- Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
- In cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul thailandez de resort.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Thailanda).
- Conform reglementarilor in vigoare, copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; In cazul in care copiii nu cunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic
- Excursiile optionale se organizeaza si se achita la fata locului.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL