Destinatii Europene

Vacanta de Paste la Cairo

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
27/01/2009 - 16/04/2009
Pret Total:
645 € (107.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Vacanta de Paste la Cairo
Perioada: 16 – 22 APRILIE 2009
(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1
16 APR. Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 21:30. Plecare spre Cairo, decolare la ora 23:40; sosire in Cairo la ora 02:25 dimineata si transfer la hotel Zoser 4* sau similar. Cazare.

Ziua 2
17 APR. Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la complexul de piramide de la Sakkara si imprejurimi. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Seara cazare la hotel.

Ziua 3
18 APR. Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului. Participare la slujba de Inviere in cadul unei biserici ortodoxe (slujba in limba araba). Seara cazare la hotel.

Ziua 4
19 APR. Mic dejun. Vizita la Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si in cartierul Coptic, unde se afla biserica suspendata si cripta in care a locuit Fecioara Maria si o sinagoga. Seara cazare la hotel.

Ziua 5
20 APR. Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon (pot fi vizitate: amfiteatrul Greco-Roman, catacombele romane, ruinele bibliotecii din Alexandria – vizita exterioara). Pret informativ: 60 EURO/ persoana. Seara cazare la hotel.

Ziua 6
21 APR. Mic dejun. Timp liberi. Dupa-amiaza, optional, vizita la bazarul Khan El-Khalili pentru cumparaturi de souveniruri si produse locale, apoi la mall-ul din Cairo pentru restul cumparaturilor. Pret informativ: 15 EURO/ persoana. Seara (aprox.ora 23 :30) transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Cairo–Bucuresti cu decolare la ora 03:25.

Ziua 7
22 Apr. Bucuresti
Sosire in Bucuresti la ora 07:15 dimineata.


PRET/ persoana: 645 EURO + 390 Lei (loc in camera DBL)

SERVICII INCLUSE: transport cu avionul Bucuresti – Cairo si retur, compania Tarom • 6 nopti cazare cu mic dejun in Cairo la hotel 4* • tur de oras cu ghid local si autocar dotat cu aer conditionat • transferuri aeroport – hotel – aeroport • intrarile la obiectivele turistice mentionate in program • ghid local • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET: taxele de aeroport: 105 EURO/ pers (pot suferi modificari) • asigurarea medicala • taxa de viza: 20 EURO/ pers (viza se obtine pe aeroport, dar se achita la agentie) • bacsisurile – obligatorii in Egipt (25 USD/ pers; se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei) • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese • excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intratrea la mormantul lui Tutankhamon • cheltuieli personale (convorbiri telefonice, servicii de spalatorie - curatatorie, etc) • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL