Destinatii Europene

Tot EGIPTUL 16 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
21/08/2013 - 05/10/2013
Pret Total:
1270 € (79.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • litoral
 • monumente istorice
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 - Sambata, seara, ora 22, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TAROM pentru destinatia Cairo. Ora 23.55, decolare spre Cairo. Sosire duminica, ora 1.40. Transfer la hotel. Cazare in Cairo.
ZIUA 2 (mic dejun - ora 12). Se viziteaza Muzeul de Egiptologie. Croaziera pe Nil cu cina si program artistic. Cazare in Cairo.
ZIUA 3 (mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde
se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Cina si cazare in tren.
ZIUA 4 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari). Cazare in Aswan.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis). Plimbare pe Nil cu feluca(barca) - se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo si Templul Edfu. Pranz si cazare pe vas.
ZIUA 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (2,5 ore) in convoi de autocare de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la Hurghada Cina si cazare in Hurghada.
ZILELE 9, 10 (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti. Cina si cazare in Hurghada.
ZIUA 11 (mic dejun). Traversarea (40 €-se achita in Egipt) Marii Rosii - in croaziera, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh - plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 - 14) sau shopping. Turul statiunii (portul - Sharm El Maia - Namaa Bay - Hotel Sofitel - aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.
ZIUA 12 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo. Cazare in Cairo.
ZIUA 13 (mic dejun). Excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) - shopping in zona libera si croaziera (optional ) pe canal. Cazare in Cairo.
ZIUA 14 (mic dejun). Excursie cu autocarul la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Cazare in Cairo.
ZIUA 15 (mic dejun). Se viziteaza : Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata) si Bazarul Khan El Khalili. Transfer la aeroport.
ZIUA 16 - Duminica ora 2.25 decolare, sosire la Otopeni ora 6.15.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • PRETUL INCLUDE: - servicii ghid roman si ghid egiptean,
 • - transport cu autocar 2 cu aer conditionat;
 • - transport cu avionul Bucuresti - Cairo - Bucuresti;
 • -3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL (vapor de 5cu piscina);
 • - 3 cazari cu demipensiune la Hurghada si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3(Tv,frigider,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus);
 • - 1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA