Destinatii Europene

SUA – COASTA DE VEST 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
26/08/2013 - 06/09/2013
Pret Total:
1990 € (165.83€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

SUA – COASTA DE VEST 2013
(P)

San Francisco – Monterey – Carmel – Santa Maria – Los Angeles – Las Vegas


Plecare : 26 august (12 zile/10 nopti)


Ziua 1
BUCURESTI – SAN FRANCISCO
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre San Francisco cu o schimbare a cursei pentru zborul transatlantic. Sosire la Aeroportul International din San Francisco dupa amiaza. Transfer la hotel 3*. Cazare.

Ziua 2
SAN FRANCISCO
Dimineata ne vom intalni cu ghidul local si impreuna vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Podul Golden Gate, Debarcaderul Pescarilor, cartierul Nob Hill (loc preferat de producatorii de la Hollywood pentru filmari), Union Square, Chinatown – Orasul Chinezesc, golful din San Francisco. Dupa amiaza avem prevazuta o excursie in zonele din vecinatatea marelui oras. Vom traversa Podul Golden Gate in drumul nostru catre Padurile Muir, ultimele paduri de sequoia din zona de coasta (vom vedea cei mai inalti copaci din lume).

Ziua 3
SAN FRANCISCO
Azi va propunem o excursie optionala: vizitarea renumitului orasel Sausalito, cu o vedere deosebita asupra golfului si orasului San Francisco. Acest orasel impresioneaza prin aspectul mediteranean si prin farmecul deosebit al teraselor de pe faleza. Continuam cu vizitarea Vaii Sonoma, renumita pentru frumusetea peisajului, cu vizite si degustari de vinuri in cele mai cunoscute podgorii din California. Se viziteaza si pitorescul orasel in stil spaniol Sonoma. Pret informativ: 160 USD/persoana (minim 20 platitori).Seara, optional va propunem un tur “San Francisco by night“, incluzand cele mai populare atractii ale orasului: colina Twin Peaks, vedere de pe Golden Gate, Chinatown, Plaja de Nord, Cartierul Financiar, Plaja de Sud, Bay Bridge si Embarcadero. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori). Cazare in San Francisco.

Ziua 4
SAN FRANCISCO – MONTEREY – CARMEL – SANTA MARIA
Ne vom desparti de San Francisco si vom porni intr-o calatorie de o zi cu destinatia finala Santa Maria. Pe drum vom vizita orasul Monterey – prima capitala a Californiei si una dintre cele mai fermecatoare asezari de pe litoral. Vom continua calatoria pe renumitul traseu turistic “17 Mile Drive” pana la urmatorul popas - satul Carmel, cunoscut pentru pitorescul traditional al arhitecturii. Catre seara vom ajunge in Santa Maria unde ne vom caza la Hotel Quality Inn& Suites Santa Maria 2* superior (echivalent european 3* standard) sau similar.

Ziua 5
SANTA MARIA – LOS ANGELES
Dimineata pornim catre Los Angeles. Pe traseu, vom vizita localitatea Santa Barbara, supranumita si „perla de pe Riviera Americana”. Vom admira arhitectura de inspiratie coloniala spaniola, vegetatia abundenta si ritmul de viata relaxat al locuitorilor. Catre dupa-amiaza ajungem la Los Angeles, unde ne vom si caza la un hotel de 3*. Seara se poate organiza optional un tur ”Los Angeles by night” incluzand zonele renumite ale orasului, bulevardul Sunset, bulevardul Hollywood, locatiile faimoase frecventate de staruri, privelisti spectaculoase asupra orasului la Observatorul Griffith. Turul se termina cu vizitarea Universal Studios, zona plina de restaurante, baruri si magazine, cu o viata de noapte trepidanta. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 6
LOS ANGELES
Bine ati venit la Los Angeles – „The City of Glamour”! Vom incepe ziua cu un tur de oras panoramic in cadrul caruia vom vedea: Beverly Hills - cartierul celebritatilor, Sunset Strip – strada cunoscuta pentru panourile publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului - Downtown, West Hollywood si Walk of Fame - vestitul bulevard in care stralucesc “stelele” tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Dupa masa, excursie optionala pentru a vizita cartierele si plajele renumite ale orasului, devenite simboluri ale culturii si stilului de viata californian: moderna plaja Manhattan cu arhitectura specifica, Hermosa Beach, Venice Beach cu canalele venetiene si Santa Monica cu apusul de soare impresionant. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 7
LOS ANGELES
Zi libera pentru vizite individuale. Optional, va propunem o excursie de o zi, de la ocean la desert si munte. Una dintre cele mai cunoscute statiuni de vacanta din intreaga lume este Palm Springs, un oras in mijocul desertului, unde vedetele si-au construit imense proprietati luxoase. Turul include vizitarea acestui oras plin de case frumoase, restaurante, baruri, magazine. Vom urca cu telecabina pe muntele de 2500 m, trecand prin aproape toate tipurile de clima: de la desertica pana la cea rece. Apoi ne vom opri intr-un sat montan situat la 2000 m altitudine, intr-o zona de un pitoresc deosebit care va dezvalui panorame ce taie rasuflarea. Pret informativ: 230 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Los Angeles.

Ziua 8
LOS ANGELES-LAS VEGAS
Vom preda camerele si ne vom indrepta catre unul dintre cele mai cunoscute locuri din America: Las Vegas – Orasul Norocului. Cazare hotel 4*. Seara, puteti face optional un tur „Las Vegas by night”. In acest tur vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte: fantanile de la Hotelul Bellagio, vulcanul spectaculos de la Hotelul Mirage, Hotelul Venetia si vechiul Las Vegas: strada Fremont, unde s-au facut primele cazinouri, cu un spectacol de lumina si sunet. Vom incheia turul cu vizitarea capelei Row, singura capela tip “drive through“ din lume. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 9
LAS VEGAS
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal - stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Seara tarziu intoarcere in Las Vegas. Pret informativ: 230 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Las Vegas.

Ziua 10
LAS VEGAS
Timp liber pentru vizite individuale sau optional deplasare pentru cumparaturi la cel mai mare magazin fara taxe (outlet) din zona Las Vegas sau o excursie in Death Valley. Seara aveti timp liber la dispozitie pentru a descoperi mirajul jocurilor de noroc in cazinourile din Las Vegas sau puteti alege o cina la ultimul etaj al turnului „At The Top Of The World Stratosphere “. Cazare in Las Vegas.

Ziua 11
LAS VEGAS – BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica.

Ziua 12 Schimbarea cursei; sosirea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii.


PRET/persoana (loc in camera dubla): 1990 EURO
Supliment camera single: 630 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 100 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – San Francisco si Las Vegas – Bucuresti
• 10 nopti cazare: 3 nopti in San Francisco la hotel de 3*, 1 noapte in Santa Maria la hotel 2*, 3 nopti in Los Angeles la hotel de 3*, 3 nopti in Las Vegas la hotel de 4*
• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
• tur de oras in San Francisco si Los Angeles cu autocar si ghid local
• excursie la Muir Woods
• vizitele precizate in program, inclusiv Monterey, Carmel si Santa Barbara
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport si securitate = 435 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
• taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
• mese – se pot cumpara separat
• excursiile optionale
• asigurarea medicala si asigurarea storno
• tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – cca 40 USD, se platesc la fata locului

GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiil

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel