Destinatii Europene

Spania Costa Brava Seniori

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
11/09/2010 - 26/03/2011
Pret Total:
375 € (46.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Programul se adreseaza TUTUROR persoanelor (indiferent de varsta).
LOCURI IN GARANTIE !!!

Plecari din Bucuresti:
- 11, 18, 23 Octombrie 2010
- 6, 13, 20, 27 Noiembrie 2010
- 4, 11 Decembrie 2010
- 15, 22, 29 Ianuarie 2011
- 5, 12, 19, 26 Februarie 2011
- 5, 12, 19, 26 Martie 2001

Loc in camera dubla (senior): 375 EURO / persoana / sejur 7 nopti
A treia persoana adulta in camera dubla (senior): 339 euro / persoana / sejur
Camera single (senior): 466 euro/persoana/sejur
Primul copil 2-11.99 ani in camera dubla: 210 euro/copil / sejur
Supliment pentru persoane sub 55 ani: + 15 eur/ persoana / sejur 7 nopti.
Senior = persoana cu varsta peste 55 ani.
Rezervarea se realizeaza pe baza unui act de identitate.

Preturile includ:
• bilet avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti cu compania Blueair
• taxele de aeroport
• 1 bagaj de cala / persoana (maxim 20 kg, dimensiuni maxime 100x80x30cm)
• transfer aeroport - hotel - aeroport
• 7 nopti cazare la hotel 4* (in camera dubla standard)
• pensiune completa
• un pahar cu vin si apa minerala in timpul meselor
• o excursie de o jumatate de zi cu insotitor vorbitor de limba romana
• program de animatie si activitati saptamanale desfasurate in hotel
• asistenta turistica locala in limba romana

Preturile NU includ:
• asigurare medicala
• bauturile si alte servicii, excursii care nu sunt prevazute in program
• asigurare storno (1,5% din pretul total – optionala dar recomandata);
• excesul de bagaje de cala (se taxeaza la check-in)

TAXA MODIFICARE NUME: 40 euro/modificare/nume (se accepta modificarea de nume cu cel putin 5 zile inainte de plecare).
Hotelul se nominalizeaza cu maxim 1 saptamana inainte de plecare.
Toate hotelurile oferite sunt clasificate 4* si se regasesc in lista de mai jos:
- Calella: HOTEL CALELLA PALACE, HOTEL AMAIKA
- Pineda de Mar: HOTEL PINEDA PALACE
- Santa Susana: HOTEL ROYAL SUN
- Lloret del Mar: HOTEL METROPOL, HOTEL ROYAL STAR, HOTEL ASTORIA, HOTEL ROYAL BEACH

Compania aeriana BLUE AIR. Orar de zbor informativ (ore locale):

LUNEA: Baneasa 12.55 - Barcelona 15.05 // Barcelona 15.50 - Baneasa 19.55
SAMBATA: Baneasa 15.35 - Barcelona 17.45 // Barcelona 18.45 - Baneasa 22.50

Conditii si termene de anulare:
- anulare cu mai mult de 31 de zile inainte de data plecarii: penalizare 100 eur/persoana
- anulare intre 31 -16 zile inainte de plecare: penalizare 200 euro/persoana
- anulare cu mai putin de 16 zile inainte de data plecarii sau neprezentare: penalizare 100 % din pretul total al rezervarii
Conditii si termene de plata :
- plata minim 200 euro/persoana la momentul rezervarii
- diferenta cu minim 31 zile inainte de plecare

In pret este inclusa excursia “Gaudi panoramica” - tur de oras Barcelona
Aceasta excursie are 2 parti: una include timp liber pentru vizite sau shopping si are loc in centrul Barcelonei – promenada Rambla, Plaza Catalunya unde veti gasi unele dintre cele mai interesante magazine din acest oras modern si cosmopolit. Cei care nu sunt interesati de shopping pot vizita Catedrala si Cartierul Gotic sau chiar muzeul Picasso (nu se viziteaza in grup monumente ca Sagrada Familia sau Catedrala, ori Cartierul Gotic). Cea de-a doua parte a vizitei consta intr-o plimbare cu autocarul pe marile bulevarde ale orasului, cu o oprire scurta in minunatul Parc Guell. Apoi se pleaca spre muntele Montjuich, unul dintre cele mai inalte puncte ale orasului, de unde se poate admira panorama splendida si stadionul olimpic. Excursia dureaza jumatate de zi.

IMPORTANT:
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor);
• Taxele de aeroport pot suferi modificari anuntate de compania aeriana; turistii au obligatia de a achita noile taxe suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare.
• Compania aeriană poate modifica orarul de zbor. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
• Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
• Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti
• Agentia nu raspunde de refuzul autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau sau de a parasi teritoriul
• Clasificarea hotelurilor este cea oficiala din tara de destinatie
• Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitatea asupra acestora.
• Copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoţeşte minorul, obţinut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoţiţi de nici unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi, obţinut la notariat, iar adultul însoţitor trebuie să prezinte cazierul judiciar

Excursii optionale care pot fi cumparate la fata locului:

Montserrat: Autocarul va merge fara oprire pana la muntele Montserrat. De la poalele muntelui unde va opri autocarul, veti urca cu funicularul si veti avea posibilitatea de a va bucura de peisajul minunat. Faimoasa manastire se afla la o inaltime de 725 metri si gazduieste in interior icoana Protectoarei Cataloniei “La Moreneta”. In jurul pranzului va canta corul de baieti, unul dintre cele mai vechi si renumite coruri de copii din Europa. Veti putea vizita de asemenea muzeul care gazduieste opere ale lui Picasso, Caravaggio, El Greco si alti artisti catalani. Pentru cei mai indrazneti exista posibilitatea de a urca cu funicularul mai sus pe munte pentru a putea avea parte de o panorama care taie respiratia. In tariful excursiei este inclusa si o prezentare audiovizuala a istoriei manastirii “Montserrat Portes Endins” si o degustare a lichiorului traditional. Va rugam sa aveti o imbracaminte adecvata pentru a intra in manastire.

Aquarium-ul si Fantanile Magice ale Barcelonei: In aceasta excursie ne vom bucura de un tur in centrul Barcelonei, trecand pe langa Sagrada Familia si oprindu-ne apoi la Moll d’Espany unde vom vizita Aquarium-ul dupa care vom avea timp liber la dispozitie pentru a explora zona portului si Ramblas. Apoi veti pleca spre muntele Montjuich, unul dintre cele mai inalte puncte ale orasului, de unde veti putea admira o panorama splendida. Ultima oprire a acestei excursii va fi la Fantanile Magice ale Barcelonei, create de inginerul catalan Carlos Bohigas, unde veti admira un spectacol special in care dansul apei se impleteste cu lumini si cu muzica clasica. Excursia dureaza jumatate de zi.

Camp Nou si Fantanile Magice ale Barcelonei: Aceasta excursie care va dura o zi intreaga va consta in prima parte in vizitarea stadionului echiepi de fotbal F.C. Barcelona, Camp Nou, vizita care va dura cam o ora si jumatate si va include muzeul, vestiarele, sala pentru VIP-uri, camera presei. Apoi veti avea cam o ora si jumatate la dispozitie in centrul orasului, langa faimoasa promenada Rambla, avand in apropiere magazine, cartierul Gotic si Catedrala. Apoi veti pleca spre muntele Montjuich, unul dintre cele mai inalte puncte ale orasului, de unde veti putea admira o panorama splendida. Ultima oprire a acestei excursii va fi la Fantanile Magice ale Barcelonei, create de inginerul catalan Carlos Bohigas, unde veti admira un spectacol special in care dansul apei se impleteste cu lumini si cu muzica clasica.

Castelul medieval: Mergeti 400 de ani inapoi in timp si va treziti intr-un castel din Evul Mediu!. Veti fi intampinati in sala mare a castelului de catre conte si contesa cu care veti face poze, apoi veti fi poftiti in sala unde veti servi cina. Meniul este format din aperitiv, supa de legume, pui cu cartofi la cuptor, paine de tara, inghetata si ca bauturi veti avea vin, suc de portocale, apa si sampanie. Ca sa simtiti si mai bine atmosfera Evului Mediu, nu veti avea cutite si furculite! In timp ce va veti delecta cu mancarea gustoasa, cavalerii castelului va vor distra cu numere de echitatie si cu dueluri cu sabii, scuturi si macete.
Dupa cina veti cobora in sala de bal a castelului pentru a dansa pe muzica live si pentru a va bucura de un spectacol de dans flamenco. Cu siguranta va fi o seara pe care nu o veti uita usor! (bauturile consumate in sala de bal se vor plati la fata locului).

DALI: In cursul acestei excursii care va dura o zi intreaga veti putea admira munca sclipitorului pictor Salvador Dali, in doua locatii speciale: “Casa-Muzeu-Castel Gala Dali” din Pubol si “Teatrul-Muzeu” din Figueres. Castelul medieval din Pubol a fost resedinta sotiei pictorului, Gala, in timpul anilor ‘70 si resedinta pictorului in anii ’80. In anul 1996 a devenit “Casa-Muzeu-Castel Gala Dali” unde sunt prezentate picturile si desenele pe care Dali le-a daruit sotiei sale. Gradinile sunt decorate cu sculpturi de elefanti iar in castel poate fi gasita o colectie de rochii, mobilier si obiecte decorative apartinand Galei. Dupa aceasta vizita veti merge catre Figueres unde se afla “Teatrul-Muzeu” al lui Salvador Dali. Inaug

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
11-Sep-10 - 26-Mar-11375

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Pentru alte detalii va stam la dispozitie la adresa de mail: marketing@neotour-brasov.ro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Brasov"

Total Oferte de Turism (40)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Brasov