Destinatii Europene

Sejur New York 6 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
14/03/2011 - 21/03/2011
Pret Total:
990 € (165€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
O F E R T A S P E C I A L A
Stati 6 nopti, platiti 5 nopti!

PLECARI
14 – 21 martie 2011

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM sau BRITISH AIRWAYS
6 nopti cazare in New York, la hotel 2 stele situat in MANHATTAN (Pennsylvania sau similar)
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras in New York
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate = 330 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
taxa de viza si de programare pentru interviu (PIN) = 142 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a Bancii Transilvania
mese – se pot comanda separat, la fata locului
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale*
asigurarea medicala – nu este obligatorie, dar este recomandata
bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – 20 USD/persoana, obligatoriu in SUA
asigurarea storno (optionala)

*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la New York, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera)

Recomandare: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extrem de populare: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa.

PROGRAM
Ziua 1 (14.03)
BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania Air France, cu schimbarea cursei la Paris sau British Airways cu schimbarea cursei la Londra. Sosire la New York Aeroportul International JFK dupa amiaza. Transfer si cazare la Hotel Pennsylvania 2*, unul dintre cele mai populare hoteluri din New York, situat ultracentral (www.hotelpenn.com). Timp liber pentru acomodarea cu fusul orar. Pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.

Ziua 2 (15.03)
NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / pers, minim 20 platitori.

Ziua 3 (16.03)
NEW YORK – WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun, tur de oras de cca 4 ore jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Memorialul Jefferson, Casa Alba - panorama, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 4 (17.03)
NEW YORK – BOSTON
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.

Ziua 5 (18.03)
NEW YORK – PENNSYLVANIA – AMISH
Timp liber. Optional – excursie de o zi in Pennsylvania, cu vizitarea unei ferme traditionale Amish (transport cu autocarul, vizitarea asezarii si a unei ferme, plimbare cu trasura specifica, dejun bufet inclus). Dupa amiaza, oprire pentru cumparaturi in cel mai mare outlet (magazin fara taxe) din Pennsylvania. Pret informativ: 230 USD /pers, minim 20 platitori. Cazare New York.

Ziua 6 (19.03)
NEW YORK – PHILADELPHIA SI ATLANTIC CITY
Timp liber. Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, dejun. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat un Las Vegas al Coastei de Est. Cazare New York.

Ziua 7 (20.03)
NEW YORK (shopping) - BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). Optional, deplasare in cursul diminetii in New Jersey, pentru cumparaturi la cel mai mare magazin outlet (fara taxe). Dupa amiaza este prevazut transferul la Aeroportul JFK pentru imbarcare pe cursa Air France sau British Airways.
Ziua 8 (21.03)
Sosire la Paris sau Londra (in functie de companie), schimbarea cursei. Aterizarea la Bucuresti este prevazuta la pranz.

008

Supliment camera dubla cu paturi separate: 75 EURO/persoana
Supliment camera single: 390 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 50 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA.
Termen limita pentru transmiterea documentelor: 6 saptamani inaintea plecarii
CONDITIE SPECIALA in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
14-Mar-11 - 21-Mar-11-990--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR