Destinatii Europene

Sejur in New York

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
26/11/2008 - 28/02/2009
Pret Total:
985 € (123.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


H E L L O, N E W Y O R K !
– O saptamana in Big Apple –


PERIOADA: 04 – 11 MARTIE 2009

Ziua 1
04 martie BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:30 cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania CSA, cu schimbarea cursei la Praga. Sosire la New York (Aeroportul International JFK) la ora locala 14:15. Transfer la Hotel Pennsylvania 2*, unul dintre cele mai populare hoteluri din New York, situat ultracentral, in Manhattan, langa Madison Square Garden si Empire State Building. Cazare.

Ziua 2
05 martie NEW YORK
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul local, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York.
Pentru fiecare seara va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway (pretul unui bilet este de 80 - 120 USD, in functie de spectacol si de data aleasa).

Ziua 3
06 martie NEW YORK – Pennsylvania – Amish
Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District). Cazare New York.
Optional – excursie de o zi in Pennsylvania, cu vizitarea unei ferme traditionale Amish (transport cu autocarul, vizitarea asezarii si a unei ferme amish, plimbare cu trasura specifica, dejun bufet inclus). Dupa amiaza, oprire pentru cumparaturi in cel mai mare outlet(magazin fara taxe) din Pennsylvania. Tarif informativ: 220 USD / pers, minim 25 platitori. Cazare New York.

Ziua 4
07 martie NEW YORK – Philadelphia si Atlantic City
Timp liber. Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 220 USD / persoana, minim 25 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic complet in Philadelphia, vizitarea muzeului Constitutiei, casa memoriala Benjamin Franklin, casa Betsy Rose, dejun. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat “Las Vegas-ul“ de pe coasta de est a USA. Cazare New York.

Ziua 5
08 martie NEW YORK – WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun, tur de oras de cca 4 ore jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Memorialul Jefferson, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 220 USD / persoana (minim 25 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 6
09 martie NEW YORK
Zi libera pentru vizite individuale.
Optional, un tur de Harlem ghidat, de o jumatate de zi, urmat de un concert gospel. Seara, optional, turul de noapte al orasului New York, incluzand : traversare la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Cazare.

Ziua 7
10 martie NEW YORK
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park.
Optional, deplasare in cursul diminetii in New Jersey, pentru cumparaturi la cel mai mare magazin outlet (fara taxe). Seara se poate rezerva o cina de adio la restaurantul The View, singurul restaurant rotativ din New York, de la etajul 47 al Hotelului Marriott Marquis (pret informativ: 100 USD / persoana). Cazare.

Ziua 8
11 martie NEW YORK - BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). La ora 13:00 este prevazut transferul la Aeroportul JFK pentru imbarcare pe cursa CSA cu decolare la ora 17:10. Sosire la Bucuresti a doua zi la ora 14:30.


Tarif / persoana: 985 € + 390 Ron (loc in dubla)
Supliment camera single: 460 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania CSA (cu schimbarea cursei la Praga)
• 7 nopti cazare in New York, la hotel Pennsylvania ** www.hotelpenn.com situat in Manhattan
• transferuri aeroport – hotel – aeroport cu asistent
• tur de oras in New York cu autocar si ghid local
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport si securitate = 130 EURO
• taxa de viza si de programare pentru interviu = 120 EURO
• mese – se pot cumpara separat
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
• asigurarea medicala – obligatorie
• bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

RECOMANDARE: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extreme de populare, fara a sta la cozi, aproape la jumatate din pretul total, daca biletele ar fi cumparate pentru fiecare in parte: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa.

GRUP MINIM: 30 persoane.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
04 martie: Otopeni 06:45 – Praga 07:40 / Praga 11:00 - New York 14:15
11 martie: New York 17:10 – Praga 06:15 (a doua zi, pe data de 12 martie)
12 martie: Praga 11:40 - Otopeni 14:30

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI TRANSMITERE A ACTELOR: 25 ianuarie 2008

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform Contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere
CONDITIE SPECIALA in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
• extras de cont personal cu minum 2000 USD
• 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
• adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
• copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
• in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
• copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere
• pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
• prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
• Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.
• In cazul neobtinerii vizei se aplica urmatoarele penalizari: 120 EUR taxa de viza si programare la interviu si 200 EURO penalizare pentru serviciile turistice comandate.


OBSERVATII:
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de institutiile de profil din SUA, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si de viza in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv Ambasada SUA.

Pentru detalii contactati agentia:
DESTINATION TRAVEL
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL