Destinatii Europene

Revelion Paris-1

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
649 € (108.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI
29 decembrie Bucuresti – Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 13:10 pentru imbarcare cursa companiei Air France cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 15:10. Sosire in Paris la ora 17:20. Transfer cu autocarul la hotel. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare hotel Novotel Paris La Defense 3***superior.
30 decembrie Tur de oras in Paris
Mic dejun. Tur panoramic Paris de ½ de zi cu ghid local (4 ore). Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Dupa amiaza va propunem o plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, in zona centrala a orasului. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, cazare la hotel Novotel Paris La Defense 3***superior.
31 decembrie Paris – La Multi Ani 2010!!!
Mic dejun. Optional, va propunem o vizita la cateva dintre muzeele renumite ale Parisului: Muzeul Louvre, Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. LA MULTI ANI 2010! Cazare hotel Novotel Paris La Defense 3***superior.
01 ianuarie Prima zi a anului la Paris
Mic dejun la hotel. Intrucat majoritatea obiectivelor turistice sunt inchise in aceasta zi, va propunem o plimbare impreuna cu insotitorul de grup prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla basilica Sacre Coeur. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, Optional, Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora, tarif: aprox. 11 Euro/pers). Cazare hotel Novotel Paris La Defense 3***superior.
02 ianuarie Excursie optionala la Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la palatul Versailles, constructie grandioasa si fosta resedinta a regilor Frantei incepand cu Ludovic al XIV-lea. Gradinile Palatului se intind pe o suprafata considerabila si pot fi considerate un adevarat muzeu in aer liber datorita numeroaselor statui, aranjamentelor deosebite si fantanilor arteziene. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel Paris La Defense 3***superior.
03 ianuarie Paris – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei Air France cu decolare la ora 15:30. Sosire in Bucuresti la ora 19:20

Tarif : 649 EURO / persoana, loc in camera dubla
Supliment camera SGL: +218 EURO
Reduceri copii 2-10,99 ani : - 230 EURO
Oferta este valabila pentru grup minim: 35 persoane
Nota: •Sunt disponibile 3 camere duble cu pat suplimentar pentru copii. Cererile extra se pot confirma doar la cerere, in limita disponibilitatii hotelului.

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania Air France
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Novotel Paris La Defense 3***superior
- transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras panoramic al Parisului de ½ de zi (cca. 4 ore) cu ghid local
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
-taxele de aeroport & combustibil: aprox. 110 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii)
- cina de Revelion la restaurant Noces de Jeannette : 155 EURO/ persoana)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
-
HOTEL NOVOTEL LA DEFENCE 3***superior
Hotelul Novotel La Defense 3*** este situat in zona La Defense. La 50m de hotel se afla statia de metrou Esplanade de la Defense cu legatura directa in cateva minute catre Champs Elysees si zona comerciala a Parisului. Hotelul dispune de restaurant, bar, Club Med Gym, internet, parcare. Cele 280 de camere sunt dotate cu telefon, satelit TV, aer conditionat, seif, mini bar, acces internet , baie cu uscator de par.
CINA DE REVELION LA RESTAURANTUL „NOCES DE JEANNETTE”
Cu o vechime de aproape 100 de ani, la doar câţiva paşi de Operă şi marile magazine, restaurantul este denumit astfel dupa bine-cunoscuta opera de benzi desenate. Interiorul este decorat cu postere ale filmelor si operetelor apartinand anilor 1930 pana la 1950. O atmosfera pariziana confortabila va asteapta pentru a incepe Noul An intr-un mod cu adevarat special.
MENIU SEARA DE REVELION
• Foie Gras pe jeleu Porto
• Scoici Saint Jacques cu anason
• Granité cu aroma de Champagne
• Muschi de vita cu ciuperci de padure
• Inghetata nougat cu sirop de zmeura
• Cafea
• ½ Sticla de vin Bordeaux
• ½ Sticla de Champagne
Preparatele vor fi acompaniate de muzica ambientala.
Tarif Cina de Revelion: 155 Euro/persoana
*Tarife pentru copii disponibile la cerere

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-09 - 03-Ian-10649

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL