Destinatii Europene

REVELION LOS ANGELES - MONTEREY – SAN FRANCISCO

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 09/01/2012
Pret Total:
1850 € (142.31€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 01 : SOSIRE IN LOS ANGELES
La sosire in Los Angeles vei fi transferat de la aeroport la hotel.

Ziua 02-03 : LOS ANGELES
In sejurul petrecut in Los ANgeles vei putea descoperi pe cont propriul orasul. Poti vizita Beverly Hills – zona rezidentiala a vedetelor, Rodeo Drive – celebra strada cu magazine de lux, Beverly Boulevard – renumitul bulevard in care vei descoperi numeroase magazine, hoteluri, baruri si cluburi. Hollywood este un nume de legenda pentru istoria filmului, aici poti vedea celebra Hollywood Walk of Fame Street (Hollywood Boulevard), strada pe care sunt imortalizate stelele filmului. Tot in zona Hollywood poti admira El Capitain Theatre – centru modern care prezinta cele mai noi filme; Kodak Theatre – centru cultural unde se organizeaza diverse evenimente si concerte, cel mai important eveniment organizat aici fiind decernarea premiilor Oscar; Mann’s Chinese Theatre, deschis in 1927 sub numele Grumann’s Chinese Theatre, care se remarca prin arhitectura deosebita, dar si prin dalele de ciment in care sunt imprimate urmele mainilor si picioarelor celor mai importante personaje din instoria filmului. Nu rata vizionarea celebrului semn Hollywood Sign, construit pe Muntele Lee si o vizita in Downtown LA, zona financiara a orasului, impresionanta prin constructiile sale. Dupa amiaza iti recomadam sa faci o incursiune in zona Santa Monica unde pe langa plajele frumoase poti sa te bucuri de numeroase oportunitati de shopping.

Ziua 04 : LOS ANGELES – MONTEREY
Self drive 550 km
Dupa micul dejun te vei deplasa la biroul de rent-a-car unde vei lua in primire masina inchiriata pentru urmatoarele zile. Plecand din Los Angeles vei strabate circuitul 17 Miles Drive, cea mai cunoscuta atractie din regiune, un scenic drive de 17 mile la intrarea in Carmel dinspre Big Sur. Este un drum care merge de-a lungul coastei si ofera cateva atractii unice; printre cele mai spectaculoase se numara The Lonely Cypress – cel mai fotografiat copac din lume, Ghost Trees – un grup de copaci uscati avand forme bizare si spectaculoase; Pebble Beach; Rock’s Birds – stanca ce rasare din ocean. Carmel Highlands & the Mission este leaganul artei Californiene, locul unde foarte multi artisti isi petrec vacanta, un loc ideal pentru iubitorii de arta, cu multe galerii si expozitii. Carmel Mission este a doua misiune spaniola ca vechime in California, cu o arhitectura deosebita. Spre seara vei ajunge in Monterey, la timp pentru a va putea bucura de petrecerea in cinstea noului an.

Ziua 05 : MONTEREY – SAN FRANCISCO
Self drive 200 km
Dupa micul dejun vei porni spre San Francisco. La sosire, dupa check-in restul zilei il ai la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul.

Ziua 06-07 : SAN FRANCISCO
In sejurul petrecut in San Francisco iti vei organiza asa cum doresti timpul pentru a vizita pe cont propriu orasul. Iti recomandam sa nu ratezi ocazia de a face o plimbare cu cable car, sa petreci cateva ore in Fisherman’s Wharf, sa vizitezi Presidio si bineinteles sa traversezi cu tram car-ul Golden Gate Bridge. Inconjurat din trei parti de mare si construit pe cele 50 de coline, orasul ofera privelisti extraordinare si nenumarate oportunitati de petrecere a timpului.

Ziua 08 : SAN FRANCISCO – NAPPA VALLEY – YOSEMITE
Self drive 200 km
Dupa micul dejun vei porni spre Parcul National Yosemite. Traseul va trece prin Napa Valley, regiunea viticola a Californiei, care incanta cu peisaje pitoresti marcate de intinse podgorii ce acopera colinele, punctate din loc in loc de crame, unde pot fi degustate din vinurile produse in zona. La sosire in Yosemite Valley – practic inima parcului vei fi incantat de privelisti rarisime avand oportunitatea unor fotografii memorabile. Cea mai spectaculoasa priveliste se dezvaluie din zona Tunel View, punct de observare amenajat la iesirea din tunelul de pe Ca 140. Yosemite Falls, a cincea cascada ca inaltime din lume, este probabil cea mai cunoscuta atractie din parc. Pe langa aceasta, Bridalveil Fall este cascada cea mai usor de vazut, prima pe care o vei zari in parc. Poti admira Mirror Lake, popular pentru claritatea apei si pentru reflectia spectaculoasa a Half Dome in el, Half Dome fiind poate simbolul parcului. Poti continua explorarea parcului cu El Capitan, cea mai mare formatie monolitica de granit din lume cu o inaltime de 1000 m si Mariposa Grove, taramul gigantilor Seguoias.

Ziua 09 : YOSEMITE – LAS VEGAS
Self drive 560 km
In aceasta dimineata mai poti admira cateva ore peisajele unice oferite de parcul Yosemite, dupa care vei porni spre sud catre Las Vegas. Dupa formalitatile de check-in la hotel, vei preda masina reprezentantului firmei de rent-a-car. Restul zilei il ai la dispozitie pentru odihna sau pentru a descoperi pe cont propriu incitantul oras Las Vegas.

Ziua 10 : LAS VEGAS – GRAND CANYON – LAS VEGAS
Dimineata, vei fi preluat de la hotel de un autocar de lux care te va conduce intr-o experienta plina de frumusetea naturii salbatice a Marelui Canion. Prima oprire va fi la Hoover Dam, pe partea statului Arizona, unde vei putea imortaliza in fotografii memorabile frumusetea acestor locuri. Vei inainta prin Black Canyon si prin seculara padure Joshua Tree Forest, cu arbori batrani de peste 900 de ani.
Vei ajunge in partea vestica a Marelui Canion la timp pentru a savura un gratar pregatit de membrii tribului Hualapai. Dupa pranz, ai timp liber pentru a te plimba si a admira frumusetea unica si neatinsa de civilizatie a Marelui Canion. Inainte de a-ti lua ramas bun de la aceste locuri minunate, poti achizitiona un suvenir autentic confectionat chiar de membrii tribului. Spre seara te intorci la hotelul unde esti cazat.

Ziua 11 : LAS VEGAS
Aceasta zi in Las Vegas este libera; iti recomandam o incursiune in resorturile incredibil de frumoase ale acestui oras. Principalele atractii in Las Vegas sunt oferite de complexurile hoteliere. Vizitarea lor este o experienta unica prin show-urile, cluburile, mall-urile si cazinourile din interiorul lor.
Seara iti recomandam sa te bucuri de viata de noapte din Vegas; orasul ofera o mare varietate de cluburi. Iata cateva recomandari: Voo Doo Lounge la Rio, Body English la Hard Rock Hotel, Pure la Ceasar Palace, House of Blues la Mandalay Bay, Coyote Ugly la New York hotel.Mese – Pranz

Ziua 12 : PLECARE DIN LAS VEGAS
Transfer de la hotel la aeroportul din Las Vegas.

FINAL SERVICII

Legenda:

PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat
SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti
B – mic dejun
L – pranz
D – cina

Orar de zbor:

Plecare Bucuresti, 28.12.2011, ora 08:30; Sosire Londra, 28.12.2011, ora 10:05 British Airways;
Plecare Londra, 28.12.2011, ora 12:00; Sosire Los Angeles, 28.12.2011, ora 15:05, British Airways;
Plecare Las Vegas, 08.01.2012, ora 20:10; Sosire Londra, 09.01.2012, ora 14:05, British Airways;
Plecare Londra, 09.01.2012, ora 17:30; Sosire Bucuresti, 09.01.2012, ora 22:50, British Airways.

Servicii incluse:

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Los Angeles; Las Vegas – Bucuresti
Taxele de aeroport pentru zboruri;
Transfer aeroport – hotel Los Angeles (SIB)
Inchiriere auto SUV Toyota RAV4 /similar, km nelimitati si asigurare pentru 6 zile
Tur de o zi Grand Canyon West Rim (SIB)
Transfer hotel – aeroport in Las Vegas (SIB)
Cazare 11 nopti
Mese: 1 Pranz,
Taxele locale in SUA;
Taxele de serviciu;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;
Consultanta medicala pentru calatorie.

Servicii suplimentare:

Taxa de viza SUA. Viza se obtine individual de catre fiecare turist in parte. Agentia va furniza toate documentele legate de excursie (vouchere, rezervari etc.) pentru a fi atasate la dosarul de viza;
Early check-in, late check-out;
Taxele de intrare in parcurile nationale;
Cheltuielile legate de masina: combustibil, GPS, parcare, asigurari optionale;
Excursiile optionale;
Mesele nespecificate in program;
Produse din minibar;
Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
Tips & Gratuities;
Asigurarea medicala.

Cazare:


Los Angeles - SHERATON LA DOWNTOWN4* Standard Room / EP
Monterey - HOLIDAY INN EXPRESS HOTEL & SUITES MARINA3* Standard Room / EP
San Francisco - WARWICK SAN FRANCISCO HOTEL4* Deluxe Room / EP
Yosemite - YOSEMITE VIEW LODGE4* Mountain View Room / EP
Las Vegas - BALLY’S LAS VEGAS4* Classic Room / EP


PERIOADA: 28.12.2011 – 09.01.2012



TOTAL TARIF/PERSOANA - 1.850 EURO

NOTA:

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur, cazare in camera dubla.


DATE PLECARE: 2011-12-28

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:

-25% la confirmarea rezervarii
-25% pana la 25.10.2011
-50% pana la 25.11.2011.

DISCOUNT PENTRU EARLY BOOKING:

Discount pentru Early Booking: in cazul in care rezervati si achitati integral aceasta vacanta, se acorda urmatoarele reduceri:

Cu 4 luni de zile inainte de data plecarii: 4% din tariful pachetului de vacanta;
Cu 3 luni de zile inainte de data plecarii: 3% din tariful pachetului de vacanta;
Cu 2 luni de zile inainte de data plecarii: 2% din tariful pachetului de vacanta;

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. HASHAS Travel nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Transferurile si tururile PVT vor fi facute cu masina privata si ghid dedicat, nu veti fi cuplati cu alte grupuri si veti putea alege cat timp sa petreceti in fiecare locatie in parte.

Transferurile si tururile SIB se fac in sharing basis, cu veh

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-11 - 09-Ian-12-1850--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel