Destinatii Europene

Revelion 2015 Mexic si Cuba

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
27/08/2014 - 30/12/2014
Pret Total:
2190 € (199.09€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

30.Dec.2014 2190 EUR

Ziua 1 (30.12): BUCURESTI – PARIS – MEXICO CITY – CANCUN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:15. Plecare spre Paris cu compania Air France, la ora 07:15. Sosire la Paris la ora 09:25. Decolare spre Mexico City la ora 13:40. Sosire la Mexico City la ora 18:50. Decolare spre Cancun la ora 23:05. Sosire la Cancun la ora 01:12 (in noaptea de 30/31.12). Transfer si cazare la hotel Krystal Cancun 4 (sau similar).
Ziua 2 (31.12): CANCUN – LA MULTI ANI 2015!
Masa in regim all inclusive. Timp liber pentru odihna sau pentru a beneficia plaja, soare si de facilitatile oferite de hotel: piscina panoramica si bar la piscina, Jacuzzi, centru fitness si wellness, loc de joaca si piscina pentru copii. Seara, participare la Cina de Revelion la restaurantul hotelului (informatii suplimentare privind meniul, programul si tariful vor fi disponibile dupa data de 15.09.2014).
Ziua 3 (01.01): CANCUN (Tulum & Xel Ha - optional)
Masa in regim all inclusive. Astazi va propunem o excursie optionala care cuprinde vizita la situl arheologic din Tulum unde piramidele, embleme ale civilizatiei Maya, fara a avea dimensiuni impresionante sunt numeroase si intr-o stare foarte buna de conservare. In continuare vom petrece timpul ramas in parcul acvatic natural Xel Ha, locul unde putem inota alaturi de delfini sau merge pe fundul oceanului (sub un clopot de sticla). Excursia include: transport cu autocarul, ghid local, pranz, bauturi la masa, prosoape si echipament pt scufundari).
Ziua 4 (02.01): CANCUN – CHICHEN ITZA
Masa in regim all inclusive. Aceasta zi va fi dedicata vizitarii sitului arheologic precolumbian Chichen-Itza (intrare inclusa) supranumit ‘Taramul fagaduintei’, fiind unul dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei maiase. In plus, intriganta colectie de monumente se numara si printre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii. Nu se stie nici astazi din ce motiv, Chichen Itza a fost abandonat in secolul X d.Hr. si jungla a pus imediat stapanire pe cladirile monumentale. Printre punctele de maxim interes vom vedea Piramida Kukulcan, denumita si Templul Sarpelui pentru ca la fiecare echinox o umbra lunga serpuieste pe Marea Piramida.
Ziua 5 (03.01): CANCUN (Coba si Cenotes - optional)
Masa in regim all inclusive. Astazi va propunem o vizita la Coba, singurul sit arheologic maias unde inca este permisa urcarea pe piramide. In cadrul linistit al locului unde doar o parte din cele 6500 de structuri au fost descoperite iti va fi greu sa iti imaginezi ca acesta este orasul cu cea mai mare populatie dintre orasele vechiului imperiu maias. In continuare vom vizita una din cele mai frumoase cenote (lacuri subterane sacre unde se spune ca erau aruncate virgine pentru a imbuna zeii) in zona in care vom putea inota. Excursia include: transport cu autocarul, ghid local, pranz.
Ziua 6 (04.01): CANCUN – HAVANA, Buena Vista Social Club concert with dinner (optional)
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00, urmat de transfer la aeroportul din Cancun. Imbarcare pe cursa Cancun – Havana a companiei Cubana de Aviacion, cu decolare la ora 15:05. Sosire la Havana la ora 17:25. Transfer si cazare la hotel Nacional de Cuba 5 (sau similar). Seara, optional, participare la concertul Buena Vista Social Club. Spectacolul incepe la ora 21:30 si dureaza doua ore, timp in care veti avea ocazia sa ascultati melodii precum „Chan Chan” sau „La bayamesa” interpretate de renumita formatie; cina si doua bauturi sunt incluse.
Ziua 7 (05.01): HAVANA – Tur de oras inclus (Tropicana Show – optional)
Mic dejun. Prima parte a zilei va fi dedicata vizitarii orasului Havana, capitala cubei, oras fondat in 1519 de conquistadorul spaniol Diego Vellasquez de Cuella. Vom vizita: Plaza de la Revolucion, El Malecon (cea mai lunga promenada din Cuba – 8 km), centrul istoric al orasului inclus in patrimoniul mondial UNESCO (La Habana Vieja, Cathedral Square, Plaza de Armas, Plaza San Francisco de Assis, Plaza Vieja). Turul se va incheia la Muzeul Romului unde vom lua lectii despre producerea romului cubanez pe care il vom degusta la sfarsitul vizitei in muzeu. Dupa amiaza va propunem o vizita la Tropicana Cabaret, unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte, unde spectacolul oferit de 150 de artisti, decorurile si muzica live ne vor oferi o seara de neuitat.. Sunt incluse: locuri VIP, bauturi (o sticla de rom la 4 persoane, 1 cola, 1 pahar de cava), gustari.
Ziua 8 (06.01): HAVANA (Vinales - optional)
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Vinales. Pleacare la ora 8:00 de la hotel catre Provincia Pinar del Rio - o regiune preponderent agrara, cu peisaje pitoresti, culturi de legume, cafea, pomi fructiferi si tutun, aici aflandu-se centrul industriei faimoaselor trabucuri cubaneze. Daca timpul permite, vom vizita o plantatie de tutun unde vom descoperi procesul manual de fabricare a renumitelor trabucuri cubaneze. Dupa amiaza vom vizita renumita “Pestera Indianului”, descoperita in 1920 si “Mural de la Prehistoria”, muntele pictat.
Ziua 9 (07.01): HAVANA (Hemingway & Cigar Tour - optional)
Mic dejun. Astazi va propunem un tur optional care imbina periplul lui Hamingway in Cuba cu aroma trabucurilor cubaneze. Dimineata vom vizita o fabrica de trabucuri unde vom asista la producerea unuia dintre popularele trabucuri cubaneze, timp in care vom descoperi pas cu pas procesul de fabricatie si secretul deosebirii trabucurilor bune de cele de proasta calitate. In cuntinuare turul va urma pasii lui Hemingway prin Havana cu vizite la casa acestuia de la Finca de la Vigia, portul pescaresc din Cojimar si locurile favorite ale acestuia: Hotel Ambros Mundos, La Bodeguita del Medio, barurile La Floridita (locul unde au crescut in popularitate cocktail-urile Mjito si Daiquiri).
Ziua 10 (08.01): HAVANA – PARIS
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depunerea bagajelor in camera special amenajata. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru a beneficia de facilitatile hotelului pana la ora 17:00 cand este prevazut transferul la aeroportul din Havana. Imbarcare pe cursa Havana – Paris, compania Air France, cu decolare la ora 20:25.
Ziua 11 (09.01): PARIS – BUCURESTI
Sosire pe aeroportul Charles de Gaule la ora locala 11:20. Decolare spre Bucuresti la ora 19:10. Aterizare in Bucuresti Otopeni la ora 23:00.

Include:
-transport cu avionul Bucuresti - Cancun (escale la Paris si Mexico City) cu compania Air France
-transport cu avionul Havana - Bucuresti (escala la Paris) cu compania Air France
-transport cu avionul Cancun - Havana, zbor direct cu compania Cubana de Aviacion
-5 nopti cazare si masa in regim All Inclusive la hotel KRYSTAL CANCUN 4 (sau similar)
-4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NACIONAL DE CUBA 5 (sau similar)
-transferuri aeroport Cancun - hotel - aeroport Cancun
-transferuri aeroport Havana - hotel - aeroport Havana
-tur de oras Havana cu ghid local vorbitor de limba romana
-excursie la Chichen Itza cu autocar si ghid local, pranz inclus
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport: 485 EURO/persoana - pot suferi modificari
-cina de Revelion (informatii suplimentare vor fi furnizate dupa data de 15.09.2014)
-taxa si formalitati de obtinere a vizei pentru Cuba: 30 EURO/persoana (se achita la agentie)
-taxa de plecare de pe aeroport in Cuba: aproximativ 19 EURO/persoana (se achita local)
-tips pentru ghizii locali, soferi si bagajisti (se practica): 30 USD/persoana
-asigurarea medicala; asigurarea storno - optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice
-excursiile optionale (Tulum and Xel Ha - 115 euro/persoana, Coba si Cenotes - 65 euro/persoana, Buena Vista Social Club - 69 euro/persoana, Tropicana Show - 95 euro/persoana, Vinales - 65 euro/persoana, Hemingway and Cigar Tour - 55 euro/persoana).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA