Destinatii Europene

Revelion 2014 la Paris

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
26/08/2013 - 28/12/2013
Pret Total:
460 € (76.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 (28 Dec): BUCURESTI - PARIS:

Intalnire la ora 13:15 la aeroportul Henri Coanda cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la ora 17:20. Transfer si cazare la hotel Median Porte de Versailles 3 (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees.

Ziua 2 (29 Dec): TUR DE ORAS :

Dupa micul dejun, tur panoramic al Parisului cu ghid local (3:30h) pentru admirarea celor mai frumoase obiective ale "orasului lumina": turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre. Seara, croaziera pe Sena (1h).

Ziua 3 (30 Dec): PARIS:

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain des Pres. Dupa amiaza, va propunem plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 4 (31 Dec): LA MULTI ANI 2013!:

Optional, excursie de jumatate de zi la palatul Versailles, fosta resedinta a regilor Frantei, unul din cele mai remarcabile monumente din Franta. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in vecinatatea turnului Eiffel.

Ziua 5 (01 Ian): PARIS:

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza, va propunem plimbare pe boemele stradute prin cartierul Montmartre pentru admirarea renumitei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Optional, urcare in turnul Eiffel pentru admitarea unei frumoase panorame nocturne.

ZIUA 6 (02 Ian): PARIS - BUCURESTI:

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plimbari individuale sau vizite la muzee. Transfer la aeroport (ora 16:30) pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 23:00.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • SERVICII INCLUSE:
  • transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Median Porte de Versailles 3* (sau similar)
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • tur panoramic de oras cu ghid local (3h)
  • 1h croaziera pe Sena
  • insotitor roman de grup
  • Nu sunt incluse:
  • taxele de aeroport 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari), asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata), asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice), intrarile la obiectivele turistice, masa festiva de Revelion – optionala si excursiile optionale.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA