Destinatii Europene

Revelion 2013 in Istanbul

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
365 € (73€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

REVELION 2013 IN iSTANBUL

29 decembrie BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 08:15 in aeroportul HENRI COANDA – OTOPENI, pentru check-in si imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK1044 cu destinatia Istanbul, decolare la ora 10:15, aterizare in Istanbul la ora 11:35. Transfer la hotel, cazare si timp liber la dispozitie. Plimbare cu insotitorul de grup in centrul istoric al Istanbulului. Cazare la hotel Best Western Senator 4****+ situat central.







30 decembrie ISTANBUL – PUNTEA DINTRE DOUA CONTINENTE

Mic dejun. Tur de oras Istanbul cu autocar si ghid local: Biserica Sfanta Sophia – construita in timpul imparatului Constantin I (324-337), Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, Topkapi Palace – resedinta imperiala a sultanilor otomani. Dupa tur, timp liber la dispozitie si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare la hotel Best Western Senator 4****+.



31 decembrie ISTANBUL – LA MULTI ANI 2013 !!

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi sau vizite individuale. Va recomandam o vizita in Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „târâti” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza !! Seara, optional, Cina festiva de Revelion la hotelul Nippon 4****+ situat in Taksim – inima distractiei de revelion. Tarif: 100 euro/adult, 50 Euro copil 6-11,99 ani, gratuit copil 2-5,99 ani, include: cina festiva de revelion, program de divertisment si de dans, muzica, bauturi locale nelimitate, sampanie, transfer inclus dus-intors. Cazare la hotel Best Western Senator 4****+.



01 ianuarie ISTANBUL – CROAZIERA PE BOSFOR

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Croaziera pe Bosfor si vizita in Istanbulul Asiatic. Partea asiatica a Istanbulului este despartita de partea europeana prin stramtoarea Bosfor, legatura intre cele doua continente fiind asigurata de cele doua Poduri suspendate. De-a lungul malurilor Bosforului veti putea admira numeroase monumente istorice precum Fortareata Europei, Fortareata Asiei, palatul Beylerbey, palatul Dolmabahce, etc., dar si vilele luxoase ale miliardarilor turci. Contrastul intre cele doua parti ale orasului este uimitor. In timp ce partea europeana este inima comerciala a orasului, sufocata de aglomeratia cotidiana pe strazile inguste, in partea asiatica veti intalni cladiri noi, zone aerisite si strazi largi. Cazare la hotel Best Western Senator 4****+.



02 ianuarie ISTANBUL – BUCURESTI

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup in cartierul Taksim – cea mai moderna si animata zona a orasului. Transfer la aeroport pentru formalitatile de check-in si imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK1045, cu decolare la ora 19:30, sosire la Bucuresti la ora 20:55. Sfarsitul pachetului de servicii.





Tarif special: 365 Euro/persoana, loc in camera dubla





Servicii incluse:

4 nopti cazare cu mic dejun hotel Best Western Senator 4****+, situat central
Bilet de avion Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, compania Turkish Airlines
Tur de oras Istanbul cu autocar si ghid local
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Insotitor de grup





Transferuri GRATUITE din provincie la aeroportul Otopeni:

• Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia

• Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti

• Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti



Nu sunt incluse:

taxele de aeroport & combustibil: 120 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la plecare in

functie de evolutia pretului petrolului)

asigurarea medicala (obligatorie)
biletele de intrare la obiectivele turistice din program
excursiile optionale
Cina festiva de Revelion la hotelul Nippon 4****+ situat in Taksim – inima distractiei de revelion. Tarif: 100 euro/adult, 50 Euro copil 6-11,99 ani, gratuit copil 2-5,99 ani, include: cina festiva de revelion, program de divertisment si de dans, muzica, bauturi locale nelimitate, sampanie, transfer inclus dus-intors.



Suplimente si reduceri:

Supliment single :+180 Euro/persoana
A 3-a persona in tripla: – 35 Euro/a 3-a persoana/tripla/perioada
Copii 02-05,99 ani : – 200 Euro/copil/perioada
Copii 06-11,99 ani : – 100 Euro/copil/perioada



Documente de calatorie: pasaport valabil cel putin 6 luni





Hotel BEST WESTERN SENATOR 4****+ Istanbul www.senatorhotel.com

Hotelul Best Western Senator este considerat a fi unul dintre cele mai bune hoteluri de 4* din Istanbul, localizat in centrul istoric, in districtul Sehzadebasi in Laleli. Principalele atractii ale Istanbului pot fi atinse cu usurinta la o mica plimbare pe jos: Marele Bazar, Palatul Topkapi, Muzeul Hagia Sophia, Moscheea Albastra, Muzeul de Arheologie si Arte Islamice. Camerele sunt decorate in culori calde si cu dotari specifice unui hotel de 4 stele: aer conditionat, telefon, minibar, TV, Wi-Fi, uscator de par, baie moderna.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-12 - 02-Ian-13365

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel